Cooper SE

Joi, 17 Noiembrie 2022 | Modele noi

Mini anunță venirea iernii cu noua ediție specială Cooper SE Resolute Edition

Mini a lansat o nouă ediție specială pentru electricul Cooper SE, numită Resolute Edition. Noua ediție a fost creată cu ocazia venirii iernii și aduce o vopsea specială albă, alături de o grafică exclusivă la exterior și la interior.
Luni, 12 Aprilie 2021 | Industrie

Presa britanică: Mini pregătește un nou model electric și un SUV mai mare decât Countryman

Până în 2025, Mini va lansa un nou model electric, dar și un SUV mai mare decât actualul Countryman, potrivit informațiilor apărute în presa britanică.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mini Electric va avea și variantă de performanță John Cooper Works: primele imagini cu prototipul viitorului model

Mini a publicat primele imagini cu prototipul viitorului John Cooper Works Electric. Modelul va avea la bază actuala versiune electrică a hatchback-ului britanic.
Marti, 14 Iulie 2020 | Modele noi

Mini pregătește modificări minore pentru modelul electric Cooper SE: schimbări la grilă și interior

Mini pregătește mici modificări de design pentru modelul electric Cooper SE, dar și noutăți la interior, potrivit unor imagini spion obținute de presa britanică.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Din culisele Mini: britanicii nu au în plan lansarea unui Mini electric cu baterii mai generoase. Modelul nu va primi nici versiune de performanță

Oficialii Mini au pregătit o conferință online în cadrul căreia au oferit o serie de informații noi cu privire la noul Mini electric. Pentru moment, reprezentanții producătorului britanic spun că nu au în plan lansarea unor versiuni cu mai puțini cai putere sau a unor variante cu baterii mai generoase. Totodată, nu există planuri referitoare la o versiune de performanță.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Transfăgărășanul împlinește 45 de ani: ședință foto aniversară cu primul model electric Mini pe "cea mai frumoasă șosea din lume"

Primul proiect de prezentare pentru noul Mini Cooper SE, modelul electric al britanicilor, a avut loc pe Transfăgărășan. "Cel mai frumos drum din lume" împlinește astăzi 45 de ani de la inaugurare.
Miercuri, 14 August 2019 | Masini electrice si hibride

Mini anunță un interes ridicat pentru electricul Cooper SE: “Am primit peste 45.000 de comenzi până acum”

Mini anunță că a primit peste 45.000 de comenzi pentru Cooper SE, primul model electric al companiei. Producția lui Mini Cooper SE va începe la sfârșitul anului 2019.
Marti, 09 Iulie 2019 | Modele noi

Primele imagini și detalii tehnice pentru Mini Cooper SE: primul Mini electric are motor de 184 de cai putere și autonomie de 235 de kilometri

Mini a publicat primele imagini și informații tehnice cu Cooper SE. Primul model electric al mărcii britanice oferă un motor de 184 de cai putere și o baterie cu autonomie de 235 de kilometri.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru