Ediție specială pentru Chevrolet Camaro: Vivid Orange Edition, disponibilă doar în Japonia

de Tiberiu Safta
Marti, 09.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a anunțat o nouă ediție specială pentru muscle car-ul său Camaro. Noua ediție, botezată Vivid Orange Edition, aduce o vopsea nouă și este disponibilă exclusiv pe piața din Japonia.

Constructorul american a lansat încă o ediție specială pentru Camaro, singurul său muscle car din gamă. Celebrul model american poartă acum numele Vivid Orange Edition și aduce, așa cum reiese chiar din numele său, o nuanță specială de portocaliu.

Ceea ce face ca noua ediție specială să fie diferită de celelalte este faptul că aceasta este disponibilă doar pe piața din Japonia. Nuanța de portocaliu specială nu face parte din paleta de culori standard pe piața niponă. De asemenea, vopseaua este completată și de o grafică sub forma unei dungi îngroșate care se prelinge pe capotă și deasupra plafonului.

Alături de noul său exterior portocaliu, ediția Vivid Orange Edition primește scaune sport Recaro în habitaclu, precum și tapițerie din piele neagră.

Noua ediție specială este bazată pe versiunea mai performantă Camaro SS. Asta înseamnă că sub capotă avem un motor V8 de 6.2 litri, capabil să livreze 453 de cai putere și un cuplu de 617 Nm, motorul fiind ușor detunat față de un Camaro SS obișnuit.

Ediția specială Vivid Orange Edition pentru Camaro va fi produsă în serie foarte limitată.

Mai exact, vor fi construite doar 20 de exemplare, iar fiecare va costa echivalentul a puțin peste 60.000 de euro. Cei care vor testa mașina în anumite zile vor primi și un tablou pictat de artistul Number-D cu mașina desenată în forma unui graffiti. Livrările noii ediții speciale vor începe în iunie.

via Chevrolet

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru