Tesla le oferă clienților din SUA și Canada încărcare rapidă gratuită pentru următorii 2 ani

de Tiberiu Safta
Vineri, 23.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a anunțat că le oferă clienților din Statele Unite, Canada și Marea Britanie încărcare rapidă gratuită pentru cei care cumpără un model până la finalul acestui an. Cei din Statele Unite vor beneficia de această gratuitate timp de 2 ani sau până la 16.000 de kilometri.

Înainte de final de an, Tesla pune la dispoziție o ofertă greu de refuzat pentru clienții din Statele Unite, Canada și Marea Britanie. Astfel, cei care vor cumpăra un model Tesla până în 31 decembrie, vor beneficia de încărcare rapidă pentru următorii 2 ani sau până când a fost parcursă o anumită distanță.

Concret, clienții din Statele Unite vor avea încărcare rapidă gratuită pentru primii 16.000 de kilometri. Cei din Canada vor beneficia de această gratuitate pentru primii 10.000 de kilometri, iar clienții din Marea Britanie vor avea încărcare rapidă gratuită pentru primii 9600 de kilometri.

Tot aici mai adăugăm și faptul că clienții din SUA primesc o reducere de 7500 de dolari la cumpărarea unui Tesla Model 3 sau Model Y.

Creditele pentru încărcarea rapidă gratuită expiră după 2 ani și nu pot fi transferate către proprietari noi. Cu această inițiativă, Tesla speră să-și crească numărul de vânzări.

La sfârșitul trimestrului al treilea, Tesla a livrat 908.573 de mașini, mai puține decât în aceeași perioadă din 2021.

Constructorul american ar urma să înființeze o uzină nouă în Mexic pentru a crește numărul de mașini livrate.

via Tesla

Comentarii (6)

  • Oferta greu de refuzat… pe bune???
    Hai sa vedem 16.000 in doi ani reprezintă 30km/zi chiar dacă consideram doar 270 de zile/an. La restul țărilor nu m-a mai obosesc.
    La fel nu știam ca-ți trebuie mai multe fabrici (încă una in Mexic) să “crești livrările”, bănuiam ca ai nevoie de comenzi sau de clienți, in fine să continuăm… dacă acuma se oferă 7.500 reducere înseamnă ca cei care au cumpărat pana acuma au fost fraieriți, sau?
    Vânzările scad, acțiunile scad, twitter este in deriva… se prefigurează un mare dezastru in zona Musk și din păcate mulți vor fi afectați. Dacă Tesla o dă de pământ, va afecta și pe alți gen puzderia de start-up-uri și modele de mașini produse de te miri cine.
    Cum am spus, hai sa vedem cum o “scot” până la primăvara posesori de electrice din SUA și Canada, iarna a început și se prevede o iarna foarte rece (cel puțin la ei). Dacă planeta nu se încălzește cam greu cu Electricele, deci avem o dilema :))))
    14 7
  • La UE ,Musck le da ...ue!
    9 3
  • bravos
    la fel si clotilda pentru romprest, km fara numar.
    3 5
  • 16.000 km x 20 kw/100 km= 3200-3500 KW x 2 lei/kw= 7.000 lei=1400 $. Nu e o gaură în cer. Dar mi se pare un marketing eficace. Și nu e și pentru Europa pentru că șmecherii de aici au ridicat aberant prețurile la energie ca să susțină un război în care mor la greu oameni degeaba.
    10 5
  • CuTesla-nOO
    Să înțeleg că au cam scăzut vânzările și că e din ce în ce mai greu cu concurența?
    10 0
  • Contextul știrii
    În SUA se va introduce un bonus din 2023. Pentru a îi motiva pe oameni să ridice mașinile comandate pe parcursul anului curent, adică să nu mai aștepte acel bonus, au dat direct ei reducerea. E valabilă doar pentru ultimele 15 zile ale lunii Decembrie.

    Stați liniștit că nu le scade deloc cererea. Dacă ar produce 2 milioane, 2 milioane ar și vinde.
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru