Mini hatch

Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Industrie

Actualul Mini Hatch 3 uși: au fost produse 1 milion de exemplare

Constructorul britanic de automobile a produs exemplarul Mini Hatch 3 uși (din generația actuală) cu numărul 1 milion. Mașina aniversară este un Mini Cooper SE electric.
Marti, 08 Martie 2022 | Modele noi

Mini prezintă noua Pat Moss Edition: ediție specială de Ziua Femeii pentru modelul Mini Hatch

Constructorul britanic lansează o ediție specială de Ziua Femeii pentru Mini Cooper S cu 3 și 5 uși, dar și pentru Mini John Cooper Works. Denumită Pat Moss Edition, aceasta este un tribut adus pilotului de curse cu același nume.
Joi, 04 Noiembrie 2021 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu viitoarea generație Mini. Debutează în 2023

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini teaser cu viitoarea generație a hatchback-ului de clasă mică. Aceasta va debuta în 2023 atât cu motoare convenționale (benzină și diesel), cât și cu sistem de propulsie electric.
Vineri, 09 Iulie 2021 | Industrie

Mini Hatch și Clubman primesc plafonul Multitone, cu design în trei culori

Plafonul Multitone (gradient cursiv între trei nuanțe) poate fi comandat acum și cu modelele Mini Hatch cu 3 și 5 uși, dar și cu Mini Clubman. Acesta este disponibil în combinație cu aproape toate culorile de exterior.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Mini Hatch va fi lansată în 2023: modelul britanic va avea motorizări pe benzină și versiune electrică

Noua generație Mini Hatch va fi lansată în 2023. CEO-ul Bernd Körber susține că modelul va suferi o transformare majoră, însă își va păstra designul clasic. Britanicii pregătesc motorizări pe benzină, dar și o versiune electrică.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație a hatchback-ului Mini: dimensiuni apropiate de prima generație lansată sub umbrela BMW și debut pregătit pentru 2022

Bernd Koerber, șeful Mini, spune că viitoarea generație Mini Hatch ar putea avea dimensiuni mai mici, dar spațiu interior generos. Acest lucru ar putea fi realizat mulțumită unei arhitecturi cu sistem electric de propulsie.
Joi, 14 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tehnologii moderne împachetate în forme clasice: o companiei britanică a prezentat Swind E Classic Mini, un vehicul electric disponibil în doar 100 de unități

Britanicii din cadrul Swindon Powertrain au prezentat o versiune electrică a clasicului Mini. Modelul este echipat cu un motor electric de 80 kW și cu un acumulator de 24 kWh. Vehiculul va fi produs în doar 100 de unități, iar prețul de pornire este de 79.000 de lire.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Modele noi

Mini Hatch 60 Years Edition: ediție specială pregătită în cinstea celebrului model britanic

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea Mini Hatch 60 Years Edition. Dezvoltată pentru a celebra 60 de ani de la debutul modelului britanic, ediția aniversară propune elemente exterioare și de interior cu "aer" istoric.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Reportaj

6 ore de fotografie auto: cu Mini și BMW în fața cursanților Festivalului Internațional de Arte Vizuale

Pasionații de fotografie și-au dat întâlnire în cadrul Festivalului Internațional de Arte Vizuale VSLO 2018. În cadrul evenimentului, un grup format din 8 cursanți a avut ocazia să învețe și să experimenteze fotojurnalismul auto.
Luni, 02 Iulie 2018 | Modele noi

Îmbunătățiri în gama Mini: cutie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj pentru Countryman și Clubman și filtru de particule pe toate motorizările pe benzină

Mini a pregătit o serie de noutăți pentru modelele din gamă. Toate motorizările pe benzină vin acum cu filtru de particule și respectă noile norme Euro 6d-TEMP, iar Clubman și Countryman primesc ecranul tactil de 8.8 inch și transmisia automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.
Joi, 10 Mai 2018 | Modele noi

Un Mini regal: constructorul britanic a pregătit un Mini Hatch cu trei uși pentru a sărbători nunta prințului Harry

Mini a pregătit un Mini Hatch cu trei uși pentru nunta prințului Harry. Atât exteriorul, cât și interiorul vin cu elemente special gândite pentru a sărbători acest eveniment. La final, exemplarul pregătit de Mini va fi înmânat organizației The Children's HIV Association.
Vineri, 27 Aprilie 2018 | Intern

Mini deschide un showroom temporar în București în perioada 28 aprilie - 7 mai: Mini Hatch şi Cabriolet facelift, vedetele standului

Mini îi așteaptă pe fanii mărcii în Parcul Herăstrău din București în perioada 28 aprilie - 7 mai în cadrul unui pop-up showroom, unde constructorul va prezenta noile Mini Hatch şi Cabriolet facelift și va face o demonstrație cu tehnologii de printare 3D.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Aprilie 2018 | Intern

Mini Hatch și Mini Cabriolet facelift au prețuri pentru România: modelul britanic pleacă de la 19.200 de euro cu TVA

Mini a publicat lista de prețuri pentru Mini Hatch cu trei și cinci uși și Mini Cabriolet facelift. Prețul de pornire este de 19.219 euro cu TVA pentru varianta cu trei uși. Mini Cabriolet facelift pornește de la 22.432 de euro.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Modele noi

Mini Hatch și Mini Cabrio primesc modificări estetice minore și tehnologii noi: ecran tactil, cutie automată cu dublu ambreiaj și încărcare wireless pentru smartphone

Mini a pregătit o serie de modificări pentru versiunile Hatch cu trei și cinci uși, dar și pentru varianta Cabriolet. Câteva modificări exterioare, dar o gamă generoasă de îmbunătățiri la nivel tehnologic.

Tag-uri similare

Mini, mini hatch, mini hatch facelift, mini cabriolet, mini cabriolet facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru