Noua generație Mini Hatch va fi lansată în 2023: modelul britanic va avea motorizări pe benzină și versiune electrică

de Paul Cosma
Luni, 21.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Mini Hatch va fi lansată în 2023. CEO-ul Bernd Körber susține că modelul va suferi o transformare majoră, însă își va păstra designul clasic. Britanicii pregătesc motorizări pe benzină, dar și o versiune electrică.

MINI pregătește o împrospătare a gamei, pornind de la “modelul de bază”. Șeful Bernd Körber, citat de presa britanică, anunță că noua generație Mini Hatch va fi lansată în 2023 și că va înregistra o transformare majoră, însă va rămâne fidel aceleiași filozofii de design.

Noul model va beneficia atât de motorizări pe benzină, cât și de o variantă electrică. Pe lângă noul hatch, Mini pregătește un SUV, un update pentru Countryman, dar și alte modele care îi va permite să atace noi segmente de piață. 

“Este important ca întregul portofoliu să aibă ADN-ul Mini. După 60 de ani de istorie, este necesar ca Mini să facă un pas îndrăzneț în față, dar și să își păstreze rădăcinile, respectiv hatch-ul cu trei uși,” a spus Körber.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru