Mini anunță venirea iernii cu noua ediție specială Cooper SE Resolute Edition

de Tiberiu Safta
Joi, 17.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a lansat o nouă ediție specială pentru electricul Cooper SE, numită Resolute Edition. Noua ediție a fost creată cu ocazia venirii iernii și aduce o vopsea specială albă, alături de o grafică exclusivă la exterior și la interior.

În mai puțin de 15 zile vine iarna, ocazie cu care constructorul britanic a lansat o nouă ediție specială pentru electricul Cooper SE. Noua ediție este botezată Resolute Edition și aduce un omagiu urșilor polari, iar modelul propune o vopsea specială, alături de o grafică exclusivă.

Astfel, noul Cooper SE Resolute Edition este vopsit într-o nuanță de alb Nanuq White. Cuvântul Nanuk provine din limba inuit și înseamnă urs polar. Bineînțeles, nu doar vopseaua este unică, ci și grafica specială de la exterior. Aceasta este prezentă pe capotă și este vopsită într-o combinație de negru și auriu. Modelul special conține și inscripția „Resolute”, iar exteriorul este completat de jante de 17 inch vopsite în negru.

Clienții pot alege să vopsească plafonul și capacele oglinzilor în această nuanță de alb. De cealaltă parte, aceste elemente vor fi vopsite în negru pentru un contrast amplificat.

La interior, scaunele și bordul conțin cusături contrastante aurii, iar tapițeria scaunelor sport prezintă o grafică galbenă sub formă de carouri.

Aceasta din urmă face parte din pachetul MINI Yours Leather Lounge, iar ediția specială vine echipată și cu un capitonaj al plafonului vopsit în antracit și cu un volan îmbrăcat în piele Nappa.

Ediția specială se bazează pe versiunea electrică a lui Mini Cooper. Asta înseamnă un propulsor electric de 184 de cai putere și cu autonomie de până la 234 de kilometri în regim WLTP. Accelerația de la 0 la 100 de km/h este realizată în 7.3 secunde, iar modelul vine echipat și cu o serie de sisteme de asistență activă, precum: frânare de urgență automată, avertizare părăsire bandă și cruise control adaptiv.

via Mini

Comentarii (1)

  • Faine jantele alea Corona.
    Cine știe, cunoaște.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru