Actualul Mini Hatch 3 uși: au fost produse 1 milion de exemplare

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 26.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a produs exemplarul Mini Hatch 3 uși (din generația actuală) cu numărul 1 milion. Mașina aniversară este un Mini Cooper SE electric.

MINI a prezentat reinterpretarea actuală a modelului Mini Hatch 3 uși în 2013. Modelul compact era lansat pe piață în 2014 și în toți acești ani a rămas în mare parte neschimbat.

Acum, constructorul britanic anunță că a fost produs exemplarul Mini Hatch 3 uși (din generația actuală) cu numărul 1 milion.

Mașina aniversară a părăsit linia de asamblare a uzinei din Oxford și este vorba despre un Mini Cooper SE electric. A fost vopsită în nuanța exterioară Verde British Racing și va pleca spre Canada.

La începutul lunii aprilie, Mini a dezvăluit noua generație Cooper Electric. Aceasta propune un design proaspăt, un motor electric cu două versiuni de putere, dar și o autonomie care ajunge până la 483 de kilometri.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru