Adio, Chevrolet Camaro. A fost produs ultimul exemplar al legendarului muscle car

de Tiberiu Safta
Duminica, 17.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a anunțat oficial că a produs ultimul exemplar al legendarului Camaro, la uzina de la Lansing din statul Michigan. Ultimul exemplar al muscle car-ului american este un Camaro ZL1 1LE cu cutie manuală.

Legendarul Chevrolet Camaro a ajuns la sfârșit de producție. Constructorul american a confirmat oficial că ultimul exemplar al celebrului muscle car a fost construit la uzina de la Lansing din statul Michigan, SUA.

Acest exemplar final este un Camaro ZL1 1LE, cea mai puternică versiune de serie a modelului. Sub capotă se regăsește un motor V8 supraalimentat de 6.2 litri care dezvoltă 660 de cai putere și primește o cutie manuală cu 6 trepte, dar și un pachet aerodinamic nou. De asemenea, Camaro ZL1 1LE mai aduce și o suspensie reglabilă și jante de aluminiu special create pentru acest model.

Nu este pentru prima dată când Chevrolet Camaro intră în hibernare. Modelul a fost scos din producție pentru prima dată în 2002, înainte ca Chevrolet să relanseze Camaro în 2010. Constructorul american anunțase încă din luna martie a acestui an că va retrage modelul înainte de finalul lui 2023. Deocamdată, nu există în plan un înlocuitor pentru acesta.

via Motor1

Comentarii (4)

  • Banditos
    Iaca fis!

    Imi spui "adio" sa ai de unde te intoarce....
    6 6
  • Trilulilu
    De unde să știe țăranul ce-i șofranul.
    3 5
  • @Trilulilu
    e cam departe camaro de sofran, nu crezi?
    4 0
  • pensatul insa nu e departe de epilat.
    Concluzia?
    Bulangii amandoi.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru