Mini prezintă noua Pat Moss Edition: ediție specială de Ziua Femeii pentru modelul Mini Hatch

de Alexandru Monenciu
Marti, 08.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic lansează o ediție specială de Ziua Femeii pentru Mini Cooper S cu 3 și 5 uși, dar și pentru Mini John Cooper Works. Denumită Pat Moss Edition, aceasta este un tribut adus pilotului de curse cu același nume.

În 1962, așadar într-o vreme când sporturile cu motor erau dominate de bărbați, Pat Moss obținea prima victorie într-un raliu internațional pentru marca MINI. Se întâmpla la International Tulip Rally, pe traseul Noordwijk - Monte Carlo - Noordwijk.

Șase decenii mai târziu, Mini anunță o ediție specială omonimă, lansată fix de Ziua Femeii. Pat Moss Edition este disponibilă pentru Mini Cooper S cu 3 și 5 uși, dar și pentru Mini John Cooper Works.

Constructorul nu oferă prea multe detalii despre această ediție specială, dar precizează că pe lista de dotări regăsim plafonul Multitone. Totodată, simbolul principal al Pat Moss Edition este laleaua, care poate fi văzută în multe locuri de pe mașină.

Cele trei modele speciale vor ajunge la dealeri în mai 2022, la fix 60 de ani de la victoria lui Moss.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru