Camaro

Duminica, 17 Decembrie 2023 | Industrie

Adio, Chevrolet Camaro. A fost produs ultimul exemplar al legendarului muscle car

Chevrolet a anunțat oficial că a produs ultimul exemplar al legendarului Camaro, la uzina de la Lansing din statul Michigan. Ultimul exemplar al muscle car-ului american este un Camaro ZL1 1LE cu cutie manuală.
Vineri, 09 Iunie 2023 | Modele noi

Chevrolet Camaro sărbătorește 100 de ani de Le Mans cu o ediție specială

Chevrolet a lansat o nouă ediție specială pentru Camaro, creată pentru a sărbători 100 de ani de la prima ediție a legendarei curse de 24 de ore de la Le Mans. Constructorul american participă în cursă cu o mașină din Nascar.
Marti, 06 Iunie 2023 | Modele noi

Chevrolet își ia rămas bun de la Camaro cu o nouă ediție specială, Collector’s Edition

Constructorul american a lansat o ediție de adio pentru modelul său de performanță Camaro. Noua ediție specială marchează sfârșitul producției legendarului model, care se va încheia definitiv în 2024.
Marti, 09 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Chevrolet Camaro: Vivid Orange Edition, disponibilă doar în Japonia

Chevrolet a anunțat o nouă ediție specială pentru muscle car-ul său Camaro. Noua ediție, botezată Vivid Orange Edition, aduce o vopsea nouă și este disponibilă exclusiv pe piața din Japonia.
Joi, 23 Martie 2023 | Industrie

Producția lui Chevrolet Camaro, oprită în 2024. Ar putea fi transformat în model electric

Constructorul american de automobile a anunțat că producția actualei generații Camaro va fi oprită în 2024. Fără un succesor la orizont, reprezentanții companiei anunță că, totuși, povestea acestui model legendar nu se termină aici.
Marti, 20 Decembrie 2022 | Modele noi

Chevrolet lansează cel mai puternic Camaro din istorie: motor V8 de 1017 cai putere

Chevrolet a lansat oficial cea mai puternică versiune de serie a lui Camaro produsă vreodată. Noul COPO Camaro este un model construit pentru circuit și este oferit cu un motor V8 de 10.4 litri și 1017 cai putere.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Modele noi

Chevrolet Camaro facelift: muscle car-ul a primit modificări estetice și tehnologii noi

Chevrolet a publicat primele imagini cu Camaro facelift. Muscle car-ul este disponibil cu tehnologii moderne și primește o serie de îmbunătățiri la nivel de design. Acum, pachetul 1LE poate fi comandat și pe varianta echipată cu motorul de 2.0 litri de 275 CP.
Vineri, 18 Martie 2016 | Modele noi

Fibră, nu doar masă musculară: Chevrolet Camaro ZL1 este versiunea supersport a muscle car-ului american

Chevrolet a dezvăluit noul Camaro ZL1, cea mai puternică versiune de stradă a actualei generații a modelului american. Avem modificări estetice și tehnice, plus un motor V8 supraalimentat care dezvoltă 640 CP.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Industrie

General Motors a primit o amendă de 900 de milioane de dolari pentru tratarea necorespunzătoare a unei rechemări în service

Compania americană General Motors a fost penalizată cu o amendă de 900 de milioane de dolari pentru răspunsul inițial necorespunzător la o campanie de rechemare în service pentru remedierea unor defecte la contactele unor mașini produse de corporație.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Modele noi

Chevrolet Camaro Cabrio: primele imagini și informații oficiale

Americanii de la Chevrolet au prezentat noua generație a lui Camaro Cabriolet. Modelul debutează comercial în 2016 și ar putea fi oferit și în anumite reprezentanțe din Europa.
Duminica, 17 Mai 2015 | Modele noi

Chevrolet Camaro 2016: primele imagini și date oficiale

Chevrolet a publicat primele imagini ale generației Camaro cu numărul 6. Muscle car-ul american este mai agresiv și mai tehnologizat ca niciodată.
Luni, 11 Mai 2015 | Modele noi

A şasea generaţie a lui Chevrolet Camaro va fi prezentată sâmbătă, 16 mai

O serie de imagini în avanpremieră anunţă noua generaţie a unuia dintre cele mai iubite Muscle Car-uri americane: Chevrolet Camaro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Noiembrie 2014 | General

Presa britanică: "Jucătorii lui Manchester United nu au condus maşinile din flota oferită de Chevrolet"

Englezii de la Daily Mail au descoperit că jucătorii echipei Manchester United nu s-au atins de flota de Corvette şi Camaro oferită de Chevrolet încă din aprilie în baza contractului de sponsorizare al echipei. Oficialii clubului şi responsabilii mărcii auto au confirmat informaţia anunţată de tabloidul britanic.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Modele noi

Chevrolet Camaro va primi o nouă generaţie în 2016

Reprezentanţii General Motors au confirmat faptul că generaţia actuală a lui Camaro va fi fabricată până la jumătatea anului 2016. După aceea va fi lansat un nou model, care va fi oferit şi cu o motorizare 2.0 turbo.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Siguranta

GM recheamă în service toate unităţile Chevrolet Camaro produse din 2010 până în prezent

General Motors a anunţat o rechemare în service pentru 511.528 unităţi Chevrolet Camaro. Americanii vor să schimbe o piesă la contactul modelului sport, pentru fiecare exemplar produs din 2010 până în prezent.
Miercuri, 21 August 2013 | FRANKFURT 2013

Chevrolet Camaro facelift vine la Frankfurt cu MyLink şi cu un retuş

Chevrolet a anunţat că-l va aduce pe Camaro facelift la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul va primi sistemul MyLink alături de mici retuşuri estetice.
Miercuri, 25 Iulie 2012 | Modele noi

Chevrolet Camaro Dusk Edition, primele imagini şi informaţii

Chevrolet a anunţat o ediţie specială a lui Camaro numită Dusk Edition. Aceasta va fi limitată nu prin numărul de unităţi, ci prin data de producţie, urmând să fie construită vreme de patru luni.
Marti, 28 Februarie 2012 | Video

VIDEO: Corvette ZR1 şi Camaro ZL1 se întrec pe circuit

Americanii de la Chevrolet şi-au dus cele mai performante modele din gamă pe circuitul Virginia International Raceway. Clipurile ne arată diferenţa dintre cele două modele de performanţă.
Marti, 15 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Chevrolet Camaro ZL1, mai puternic şi mai ieftin decât supercar-urile "tradiţionale"

Chevrolet compară cel mai sportiv Camaro creat vreodată cu Mercedes SLS AMG, Audi R8 GT şi Maserati GranTurismo. Modelul american este mai puternic şi mult mai ieftin.
Marti, 15 Noiembrie 2011 | Siguranta

Chevrolet Camaro este primul model cu punctaj maxim la testele noi de la NHTSA

Camaro este primul model care a obţinut punctajul maxim conform noii metodologii de testare a celor de la NHTSA la toate cele şase probe.

Tag-uri similare

Ford, Toyota, Nissan, Lotus, Tesla, GM, vanzari, Mini, Aston Martin, Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru