Mini cooper se

Luni, 31 August 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Mini Cooper SE, senzația de kart tradusă în zâmbete/kWh

Mini Cooper SE, versiunea electrică a hatchback-ului britanic, va lua parte la Electric România 2020 by Vitesco Technologies. Deși are cea mai mică autonomie din grupul celor 8 mașini cu care vom face turul României, britanicul promite să transforme energia electrică în zâmbete largi.
Joi, 27 August 2020 | Intern

Primul Mini electric destinat competițiilor este dezvoltat în România: modelul va putea fi admirat în competițiile de viteză în coastă și super rally

Divizia Mini din România și Vitesco Technologies dezvoltă primul Mini electric dedicat competițiilor. O variantă neomologată a modelului britanic a putut fi admirată weekend-ul trecut în cadrul competiției de regularitate Transylvania Classic.
Joi, 30 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea electrică a hatchback-ului Mini a fost asamblată în 11.000 de unități: comenzile au fost realizate în nouă luni de la startul producției

Mini Cooper SE, versiunea electrică a hatchback-ului britanic, a intrat în producție în luna noiembrie a anului trecut. Până astăzi, britanicii spun că au asamblat 11.000 de unități.
Marti, 14 Iulie 2020 | Modele noi

Mini pregătește modificări minore pentru modelul electric Cooper SE: schimbări la grilă și interior

Mini pregătește mici modificări de design pentru modelul electric Cooper SE, dar și noutăți la interior, potrivit unor imagini spion obținute de presa britanică.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

BMW pregătește o nouă generație de baterii fără cobalt în așteptarea unei game care în 2023 va conține 13 modele full-electrice

Aflată în continuă expansiune, gama de modele BMW încărcabile la priză (hibride și electrice) va exploda în următorii 3 ani. Inginerii germani susțin că actualele baterii vor fi și ele îmbunătățite continuu atât la nivelul autonomiei, cât și la cel al componenței chimice.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Din culisele Mini: britanicii nu au în plan lansarea unui Mini electric cu baterii mai generoase. Modelul nu va primi nici versiune de performanță

Oficialii Mini au pregătit o conferință online în cadrul căreia au oferit o serie de informații noi cu privire la noul Mini electric. Pentru moment, reprezentanții producătorului britanic spun că nu au în plan lansarea unor versiuni cu mai puțini cai putere sau a unor variante cu baterii mai generoase. Totodată, nu există planuri referitoare la o versiune de performanță.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Intern

BMW oferă detalii despre interesul românilor pentru primul Mini electric: germanii au primit deja 20% din comenzile propuse pentru 2020

BMW a anunțat că și-a acoperit deja 20% din obiectivul de vânzări pentru România pentru modelul electric Mini Cooper SE, ca urmare a debutului programului Rabla Plus la sfârșitul lunii martie.
Joi, 19 Martie 2020 | Modele noi

BMW a primit 8.000 de comenzi pentru primul Mini electric: Mini Cooper SE este disponibil și în România pentru 33.000 de euro

BMW a anunțat că a primit peste 8.000 de comenzi pentru primul Mini electric, care poate fi achiziționat inclusiv din România și are un preț de pornire de 33.000 de euro.
Sambata, 21 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Grupul BMW a livrat 500.000 de vehicule electrificate: nemții vor ca până în 2021 să ajungă la un milion de unități comercializate

Grupul BMW a livrat jumătate de milion de vehicule electrificate. Exemplarul cu numărul 500.000 este un Seria 3 plug-in hybrid (330e) și a fost achiziționat de un client din Munchen. Până la finalul anului 2021, Grupul BMW își dorește să livreze un milion de vehicule electrificate.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Transfăgărășanul împlinește 45 de ani: ședință foto aniversară cu primul model electric Mini pe "cea mai frumoasă șosea din lume"

Primul proiect de prezentare pentru noul Mini Cooper SE, modelul electric al britanicilor, a avut loc pe Transfăgărășan. "Cel mai frumos drum din lume" împlinește astăzi 45 de ani de la inaugurare.
Miercuri, 21 August 2019 | Intern

Primul Mini electric, disponibil la pre-comandă în România: Mini Cooper SE are un preț de pornire de 33.000 de euro

Mini Cooper SE, primul model electric al mărcii britanice, poate fi pre-comandat pe piața din România prin plata unui avans de 1.500 de euro. Prețul de pornire al modelului este de 33.000 de euro, iar livrările vor începe în 2020.
Miercuri, 14 August 2019 | Masini electrice si hibride

Mini anunță un interes ridicat pentru electricul Cooper SE: “Am primit peste 45.000 de comenzi până acum”

Mini anunță că a primit peste 45.000 de comenzi pentru Cooper SE, primul model electric al companiei. Producția lui Mini Cooper SE va începe la sfârșitul anului 2019.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Mini estimează o cerere puternică pentru noul său model electric: “Intrăm într-o eră în care mașinile electrice vor deveni o alegere normală pentru clienți”

Mini se așteaptă la o cerere puternică pentru primul său model electric, peste 20.000 de clienți fiind deja interesați de noul Cooper SE. “Intrăm într-o eră în care mașinile electrice vor deveni o alegere normală pentru clienți,” au transmis reprezentanții companiei.
Marti, 09 Iulie 2019 | Modele noi

Primele imagini și detalii tehnice pentru Mini Cooper SE: primul Mini electric are motor de 184 de cai putere și autonomie de 235 de kilometri

Mini a publicat primele imagini și informații tehnice cu Cooper SE. Primul model electric al mărcii britanice oferă un motor de 184 de cai putere și o baterie cu autonomie de 235 de kilometri.
Joi, 20 Iunie 2019 | Modele noi

Campanie de teasere video pentru Mini Cooper SE: primul model electric Mini va fi prezentat în 9 iulie

Mini a confirmat că primul său model electric va primi numele Cooper SE și va fi prezentat oficial în 9 iulie. Cel mai probabil, modelul va avea un acumulator de 33 kWh.
Sambata, 01 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

VIDEO. Desfășurare de forțe: prototipul viitorului Mini Electric tractează o aeronavă Boeing

Mini a publicat un clip video cu viitorul Cooper SE, versiunea electrică a lui Mini Hatch. Prototipul de teste tractează o aeronavă Boeing 777F pe pista aeroportului din Frankfurt.

Tag-uri similare

Mini, Mini electric, mini cooper se, Boeing, boeing 777f, mini hatch electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru