SUA

Sambata, 19 Ianuarie 2019 | Economic

Primul exemplar al noului Shelby GT500, vândut la licitație cu 1.1 milioane de dolari: Ford va dona banii în scopuri caritabile

Cel mai puternic Ford din istoria companiei și omologat pentru șosea a obținut 1.1 milioane de dolari la o licitație în Statele Unite. Este vorba despre primul exemplar al noului Shelby GT500, iar Ford a spus că va dona banii în scopuri caritabile.
Vineri, 18 Ianuarie 2019 | Industrie

Patru directori Audi, inculpați în dosarul Dieselgate: acuzații oficiale de fraudă pentru trucarea emisiilor diesel în SUA

Patru directori Audi au fost acuzați oficial de fraudă și alte infracțiuni de către justiția americană, pentru implicarea lor în trucarea emisiilor diesel în Statele Unite, potrivit Reuters.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen va construi mașini electrice și în SUA: investiție de 700 milioane euro la uzina din Chattanooga: producția va începe în 2022 cu SUV-ul ID. Crozz

Grupul Volkswagen va investi 700 de milioane de euro în fabrica sa din Chattanooga (Tennessee) pentru a construi mașini electrice în Statele Unite. Producția va începe în 2022 cu SUV-ul electric ID. Crozz.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Masini autonome

Uber a reluat testele cu mașini autonome: măsuri sporite de siguranță și viteze reduse drastic

Uber a anunțat reluarea testelor cu mașini autonome pe drumurile publice, la 9 luni de la momentul în care o mașină experimentală a companiei a fost implicată într-un accident în urma căruia o femeie și-a pierdut viața.
Miercuri, 19 Decembrie 2018 | Industrie

Complicitate cu Volkswagen: un furnizor german a recunoscut implicarea în Dieselgate și va plăti o amendă de 35 de milioane dolari

Furnizorul auto german IAV și-a recunoscut vinovăția și va plăti o amendă de 35 de milioane de dolari pentru că a ajutat Volkswagen să “evite standardele de emisii din SUA”, a anunțat Departamentul de Justiție din Statele Unite, potrivit Reuters.
Duminica, 16 Decembrie 2018 | Economic

Războiul taxelor vamale ia o pauză de 3 luni: China va renunța temporar la taxele suplimentare pentru maşinile fabricate în SUA

China a anunțat că va suspenda, de la 1 ianuarie 2019, taxele vamale suplimentare la maşinile fabricate în SUA, o măsură convenită de preşedinții Donald Trump și Xi Jinping, potrivit Reuters.
Duminica, 09 Decembrie 2018 | Industrie

GM închide cinci fabrici din SUA, Tesla le cumpără: "E posibil să preluăm noi câteva dintre acestea"

Elon Musk se pregătește de o creștere serioasă a volumului de mașini produse de Tesla, iar în acest sens vrea să preia "mai multe" dintre fabricile americane la care GM renunță în 2019 în urma unui plan de restructurare a companiei.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie

Volkswagen ar putea folosi fabricile Ford din SUA: “Suntem în negocieri avansate privind o alianță globală”

Șeful VW, Herbert Diess, a spus că este în discuții avansate cu Ford pentru o alianță globală și că există posibilitatea ca Volkswagen să folosească fabricile constructorului american pentru a produce mașini în Statele Unite.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen va construi o fabrică de mașini electrice în SUA: “Suntem 100% implicați în acest proiect și purtăm negocierile necesare”

Volkswagen analizează posibilele locații unde va construi o nouă fabrică de mașini electrice în Statele Unite, potrivit directorului VW pentru piața americană.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Economic

General Motors începe marea restructurare: 5 fabrici aproape de închidere, 15.000 de angajați în pericol și renunțarea la mai multe modele cu vânzări slabe

General Motors a anunțat că va tăia producția modelelor cu vânzări slabe în America de Nord și că se va concentra pe dezvoltarea mașinilor electrice și autonome. Conducerea GM vizează închiderea a 5 fabrici și concedierea a 15.000 de angajați ca să facă rost de bani pentru investiții în noi tehnologii și servicii.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | Economic

BMW se gândește să producă mai multe SUV-uri în China: “Decizia finală va fi luată în următoarele săptămâni”

BMW ia în calcul să producă mai multe SUV-uri în China, după ce taxele vamale dintre SUA și China ar putea să taie 300 de milioane de euro din veniturile companiei germane pentru 2018. Decizia în acest caz va fi luată în “următoarele săptămâni”, potrivit lui Nicolas Peter, directorul financiar al BMW.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Economic

Previziuni BMW pentru 2019: “Războiul tarifelor dintre SUA și China ne poate scădea veniturile cu 500 de milioane de euro”

BMW se așteaptă ca veniturile sale din 2019 să înregistreze o scădere de 500 de milioane de euro, în cazul în care tarifele comerciale dintre SUA și China rămân în vigoare, potrivit lui Nicolas Peter, directorul financiar al companiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 08 Octombrie 2018 | Industrie

Daimler va produce baterii pentru mașinile electrice în SUA: un miliard de dolari pentru modernizarea uzinei din statul Alabama

Daimler a anunțat începutul construcției unei fabrici de baterii pentru mașinile electrice în Statele Unite. Noua uzină face parte dintr-un plan de investiții de un miliard de dolari pentru modernizarea producției sale din Tuscaloosa (statul Alabama), acolo unde vor fi produse SUV-urile electrice Mercedes din gama EQ și bateriile acestora.
Vineri, 24 August 2018 | Industrie

Tesla Model 3, criticată din nou în Statele Unite pentru defectele de producție: o echipă de ingineri americani a descoperit “șuruburi lipsă” și alte “probleme de calitate”

O echipă de ingineri americani, angajată de banca UBS, a desfăcut piesă cu piesă un exemplar Tesla Model 3 și a descoperit numeroase “probleme de calitate”. Printre defectele găsite se numără “șuruburi lipsă” și “puncte de sudură inegale și nealiniate”.
Joi, 26 Iulie 2018 | Industrie

Industria auto răsuflă ușurată: Trump renunță la impunerea unor taxe vamale de 20% pentru mașinile importate din Europa

Statele Unite au ajuns la un acord cu Uniunea Europeană care prevede renunțarea la planurile de a impune o taxă vamală de 20% pentru mașinile importante din UE, care ar fi afectat în special constructorii germani.
Vineri, 20 Iulie 2018 | Industrie

Războiul taxelor vamale: Volvo va muta producția lui XC60 pentru SUA, din China în Europa

Volvo a anunțat că va muta producția SUV-ului XC60 pentru piața americană în Europa, ca urmare a războiului taxelor vamale dintre SUA și China, după cum au declarat reprezentanții constructorului suedez.
Joi, 05 Iulie 2018 | Industrie

Trump joacă tare: mașinile produse în SUA ar putea scăpa de taxele de import în Europa

După ce Donald Trump a amenințat producătorii europeni cu taxe de 20% pentru mașinile care intră în SUA, negocierile duc spre eliminarea tarifelor de import de ambele părți.
Miercuri, 20 Iunie 2018 | Industrie

Volvo și-a deschis prima fabrică din SUA: producția noului model S60 va începe în toamna acestui an

Volvo a anunțat inaugurarea primei sale fabrici din Statele Unite ale Americii. Uzina din Charleston, statul Carolina de Sud, va începe producția noului model Volvo S60 în toamna lui 2018.
Joi, 07 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Polestar a primit peste 500 de comenzi ferme pentru primul său model: “Cei mai mulți clienți care au depus avansul sunt din SUA și Canada”

Piața americană a arătat cel mai ridicat interes pentru Polestar 1, primul model al brandului 100% electric lansat de Volvo. Peste 500 de comenzi ferme au fost depuse pentru Polestar 1, cei mai mulți clienți fiind din SUA și Canada.
Joi, 03 Mai 2018 | Siguranta

Camera de marșarier devine obligatorie pe toate mașinile din SUA: aproape 17% dintre accidentele generate de mersul cu spatele vor putea fi prevenite

Toate mașinile comercializate în Statele Unite trebuie să fie echipate în standard cu cameră de marșarier, măsură care potrivit estimărilor va avea ca efect reducerea cu 17% a accidentelor provocate de mersul cu spatele.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru