Mini

Vineri, 15 Septembrie | Industrie

Mini Clubman, tot mai aproape de pensionare. Nu va primi o nouă generație

Potrivit celor mai recente informații, Mini Clubman va fi retras și nu va primi o nouă generație. De vină ar fi cererea mult prea scăzută pentru acest model.
Miercuri, 06 Septembrie | General

OFICIAL: Mini spune adio cutiei de viteze manuale pentru noile modele

Stefanie Wurst, șefa Mini, a confirmat oficial că noile modele ale mărcii britanice nu vor mai fi oferite cu cutii manuale. Constructorul britanic se va concentra mai mult pe modelele electrice.
Vineri, 01 Septembrie | Modele noi

Noul Mini Countryman: devine electric și este primul Mini produs în Germania

Mini a lansat oficial noua generație Countryman, care primește și versiune electrică. Noul model este primul Mini produs în Germania, iar acesta aduce un design nou la exterior și la interior, precum și autonomie de peste 460 de kilometri.
Vineri, 01 Septembrie | Modele noi

Noul Mini Cooper electric este aici: ecran OLED nou și autonomie de peste 400 de kilometri

Mini a prezentat oficial noua generație Cooper. Pentru început, noul model este disponibil în versiune electrică și aduce un design exterior nou, un interior complet revizuit, și un propulsor care oferă o autonomie de peste 400 de kilometri.
Marti, 29 August | Modele noi

Imagine oficială cu noile generații Mini Cooper și Countryman. Debut în toamnă

Mini a publicat o imagine oficială sugestivă cu noile generații electrice ale lui Cooper și Countryman. Cele două modele vor primi o platformă nouă și mai multe opțiuni de motoare electrice. Ambele modele vor debuta în toamna acestui an.
Vineri, 18 August | Modele noi

Un Mini cu pedigree de Nurburgring: Cooper JCW Bulldog Racing Edition

Mini a prezentat oficial noul Cooper JCW Bulldog Racing Edition, o ediție specială a hot hatch-ului britanic. Noul model primește piese speciale, modificate pentru circuit și care au fost dezvoltate chiar pe legendarul Nurburgring.
Miercuri, 09 August | Modele noi

Mini publică noi imagini cu viitoarea generație Countryman

Noua generație Mini Countryman apare, sub camuflaj, într-o serie de noi imagini. SAV-ul a fost testat prin regiunea Highlands din Scoția.
Sambata, 05 August | Intern

BMW se implică în adopția câinilor fără stăpân din România

BMW se implică în cadrul unui proiect care vizează adopția câinilor fără stăpân din România.
Joi, 27 Iulie | Modele noi

Mini dezvăluie oficial interiorul noii generații Cooper: display rotund cu efecte sonore speciale și sistem de operare nou

Mini a publicat o serie de imagini oficiale noi cu interiorul viitoarei generații Cooper. Noul model primește un ecran multimedia rotund, care aduce un sistem de operare nou cu efecte sonore speciale și mai multe aplicații și funcții noi.
Joi, 20 Iulie | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu interiorul noii generații Mini Cooper Electric

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini de la interiorul noii generații Mini Cooper Electric. Piesa de rezistență este, fără îndoială, ecranul central rotund de dimensiuni generoase.
Miercuri, 31 Mai | Modele noi

Ediție specială pentru Mini Countryman: temă bicoloră pentru exterior

Mini Countryman a primit o nouă ediție specială. Denumită oficial Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Edition, aceasta propune, înainte de toate, o temă exterioară bicoloră.
Joi, 18 Mai | Modele noi

Odă cutiei manuale: Mini John Cooper Works 1to6 Edition

Mini a lansat oficial o nouă ediție specială pentru hot hatch-ul John Cooper Works. Botezată 1to6 Edition, această ediție sărbătorește cutia de viteze manuală, iar noul model va fi produs în doar 999 de exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Mai | Modele noi

Primele imagini cu interioarele noilor Mini Cooper și Countryman: volan simplificat

Mini a publicat mai multe imagini oficiale cu interiorul viitoarelor generații Cooper și Countryman. Noile modele vor primi volane redesenate, cu un aspect mai simplu, precum și scaune noi cu mai multe opțiuni de personalizare și un ecran central rotund nou.
Miercuri, 03 Mai | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Mini Cooper electric: autonomie de până la 400 de kilometri

Mini a publicat o serie de imagini oficiale noi cu viitorul Mini Cooper electric. Noul model va fi disponibil în două versiuni de putere și capacitate a acumulatorului, iar acesta va oferi o autonomie de până la 400 de kilometri.
Miercuri, 26 Aprilie | Industrie

Actualul Mini Hatch 3 uși: au fost produse 1 milion de exemplare

Constructorul britanic de automobile a produs exemplarul Mini Hatch 3 uși (din generația actuală) cu numărul 1 milion. Mașina aniversară este un Mini Cooper SE electric.
Miercuri, 12 Aprilie | Modele noi

Noul Mini Cooper Electric este aici: design nou și autonomie de 483 de kilometri

Mini a dezvăluit oficial noua generație Cooper Electric, mai devreme cu un an decât era stabilită lansarea sa. Noul model aduce un design proaspăt, alături de un motor electric cu două variante de putere și autonomie de până la 483 de kilometri.
Luni, 10 Aprilie | Tehnologie

Faceți cunoștință cu Spike, noul asistent virtual al celor de la Mini

Spike este noul asistent virtual creat de Mini pentru viitoarele sale modele de serie. Noul asistent și-a făcut debutul în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, iar acesta va fi prezent la toate modelele mărcii britanice în viitorul apropiat.
Miercuri, 05 Aprilie | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Mini Countryman electric: autonomie de 450 de kilometri

Mini a publicat imagini oficiale noi cu noua generație Countryman din timpul testelor oficiale. Noul model va fi primul Mini din istorie produs în Germania, acolo unde producția va începe în noiembrie.
Miercuri, 22 Martie | Modele noi

Noul Mini Clubman Final Edition: limitat la 1.969 de exemplare

Britanicii de la Mini au publicat primele imagini și informații despre noul Mini Clubman Final Edition. Acesta va fi replicat în 1.969 de exemplare la nivel global.
Joi, 09 Martie | Modele noi

Acesta este noul Mini Aceman: primul crossover electric al mărcii oferă o autonomie de 400 de kilometri

Au apărut primele informații oficiale despre noul Mini Aceman, viitorul crossover electric al mărcii britanice. Potrivit noilor detalii, Aceman promite o autonomie de până la 400 de kilometri. Noul model va fi lansat în 2024.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru