Ediție aniversară Mini Cooper S 20 Years Edition. Marchează 20 de ani de la debutul mărcii în Statele Unite

de Tiberiu Safta
Joi, 22.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a lansat o ediție aniversară pentru modelul Cooper S, numită 20 Years Edition. Noul model marchează 20 de ani de la debutul mărcii pe piața din Statele Unite și este disponibil doar în această țară.

În urmă cu 20 de ani, MINI a debutat oficial pe piața din Statele Unite ale Americii. Pentru a marca acest moment, constructorul britanic a lansat o ediție specială aniversară pentru modelul Cooper S, numită 20 Years Edition.

Noul model este disponibil în 3 culori: roșu Chili, alb Pepper și albastru Island. Așa cum poate că ați observat, acestea sunt culorile steagului SUA, precum și cele ale steagului Marii Britanii. La exterior sunt prezente numeroase accente negre lucioase în jurul grilei, farurilor, montanților și aripilor, iar plafonul și oglinzile exterioare sunt vopsite separat în argintiu, indiferent de culoarea aleasă.

Tot aici avem și o grafică specială în zona portierelor, completată de ornamente speciale în zona aripilor față, abțibilduri în zona montantului C și plăcuțe speciale amplasate în interiorul pragurilor. Exteriorul este completat de jantele de 17 inch vopsite în negru, alături de bare pe plafon și de o trapă lunară.

La interior, scaunele sunt îmbrăcate în imitație de piele neagră cu aspect de carbon, iar volanul este îmbrăcat în piele Nappa.

Bordul conține ornamente negre lucioase, o grafică specială și un plafon interior vopsit în antracit.

Ediția aniversară este dotată cu climă automată pe două zone, scaune față încălzite, instrumentar digital, ecran central tactil, Bluetooth și un pachet de depozitare.

Motorul este cel de 2.0 litri care dezvoltă 192 de cai putere și care este cuplat la o cutie de viteze automată cu 7 trepte. Vitezele pot fi schimbate manual cu ajutorul padelelor de la volan.

Noul Mini Cooper S 20 Years Edition este disponibil doar în Statele Unite. Producția noului model a început încă din iulie, însă abia în septembrie vor fi livrate primele exemplare. Prețul noului model este echivalentul a 37.640 de euro.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru