Chevrolet își ia rămas bun de la Camaro cu o nouă ediție specială, Collector’s Edition

de Tiberiu Safta
Marti, 06.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american a lansat o ediție de adio pentru modelul său de performanță Camaro. Noua ediție specială marchează sfârșitul producției legendarului model, care se va încheia definitiv în 2024.

Chevrolet Camaro, legendarul muscle car al constructorului american, este pe cale să fie scos din producție definitiv. Modelul de performanță va fi retras oficial în prima jumătate a lui 2024, iar acesta nu va primi o nouă generație.

Cu această ocazie, Chevrolet tocmai a pregătit o ediție specială de adio, care va fi cântecul de lebădă al lui Camaro. Noua ediție specială se numește Collector’s Edition și va fi disponibilă pentru versiunile LT/RS, LT1, SS și ZL1 ale modelului de performanță. Cea mai puternică versiune, ZL1, va fi produsă în doar 350 de exemplare și va primi o vopsea neagră mată specială Panther și o grafică specială sub forma unei dungi negre lucioase.

De asemenea, această versiune va primi și un pachet vizual mai agresiv, cu un spoiler în față și un eleron, alături de etriere vopsite în roșu.

Celelalte versiuni vor primi o vopsea neagră metalizată cu accente negre satinate. Asemenea accente vor fi prezente și la jantele de 20 de inch.

Pachetul va include și un spoiler frontal și un eleron, ambele preluate de la versiunile Camaro 1LE și ZL1.

Indiferent de versiunea aleasă, noua ediție specială aduce inscripții „Panther” exclusive. De asemenea, fiecare exemplar va avea un interior cu tapițerie specială neagră și covoare speciale. Cei care vor opta pentru versiunea ZL1 Collector’s Edition vor mai primi un ceas de mână Canfield Sport 44mm de la Shinola. Ceasul încorporează sigla Camaro și grafica ediției speciale, alături de un număr de serie care se potrivește cu numărul văzut emblema montată pe volan.

Noul Chevrolet Camaro Collector’s Edition va fi disponibil, pentru moment, doar în America de Nord. Comenzile pentru ediția specială de adio vor începe în 15 iunie, iar prețul de pornire este echivalentul a 36.900 de euro.

via Chevrolet

Comentarii (2)

  • Adio termice
    3 2
  • Pai ajunsese de rasu plansu,
    Camaro ... cu motor de 2 litri !?
    N-a avut asa ceva nici in criza petrolului, cand toti in america erau morcoviti.
    Clar nu le merge, nici ca design si nici ca tehnica, mai ales la preturile cerute.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru