Mini Hatch și Clubman primesc plafonul Multitone, cu design în trei culori

de Alexandru Monenciu
Vineri, 09.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Plafonul Multitone (gradient cursiv între trei nuanțe) poate fi comandat acum și cu modelele Mini Hatch cu 3 și 5 uși, dar și cu Mini Clubman. Acesta este disponibil în combinație cu aproape toate culorile de exterior.

MINI facelift a debutat pe piață la finalul lunii ianuarie cu câteva îmbunătățiri estetice și, în premieră, opțiunea unui volan încălzit sau a unei frâne de parcare electrice. Una dintre cele mai mari noutăți este, însă, plafonul Multitone.

Inițial, acesta a fost disponibil numai alături de modelul electric Mini Cooper SE, dar acum poate fi comandat opțional și împreună cu Mini Hatch în 3 și 5 uși, sau cu Mini Clubman.

Plafonul Multitone este o premieră Mini și ia naștere la uzina din Oxford, acolo unde se folosește un proces de vopsire umed-pe-umed pentru a crea un design în trei culori (gradient) pentru acoperișul mașinii.

Gradientul pornește de la nuanța Albastru San Marino, continuă cu Pearly Aqua, iar secțiunea din spate a acoperișului este acoperită cu Negru Jet. Plafonul Multitone poate fi comandat și cu acoperișul din sticlă, la rândul său opțional pentru modelele menționate.

Mai mult, plafonul în trei culori este disponibil în combinație cu toate culorile de exterior, cu excepția variantelor Roșu Chili, Verde British Racing și Roșu Inidian Summer.

via Mini

Comentarii (3)

  • Marinela de la butic
    Plafon tricolor in culorile Romaniei vand baietii? Ma gandeam sa-mi comand unu' dar sa-mi dea o gaura in mijloc,sau sa-mi pun trapa?Mama ei de simbolistica...
    2 0
  • in honoarea republicii socialiste unite europene de la anul se va trece in plafonul cur cubeu.
    4 0
  • și va avea spatele în față.
    sau fața în spate
    sau spate și spate
    sau ...QIA+ bleah
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru