Chevrolet Camaro sărbătorește 100 de ani de Le Mans cu o ediție specială

de Tiberiu Safta
Vineri, 09.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a lansat o nouă ediție specială pentru Camaro, creată pentru a sărbători 100 de ani de la prima ediție a legendarei curse de 24 de ore de la Le Mans. Constructorul american participă în cursă cu o mașină din Nascar.

Anul acesta, celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans împlinește 100 de ani de existență. Cu ocazia acestei aniversări speciale, cei de la Chevrolet au decis să participe la această cursă cu o mașină din Nascar. Unul dintre piloții echipajului acestei mașini este și Jenson Button, campionul mondial de Formula 1 din 2009.

Pentru a marca această participare unică, constructorul american lansează o nouă ediție specială pentru Camaro, botezată Garage 56 Edition. Noua ediție este bazată pe cea mai puternică versiune a lui Camaro, ZL1. Sub capota modelului de performanță avem un motor V8 de 6.2 litri, capabil să ofere 650 de cai putere.

Noua ediție specială este vopsită în culorile mașinii de competiție, albastru cu grafică albă și cu accente aurii în zona capotei și plafonului. De asemenea, ediția specială primește și abțibilduri exclusive cu inscripția Garage 56 la aripile din față, un eleron spate inspirat din Nascar și embleme Hendrick Motorsport în părțile laterale.

Ediția specială mai primește și oglinzi satinate și un bușon de rezervor cu aspect din fibră de carbon.

Noul Chevrolet Camaro Garage 56 Edition va fi construit în doar 56 de exemplare.

via Chevrolet

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru