Mini

Marti, 17 Noiembrie 2020 | Concepte

Mini a prezentat Vision Urbanaut: studiul de design anticipează tehnologiile și interiorul mașinilor autonome ale constructorului britanic

Mini a prezentat noul Vision Urbanaut, un studiu de design care pune într-o lumină nouă conceptul interioarelor auto în era conducerii autonome.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele schițe cu viitoarea versiune de performanță a lui Mini Cooper SE: imaginile cu modelul electric apar în cadrul documentarului Chasing iNext

Primele schițe cu viitoarea versiune de performanță a lui Mini electric au apărut în cadrul documentarului Chasing iNext, o mini-serie dedicată dezvoltării noului SUV BMW iX. Viitorul Hot Hatch va prelua elemente de caroserie introduse în premieră pe varianta John Cooper Works GP.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | Industrie

Grupul BMW a avut record de livrări în al treilea trimestru, cu peste 675.000 de unități: profitul net a crescut cu 17% la 1.8 miliarde de euro

Grupul BMW a livrat un număr record de peste 675.000 de mașini în trimestrul al treilea din 2020, iar profitul net a fost de circa 1.8 miliarde de euro, în creștere cu 17% față de aceeași perioadă din 2019.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

O nouă surpriză din partea Mini: producătorul britanic pregătește un Hot Hatch electric

Mini a demarat dezvoltarea unui Hot Hatch electric, conform unor surse apropiate companiei. Modelul va avea la bază actualul Cooper SE și va integra elemente de caroserie introduse în premieră pe varianta John Cooper Works GP.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | General

Art Car dezvoltat pe baza actualului Mini electric: modelul britanic îmbracă hainele supereroului The Flash

Personajul The Flash împlinește 80 de ani, iar Mini a sărbătorit acest moment cu un Art Car. Vehiculul a fost realizat de caricaturistul italian Carmine Di Giandomenico și are la bază actuala versiune electrică a hatchback-ului britanic.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Surprize în gama Mini: producătorul britanic va lansa două modele electrice noi

Mini pregătește două crossovere electrice. Unul va fi disponibil doar în variantă electrică și va fi inclus în clasa mică, iar cel de-al doilea va fi integrat în segmentul compact premium și va putea fi comandat și cu motoare convenționale.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Intern

Premieră pentru modelul electric Mini Cooper SE: un exemplar de competiții dezvoltat în România a luat startul în etapa de Viteză în Coastă de la Brașov

Divizia Mini din România și Vitesco Technologies dezvoltă primul Mini electric dedicat competițiilor. În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, modelul a putut fi admirat în premieră pe traseul de Viteză în Coastă de la Poiana Brașov.
Joi, 24 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Mini Cooper SE în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Mini Cooper SE, versiunea electrică a hatchback-ului britanic, a fost unul dintre cele opt modele care au participat la #ElectricRomânia 2020 by Vitesco Technologies. Acum a venit momentul să punem sub lupă valorile obținute de modelului britanic pe parcursul celor opt zile și să aflăm care a fost autonomia reală calculată.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

Hatchback-ul Mini este disponibil în versiunea specială Paddy Hopkirk Edition: varianta a fost dezvoltată în onoarea pilotului care a adus prima victorie Mini la Raliul Monte Carlo

Mini Cooper S și Mini John Cooper Works sunt disponibile în versiunea specială Paddy Hopkirk Edition. Noua variantă a fost dezvoltată în onoarea pilotului nord irlandez Patrick Hopkirk care a adus prima victorie Mini în cadrul Raliului Monte Carlo.
Luni, 31 August 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Mini Cooper SE, senzația de kart tradusă în zâmbete/kWh

Mini Cooper SE, versiunea electrică a hatchback-ului britanic, va lua parte la Electric România 2020 by Vitesco Technologies. Deși are cea mai mică autonomie din grupul celor 8 mașini cu care vom face turul României, britanicul promite să transforme energia electrică în zâmbete largi.
Joi, 27 August 2020 | Industrie

Presa britanică: Mini va concedia 400 de angajați de la uzina din Oxford, din cauza vânzărilor scăzute

Mini va concedia 400 de angajați de la uzina din Oxford, pe fondul vânzărilor scăzute, potrivit informațiilor publicate de presa britanică. Uzina va trece la un program de lucru în două schimburi, iar capacitatea de producție va fi redusă cu 10%.
Joi, 27 August 2020 | Intern

Primul Mini electric destinat competițiilor este dezvoltat în România: modelul va putea fi admirat în competițiile de viteză în coastă și super rally

Divizia Mini din România și Vitesco Technologies dezvoltă primul Mini electric dedicat competițiilor. O variantă neomologată a modelului britanic a putut fi admirată weekend-ul trecut în cadrul competiției de regularitate Transylvania Classic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 August 2020 | Intern

Prețuri Mini Countryman facelift în România: SUV-ul producătorului britanic pornește de la aproape 28.400 de euro

Mini Countryman facelift poate fi comandat și în România. SUV-ul producătorului britanic are un preț de pornire de 28.382 de euro și poate fi comandat cu motoare diesel sau benzină, dar și într-o versiune plug-in hybrid.
Joi, 30 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea electrică a hatchback-ului Mini a fost asamblată în 11.000 de unități: comenzile au fost realizate în nouă luni de la startul producției

Mini Cooper SE, versiunea electrică a hatchback-ului britanic, a intrat în producție în luna noiembrie a anului trecut. Până astăzi, britanicii spun că au asamblat 11.000 de unități.
Vineri, 24 Iulie 2020 | Tuning

Manhart a pregătit un pachet de performanță pentru Mini John Cooper Works GP: Hot Hatch-ul britanic dezvoltă acum 350 CP

Tunerul Manhart introduce un pachet de performanță dedicat noului Mini John Cooper Works GP. În urma modificărilor, motorul de 2.0 litri dezvoltă 350 CP și 530 Nm.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Modele noi

Mini a prezentat versiunea John Cooper Works Countryman facelift: mici îmbunătățiri estetice și motor de 2.0 litri cu 306 CP

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la John Cooper Works Countryman facelift. Britanicii au pregătit mici îmbunătățiri estetice și câteva noutăți pentru interior. Motorul de 2.0 litri oferă în continuare 306 CP și 450 Nm.
Marti, 14 Iulie 2020 | Modele noi

Mini pregătește modificări minore pentru modelul electric Cooper SE: schimbări la grilă și interior

Mini pregătește mici modificări de design pentru modelul electric Cooper SE, dar și noutăți la interior, potrivit unor imagini spion obținute de presa britanică.
Luni, 13 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Grupul BMW anunță o creștere ușoară a livrărilor de vehicule electrificate: 61.652 de unități în primul semestru

BMW a înregistrat o creștere de 3.4% a vânzărilor de vehicule electrificate, la nivel de grup, în primele 6 luni ale anului. Potrivit datelor oficiale, peste 61.000 de unități BMW și Mini au ajuns la clienți în primul semestru.
Luni, 15 Iunie 2020 | Modele noi

Mini pregătește două modele noi: britanicii au în plan un SUV electric și unul de clasă medie

Mini va lansa două SUV-uri noi în următorii ani. Britanicii vor dezvolta un model electric în colaborare cu Great Wall și un SUV de dimensiuni apropiate de cele ale actualului BMW X3.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | Modele noi

Hot Hatch-ul Mini JCW poate fi comandat cu pachetul GP: kit-ul a fost inspirat de versiunea extremă Mini John Cooper Works GP

Mini introduce pachetul GP pe Hot Hatch-ul Mini John Cooper Works. Britanicii propun un kit de caroserie mai agresiv, elemente speciale pentru interior și îmbunătățiri la nivelul suspensiilor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru