Art Car dezvoltat pe baza actualului Mini electric: modelul britanic îmbracă hainele supereroului The Flash

de Cornel Șocariciu
Marti, 03.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Personajul The Flash împlinește 80 de ani, iar Mini a sărbătorit acest moment cu un Art Car. Vehiculul a fost realizat de caricaturistul italian Carmine Di Giandomenico și are la bază actuala versiune electrică a hatchback-ului britanic.

BMW este constructorul cunoscut pentru colaborările cu diverși artiști celebri care au dus la apariția unor vehicule de tip "Art Car". Acum, MINI intră în această lume cu ajutorul lui Cooper SE, versiunea electrică a hatchback-ului britanic.

Supereroul The Flash împlinește 80 de ani de la prima apariție în benzile desenate (Flash Comics), iar Mini este alături de celebrul personaj.

În cadrul Lucca ChanGes 2020, un eveniment online dedicat pasionaților de benzi desenate, jocuri video și animații, Mini a prezentat un Art Car dezvoltat pornind de la actualul Cooper SE.

Caroseria modelului britanic a fost desenată de celebrul caricaturist italian Carmine Di Giandomenico. Acesta a realizat peste 34 de numere din The Flash, iar pentru hatchback-ul britanic a pregătit o reinterpretare a coperții numărului 123 realizat de artistul Carmine Infantino. Central City, orașul în care trăiește supereroul, se află în fundal, iar pe caroserie apar două dintre cele trei variante ale lui The Flash (Jay Garrick și Barry Allen).

Carmine Di Giandomenico este cunoscut drept cel mai rapid caricaturist din lume și a finalizat proiectul bazat pe modelul britanic în doar 10 ore.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru