Mini cooper se

Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Industrie

Actualul Mini Hatch 3 uși: au fost produse 1 milion de exemplare

Constructorul britanic de automobile a produs exemplarul Mini Hatch 3 uși (din generația actuală) cu numărul 1 milion. Mașina aniversară este un Mini Cooper SE electric.
Miercuri, 15 Februarie 2023 | Modele noi

Noul Mini Cooper electric decapotabil: 184 CP și producție limitată

Mini a lansat oficial noul Cooper SE Convertible, varianta decapotabilă a modelului electric. Aceasta beneficiază de același propulsor de 184 de cai putere, însă va fi produsă într-o serie limitată pentru piața europeană.
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Industrie

Producția versiunii electrice Mini Cooper SE, mutată în China

Grupul BMW, deținătorul mărcii Mini, va muta oficial producția versiunii electrice a constructorului britanic în China. În prezent, Mini Cooper SE este construit în Marea Britanie, acolo unde sunt produse și versiunile cu motoare termice.
Luni, 17 Ianuarie 2022 | Economic

Mini, vânzări pozitive în 2021. România a înregistrat cea mai puternică creștere din Europa

Mini a comercializat cu 3.3% mai multe vehicule în 2021, comparativ cu anul precedent. Dintre țările din Europa, România s-a evidențiat cu cea mai puternică creștere de pe Bătrânul Continent.
Luni, 13 Decembrie 2021 | Feature

Îmblânzirea electronilor: o zi pe circuit cu primul Mini electric de curse din lume

Românii au, în general, o dorință de-a dreptul sadică, ascunsă undeva adânc în subconștientul lor, de a se flagela neîncetat. De câte ori nu ați auzit „La noi nu se poate” sau „Nu mai avem nicio speranță”? Eu unul mă simt acum cu musca pe căciulă, știind că am spus aceste lucruri de cel puțin câteva ori. Și totuși, din când în când, undeva în depărtare, se vede câte o scânteie, câte un foc mocnit într-o dimineață rece, cu brumă și un pic de ploaie mocănească. O scânteie care, în cazul de față, este electrică.
Luni, 15 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Presa germană: BMW vrea să transforme Mini într-un brand 100% electric

BMW vrea ca Mini să comercializeze doar mașini 100% electrice începând din 2030, potrivit informațiilor apărute în presa germană.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mini Electric va avea și variantă de performanță John Cooper Works: primele imagini cu prototipul viitorului model

Mini a publicat primele imagini cu prototipul viitorului John Cooper Works Electric. Modelul va avea la bază actuala versiune electrică a hatchback-ului britanic.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

O nouă surpriză din partea Mini: producătorul britanic pregătește un Hot Hatch electric

Mini a demarat dezvoltarea unui Hot Hatch electric, conform unor surse apropiate companiei. Modelul va avea la bază actualul Cooper SE și va integra elemente de caroserie introduse în premieră pe varianta John Cooper Works GP.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | General

Art Car dezvoltat pe baza actualului Mini electric: modelul britanic îmbracă hainele supereroului The Flash

Personajul The Flash împlinește 80 de ani, iar Mini a sărbătorit acest moment cu un Art Car. Vehiculul a fost realizat de caricaturistul italian Carmine Di Giandomenico și are la bază actuala versiune electrică a hatchback-ului britanic.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Surprize în gama Mini: producătorul britanic va lansa două modele electrice noi

Mini pregătește două crossovere electrice. Unul va fi disponibil doar în variantă electrică și va fi inclus în clasa mică, iar cel de-al doilea va fi integrat în segmentul compact premium și va putea fi comandat și cu motoare convenționale.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Intern

Premieră pentru modelul electric Mini Cooper SE: un exemplar de competiții dezvoltat în România a luat startul în etapa de Viteză în Coastă de la Brașov

Divizia Mini din România și Vitesco Technologies dezvoltă primul Mini electric dedicat competițiilor. În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, modelul a putut fi admirat în premieră pe traseul de Viteză în Coastă de la Poiana Brașov.
Joi, 24 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Mini Cooper SE în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Mini Cooper SE, versiunea electrică a hatchback-ului britanic, a fost unul dintre cele opt modele care au participat la #ElectricRomânia 2020 by Vitesco Technologies. Acum a venit momentul să punem sub lupă valorile obținute de modelului britanic pe parcursul celor opt zile și să aflăm care a fost autonomia reală calculată.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 19 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 8, final de tur: Valea Oltului în loc de Transfăgărășan în drumul către casă

Vremea ne-a dat peste cap planurile de a traversa Transfăgărășanul cu cele opt mașini electrice din #ElectricRomânia, așa că ne-am întors acasă pe Valea Oltului. Turul țării cu mașini electrice a ajuns la final.
Vineri, 18 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 7: De la Timișoara la Sibiu pe autostradă. Zi în care am chinuit autonomiile electricelor din tur

Penultima zi din Electric România a fost practic o etapă de legătură. După cele două zile petrecute în Timișoara și împrejurimi am mers spre Sibiu pe cel mai tranzitat culoar din România: autostrada A1.
Joi, 17 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 6: pe urmele românilor care construiesc mașini electrice, satul circular și inaugurarea unor stații de încărcare

A șasea zi din #ElectricRomânia 2020 ne-a ajutat să cunoaștem mai bine Timișoara și oamenii ei. Am făcut cunoștință cu oamenii care au contribuit la mașinile noastre electrice, iar apoi ne-am tras sufletul într-o livadă soră cu Eden-ul.
Miercuri, 16 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 5: Din Transilvania în Banat în cea mai lungă zi la volanul celor opt mașini electrice

Ziua 5 a fost cea mai lungă zi din această ediție Electric România: am parcurs 350 kilometri pe traseul Cluj-Napoca - Oradea - Arad - Timișoara. Am întâlnit o infrastructură pentru încărcarea mașinilor electrice mult superioară față de anul trecut, dar am întâmpinat și probleme.
Marti, 15 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 4: Mai puțini kilometri și mai multă relaxare de la Târgu Mureș la Cluj

Chiar dacă electricele noastre nu dau semne de oboseală, noi, oamenii din spatele volanului lor, aveam nevoie de o gură de aer proaspăt. Așa că azi ne-am tras sufletul prin Transilvania.
Luni, 14 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 3: din capitala Moldovei în inima Transilvaniei: am încărcat la singura stație ultra-rapidă de 150 kW din țară

În a treia zi a #ElectricRomânia 2020 am luat calea Transilvaniei, iar drumul de la Iași până la Târgu Mureș a fost presărat de șosele virajate care au dezmorțit articulațiile celor opt modele electrice ale caravanei. Am avut parte de un alt apus spectaculos și am încărcat la singura priză ultra-rapidă din România dedicată autoturismelor electrice.
Duminica, 13 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 2: Prin Pasul Oituz, către Moldova în ritm electric

După entuziasmul primei zile, lucrurile s-au așezat pe făgașul normal în ziua a doua din Electric România 2020. Am lăsat în spate frigul din Balvanyos pentru căldura plăcută și lumina toamnei din Moldova.
Sambata, 12 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 1: Am dat piept cu Valea Plângerii, dar ne-am spălat păcatele cu primul apus memorabil

Prima zi din #ElectricRomânia 2020 a fost una plină de entuziasm. Dornici să secăm baterii, să le încărcăm și să savurăm primul apus alături de cele 8 electrice. Bine, a mai fost și valea Prahovei sau Valea Plângerii, dar preferăm să nu ne amintim.

Tag-uri similare

Mini, Mini electric, mini cooper se, Boeing, boeing 777f, mini hatch electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru