SUA

Miercuri, 27 Martie | Modele noi

Ce se mai lansează prin SUA: A patra generație Kia K4

Constructorul asiatic de automobile a prezentat a patra generație a sedanului compact K4 cu ocazia Salonului Auto de la New York. Kia nu a precizat dacă acesta va fi comercializat și pe alte piețe, cum ar fi Europa.
Miercuri, 20 Martie | Siguranta

Ferrari, dat în judecată de un client din SUA. Producătorul nu a reușit să rezolve o defecțiune la frâne

Marca Ferrari a fost dată în judecată de către un client din Statele Unite. Persoana respectivă a dat în judecată marca italiană după ce aceasta nu a reușit să repare o defecțiune la frânele mașinii sale.
Marti, 12 Martie | Modele noi

Fiat lansează două ediții speciale pentru 500e, exclusive în Statele Unite

Fiat a lansat două ediții speciale pentru versiunea electrică a lui 500. Noile ediții sunt disponibile exclusiv pe piața din Statele Unite.
Luni, 11 Martie | Industrie

Alfa Romeo vrea să lanseze un SUV electric pentru piețele din SUA și China

Alfa Romeo și-ar dori să lanseze un SUV electric pentru piețele din SUA și din China. Însă, constructorul italian s-ar putea răzgândi asupra acestei idei în funcție de alegerile din Europa și din SUA.
Miercuri, 21 Februarie | Masini electrice si hibride

Prețurile lui Ford Mustang Mach-E, reduse cu până la 8100 de dolari în SUA

Ford a redus prețurile crossover-ului său electric Mustang Mach-E pe piața din SUA. Reducere prețului apare în contextul vânzărilor în scădere ale modelului în luna ianuarie, ca urmare a pierderii subvenției.
Vineri, 09 Februarie | Industrie

SUA vrea să restricționeze importurile de mașini chinezești

Administrația prezidențială a Statelor Unite dorește să impună restricții asupra importurilor de mașini chinezești. Asemenea restricții ar putea fi aplicate în această țară din cauza îngrijorărilor cu privire la protecția datelor.
Luni, 15 Ianuarie | Economic

Vânzări record de mașini electrice în SUA: 1.2 milioane de vehicule electrice, vândute în 2023

În 2023 au fost vândute 1.2 milioane de mașini electrice pe piața din Statele Unite. Acesta este un nou record pentru acest segment, care este preconizat să crească și mai mult în 2024.
Vineri, 05 Ianuarie | Economic

Piața auto din SUA: prețul mediu al unei mașini noi a fost de 46.000 de dolari

Potrivit noilor date oficiale, piața auto din Statele Unite ale Americii s-a bucurat de o creștere de 12% în 2023. Totodată, la finalul aceluiași an, prețul mediu al unei mașini noi a fost de 46.000 de dolari.
Joi, 04 Ianuarie | Economic

General Motors, cel mai mare producător de mașini din SUA și în 2023

General Motors și-a păstrat titlul de cel mai mare producător de mașini din Statele Unite ale Americii și în 2023. Gigantul american a vândut peste 2.5 milioane de mașini pe piață și a înregistrat o creștere față de 2022.
Joi, 21 Decembrie 2023 | Siguranta

Ford, brand-ul cu cele mai multe rechemări în Statele Unite, în 2023

Potrivit datelor publicate de organismul de siguranță rutieră NHTSA din SUA, Ford a avut cele mai multe campanii de rechemare în 2023. Anul acesta, constructorul american a trebuit să inițieze nu mai puțin de 54 de astfel de campanii pe piața din SUA.
Marti, 05 Decembrie 2023 | General

Jeep Renegade a fost retras de la vânzare în SUA

Potrivit informațiilor din presă, Jeep Renegade a fost scos de la vânzare pe piața din Statele Unite. SUV-ul de dimensiuni mici rămâne disponibil în Europa.
Vineri, 03 Noiembrie 2023 | Modele noi

Despărțirea e grea: Încă o ediție de adio pentru Audi TT

Audi a prezentat o nouă ediție specială de adio pentru modelul TT. De această dată, noua ediție este disponibilă numai în Statele Unite și va fi produsă în numai 50 de exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 21 Octombrie 2023 | F1 TOP

Formula 1 SUA: Charles Leclerc, pole în Texas! Verstappen, pe locul 6 după ce i s-a șters cel mai bun tur

Charles Leclerc a obținut un nou pole position pe Circuit of the Americas, circuitul care găzduiește Marele Premiu al Statelor Unite. Monegascul va pleca din prima poziție în grand prix-ul de duminică, în timp ce Max Verstappen este nevoit să se mulțumească doar cu poziția a 6-a pe grilă.
Vineri, 04 August 2023 | Masini electrice si hibride

SUA: Încărcarea unei electrice, mai scumpă decât alimentarea unei termice

Un studiu realizat recent arată că, în Statele Unite ale Americii, încărcarea unei mașini cu zero emisii este mai scumpă decât alimentarea unui vehicul echipat cu motor pe benzină.
Marti, 16 Mai 2023 | Siguranta

General Motors recheamă aproape un milion de SUV-uri în Statele Unite din cauza airbag-urilor defecte

Gigantul american General Motors a fost nevoit să inițieze o campanie de rechemare pentru mai multe SUV-uri vândute în Statele Unite. Problema constă într-o defecțiune a unor componente ale airbag-urilor, iar campania vizează aproape un milion de exemplare.
Vineri, 24 Februarie 2023 | Industrie

Toyota va construi mașini electrice în Statele Unite din 2025

Potrivit celor mai noi informații, constructorul japonez dorește să construiască mașini electrice în Statele Unite începând din vara lui 2025. Acest lucru face parte din noul plan al mărcii nipone de a se concentra mai mult pe o viitoare gamă de modele electrice.
Vineri, 17 Februarie 2023 | Economic

Tesla e cea mai vândută marcă premium în Statele Unite. A depășit BMW în 2022

Potrivit datelor oficiale, Tesla a devenit cea mai bine vândută marcă premium pe piața din Statele Unite în 2022. Compania lui Elon Musk a reușit să-i depășească pe rivalii de la BMW și a reușit să vândă aproape jumătate de milion de mașini în această țară.
Miercuri, 15 Februarie 2023 | Industrie

BMW a fost cea mai căutată marcă premium în Statele Unite, în 2022

Potrivit unui studiu nou, BMW a fost cea mai căutată marcă premium pe piața din Statele Unite în ultimul trimestru din 2022. Bavarezii s-au plasat în fața japonezilor de la Lexus, în timp ce interesul pentru Tesla a scăzut dramatic.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Modele noi

Infiniti lansează în America o vopsea care își schimbă nuanța în funcție de lumină

Clienții americani care doresc să achiziționeze un Infiniti Q50 Red Sport 400, pot bifa o nuanță exterioară deosebită. Denumită Negru Opal Metallic, aceasta își schimbă nuanța în funcție de lumină.
Joi, 05 Ianuarie 2023 | Economic

General Motors depășește Toyota și redevine cel mai mare constructor în Statele Unite

General Motors a devenit cel mai bine vândut constructor în Statele Unite, în 2022. Gigantul american a vândut peste 2.2 milioane de mașini în această țară și a reușit să-i depășească pe japonezii de la Toyota.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru