SUA

Marti, 19 Aprilie 2022 | General

Ford Mustang Mach-E nu mai poate fi comandat, pentru moment, în Statele Unite

Modelul electric Ford Mustang Mach-E nu mai poate fi comandat în Statele Unite. Potrivit configuratorului oficial de pe site-ul Ford SUA, nicio linie de echipare nu mai este disponibilă pentru clienții din această țară.
Marti, 19 Aprilie 2022 | Industrie

Volkswagen dorește să lanseze un pick-up electric pentru piața din SUA

Potrivit șefului Volkswagen Group of America, Scott Keogh, constructorul german și-ar dori să-și facă simțită prezența mai mult în Statele Unite ale Americii. Cu ocazia acestui lucru, Volkswagen își propune să lanseze un pick-up electric, rival pentru Tesla Cybertruck și pentru Rivian, în America de Nord.
Miercuri, 23 Martie 2022 | Modele noi

Varianta SUV a lui Mercedes-Benz EQS va fi dezvăluită în 19 aprilie. Mașina va fi produsă în SUA

Mercedes-Benz a anunțat că noul EQS SUV va fi dezvăluit publicului în 19 aprilie, în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Viitorul model electric va fi construit în Statele Unite la uzina din Vance, Alabama.
Joi, 17 Februarie 2022 | Economic

BMW rămâne cel mai mare exportator auto din SUA, pentru al optulea an consecutiv

Pentru al optulea an consecutiv, BMW își menține titlul de cel mai mare exportator auto din Statele Unite. Constructorul bavarez a exportat, anul trecut, peste 250.000 de mașini fabricate în SUA.
Marti, 16 Noiembrie 2021 | Industrie

Mai multe modele General Motors renunță la scaunele încălzite din cauza crizei de semiconductori

Compania americană General Motors a anunțat că va renunța, temporar, să ofere anumite modele din SUA cu scaune încălzite. Motivul pentru acest lucru se datorează crizei mondiale de semiconductori.
Luni, 15 Noiembrie 2021 | Mediu

Volkswagen, Renault-Nissan, Toyota și Stellantis nu au semnat încă acordul prin care vor renunța la combustibilii fosili până în 2040

Grupurile Renault-Nissan, Volkswagen, Toyota și Stellantis nu au semnat tratatul de mediu prin care se va renunța la mașinile pe bază de combustibili fosili din 2040. Țări precum Germania, Franța, China și Statele Unite nu au semnat nici ele angajamentul.
Sambata, 13 Noiembrie 2021 | Siguranta

Sistemele pentru depistarea alcoolemiei șoferilor vor deveni obligatorii pe mașinile noi din America

În curând, toate mașinile noi vândute în Statele Unite vor trebui să fie echipate cu un sistem care depistează alcoolemia șoferilor. Proiectul de lege ar putea intra în vigoare peste trei ani.
Vineri, 12 Noiembrie 2021 | Economic

Tesla depășește Mercedes-Benz în America și devine a treia cea mai vândută marcă premium în 2021

Tesla a depășit Mercedes-Benz ca număr de mașini vândute în primele trei trimestre din acest an pe piața americană. Marca lui Elon Musk este acum a treia cea mai bine vândută în segmentul premium din Statele Unite.
Luni, 16 August 2021 | Tehnologie

SUA: Tesla este investigată pentru posibilele accidente provocate de sistemul Autopilot

Administrația pentru Siguranța Traficului Rutier (NHTSA) din Statele Unite a deschis o anchetă oficială împotriva Tesla după ce a descoperit că sistemul Autopilot ar fi provocat mai multe accidente în ultimii trei ani și jumătate.
Vineri, 06 August 2021 | Industrie

SUA: Președintele Biden a semnat decretul care prevede că 50% din mașinile vândute în 2030 vor fi electrice

Preşedintele SUA, Joe Biden, a făcut un pas spre îndeplinirea obiectivului său de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră, cu un decret care prevede ca jumătate din toate noile vehicule vândute în 2030 să fie electrice, o decizie care are sprijinul marilor producători auto americani şi străini.
Luni, 17 Mai 2021 | Industrie

Topul producției auto pe țări, în 2020: Cu doar două uzine, România a fost peste Ungaria, dar depășită de Polonia

Producția auto globală a fost de peste 77.6 milioane de mașini în 2020, în scădere cu 16% față de anul anterior. România, cu puțin peste 438.000 de mașini produse, a înregistrat un declin de 11% al producției naționale.
Marti, 23 Martie 2021 | Economic

SUV-ul Aston Martin DBX este o gură de oxigen pentru englezi: vânzările au depășit așteptările

Aston Martin speră ca DBX să crească numărul vânzărilor, aflat în continuă scădere din cauza pandemiei. SUV-ul înregistrează deja vânzări în creștere pe piața americană și promite să depășească modele rivale precum Lamborghini Urus și Bentley Bentayga.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 26 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Marea electrificare în SUA: președintele Biden vrea să înlocuiască flota guvernului cu 650.000 de electrice

Noul Președinte al Statelor Unite, Joe Biden, a anunțat că întreaga flotă de mașini a guvernului și administrației va fi înlocuită cu mașini 100% electrice. În prezent, angajații folosesc 650.000 de vehicule, dintre care doar 3.200 sunt electrice.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Vânzările europene de mașini electrice și hibride au crescut cu 128% în trimestrul al treilea: europenii au cumpărat 54% din totalul global de unități vândute

Mai mult de jumătate (54%) din mașinile hibride și electrice vândute la nivel global în trimestrul al treilea au fost cumpărate de clienții din Europa, urmați de cei din China (30%) și din SUA (16%), iar tendința va continua până la finalul anului, potrivit unui raport al PwC.
Vineri, 17 Iulie 2020 | Industrie

Mercedes va suspenda producția de sedanuri în SUA și Mexic: tăieri de costuri după pierderi de peste un miliard de euro în al doilea trimestru

Daimler a anunțat că producția de sedanuri Mercedes va fi suspendată în SUA și Mexic, după ce grupul a înregistrat pierderi de 1.6 miliarde de euro în perioada aprilie-iunie 2020.
Sambata, 16 Mai 2020 | Industrie

Nissan speră la creșterea vânzărilor din SUA și China: japonezii pregătesc “reducerea pierderilor” în Europa

Nissan vrea să obțină creșterea vânzărilor din SUA și China și “reducerea pierderilor” în Europa, potrivit ultimelor informații cu privire la noua strategie pe care niponii ar urma să o prezinte în data de 28 mai.
Duminica, 10 Mai 2020 | Industrie

Cu fabrica din California oprită din cauza Coronavirusului, Elon Musk amenință: "Mutăm Tesla în Nevada sau Texas"

Autoritățile responsabile de biroul de Sănătate Publică din California obligă Tesla să mențină închisă fabrica din Fremont. Musk amenință cu mutarea, unii americani îl acuză: "Te gândești doar la bani".
Vineri, 20 Martie 2020 | Industrie

Volvo închide temporar fabricile din Europa și SUA: “Economia are nevoie de măsuri drastice”

Volvo a anunțat închiderea temporară a tuturor fabricilor pe care le deține. Producția uzinelor din Suedia și Statele Unite va fi suspendată între 26 martie și 14 aprilie, în timp ce uzina din Belgia a fost deja închisă până pe 5 aprilie.
Marti, 05 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen cumpără acumulatori ficși de dimensiuni mari de la Tesla: nemții vor să folosească sistemul Powerpack la stațiile de încărcare din SUA

Volkswagen a anunțat că va cumpăra acumulatori ficși de dimensiuni mari de la Tesla. Divizia Electrify America de la VW va utiliza sistemul Tesla Powerpack în peste 100 de stații de încărcare din Statele Unite ale Americii.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Industrie

Primul exemplar din noua generație Toyota Supra, vândut cu 2.1 milioane dolari la licitație: banii vor fi donați în scopuri caritabile

Primul exemplar din producția noii generații Toyota Supra a fost vândut cu 2.1 milioane de dolari la o licitație în Statele Unite. Banii obținuți vor fi donați de constructor în scopuri caritabile.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru