Canada

Marti, 19 Decembrie 2023 | General

Canada vrea ca toate mașinile noi să fie cu zero emisii din 2035

Potrivit informațiilor din presă, Canada este pe cale să aprobe un plan care prevede vânzarea exclusivă de mașini noi cu zero emisii începând din 2035. Alături de mașinile electrice și cu hidrogen, modelele hibride PHEV vor fi și ele încadrate în această categorie.
Luni, 19 Iunie 2023 | F1 TOP

F1 Canada: Victorie pentru Max Verstappen. Alonso și Hamilton pe podium

Max Verstappen și-a trecut în palmares o nouă victorie, de această dată în Marele Premiu de Formula 1 din Canada. Fernando Alonso a încheiat cursa pe locul 2, iar Lewis Hamilton a completat podiumul.
Duminica, 18 Iunie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Canada pe ploaie. Alonso, în prima linie

Max Verstappen va pleca din pole în Marele Premiu al Canadei. După o sesiune afectată de ploaie, el va împărtăși prima linie cu Fernando Alonso, în timp ce Sergio Perez va pleca de pe locul 12.
Sambata, 17 Iunie 2023 | F1 TOP

F1 Canada: Lewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente, afectată de ploaie torențială

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Canada. Septuplul campion mondial a fost urmat de coechipierul său George Russell, într-o sesiune prelungită și afectată de ploaie torențială.
Vineri, 23 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla le oferă clienților din SUA și Canada încărcare rapidă gratuită pentru următorii 2 ani

Tesla a anunțat că le oferă clienților din Statele Unite, Canada și Marea Britanie încărcare rapidă gratuită pentru cei care cumpără un model până la finalul acestui an. Cei din Statele Unite vor beneficia de această gratuitate timp de 2 ani sau până la 16.000 de kilometri.
Miercuri, 24 August 2022 | General

Volkswagen și Mercedes-Benz semnează un acord cu Canada pentru accesul la materii prime și resurse pentru baterii

Volkswagen și Mercedes-Benz au semnat un memorandum de înțelegere cu guvernul din Canada pentru exploatarea materiilor prime pentru baterii. Cele două mărci vor putea extrage materii prime importante, precum nichel, litiu și cobalt pentru producția de baterii electrice.
Miercuri, 22 Iunie 2022 | Modele noi

Ediție specială Alfa Romeo Giulia Speciale. Producție de 15 exemplare și disponibilă doar în Canada

Alfa Romeo a lansat o ediție limitată a modelului Giulia, numită Speciale. Noul model este vopsit într-o culoare verde specială și este dotat cu mai multe elemente din fibră de carbon. Producția va fi limitată la numai 15 exemplare pentru piața din Canada.
Luni, 20 Iunie 2022 | F1 TOP

F1: Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Canadei. Sainz și Hamilton pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Carlos Sainz și Lewis Hamilton au completat podiumul.
Duminica, 19 Iunie 2022 | F1 TOP

F1 Canada: Max Verstappen, pole în fața lui Fernando Alonso! Charles Leclerc pleacă penultimul

Max Verstappen a obținut pole în calificările din Canada, în fața lui Fernando Alonso și Carlos Sainz Jr. Sergio Perez, unul dintre rivalii lui Verstappen la titlu, va pleca de pe poziția a 13-a, iar Charles Leclerc va pleca din ultima linie după ce Ferrari a schimbat mai multe componente ale unității de putere.
Sambata, 18 Iunie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Canada: Charles Leclerc, penalizat cu 10 poziții pe grilă pentru schimbare de componente

Charles Leclerc, pilotul Ferrari, a primit o penalizare de 10 poziții pe grilă pentru etapa din Canada după ce echipa a fost nevoită să schimbe unitatea de control electronic. Max Verstappen, rivalul său în campionat, a fost cel mai rapid în primele două sesiuni de antrenamente libere.
Marti, 07 Decembrie 2021 | Siguranta

Brelocurile de localizare Apple AirTag sunt folosite de hoți pentru a fura mașini

Apple AirTag, un produs în formă de breloc care ajută la localizarea cheilor, obiectelor și a vehiculelor, este folosit de către hoți pentru a fura mașini.
Miercuri, 30 Iunie 2021 | Industrie

Canada va interzice vânzările de mașini noi cu ardere internă din 2035

Canada vrea să interzică vânzările de mașini noi alimentate cu motorină sau benzină începând din 2035, potrivit unui anunț făcut de guvernul condus de Justin Trudeau.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | F1 TOP

Cursa de Formula 1 din Canada din 14 iunie a fost amânată: organizatorii spun că va fi reprogramată în acest an

Marele Premiu de Formula 1 al Canadei din 14 iunie a fost amânat, însă organizatorii afirmă că etapa va fi reprogramată pentru sfârșitul acestui an.
Marti, 10 Decembrie 2019 | Industrie

Dieselgate ajunge și în Canada: Volkswagen este acuzat de manipularea emisiilor în perioada 2008-2015

Grupul Volkswagen este acuzat de manipularea emisiilor în Canada, în perioada 2008-2015, într-o nouă extensie a scandalului Dieselgate. Nemții ar fi exportat în Canada 128.000 de vehicule echipate cu un soft care “păcălea” sistemul de măsurare a emisiilor.
Marti, 18 Iunie 2019 | F1 TOP

Ferrari a cerut oficial rejudecarea penalizării lui Vettel din Canada: Scuderia nu a oferit detalii despre noile dovezi

Ferrari a solicitat în mod oficial rejudecarea penalizării de cinci secunde pe care Sebastian Vettel a primit-o în cursa de la Montreal, în urma căreia germanul a pierdut victoria în favoarea lui Lewis Hamilton.
Luni, 10 Iunie 2019 | F1 TOP

Vettel critică dur penalizarea de la Montreal care l-a costat victoria: "Trebuie să fii orb să crezi că puteam controla monopostul"

Sebastian Vettel a criticat în termeni duri penalizarea de 5 secunde din cursa de la Montreal în urma căreia a pierdut victoria în favoarea lui Lewis Hamilton.
Duminica, 09 Iunie 2019 | F1 TOP

Vettel a obținut în Canada primul pole position din acest sezon în fața lui Hamilton! Leclerc și Ricciardo, pe a doua linie a grilei

Sebastian Vettel a obținut sâmbătă la Montreal primul pole position al sezonului după ce l-a învins pe Lewis Hamilton cu două zecimi de secundă, în timp ce Charles Leclerc și Daniel Ricciardo ocupă a doua linie a grilei de start.
Marti, 04 Iunie 2019 | F1 TOP

Ferrari risipește speranțele fanilor: "Nu vom îmbunătăți semnificativ monopostul în perioada următoare"

Ferrari a admis că nu va introduce în perioada următoare îmbunătățiri la monopost care să aibă ca rezultat o creștere semnificativă a performanțelor.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Economic

General Motors începe marea restructurare: 5 fabrici aproape de închidere, 15.000 de angajați în pericol și renunțarea la mai multe modele cu vânzări slabe

General Motors a anunțat că va tăia producția modelelor cu vânzări slabe în America de Nord și că se va concentra pe dezvoltarea mașinilor electrice și autonome. Conducerea GM vizează închiderea a 5 fabrici și concedierea a 15.000 de angajați ca să facă rost de bani pentru investiții în noi tehnologii și servicii.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Tehnologie

Renault-Nissan-Mitsubishi investește într-o aplicație de transport: 17 milioane de dolari pentru start-up-ul canadian Transit

Start-up-ul canadian Transit, ce a dezvoltat o aplicație de transport multimodal în orașe, a primit o finanțare de peste 17 milioane de dolari din partea mai multor investitori, printre care și Alliance Ventures, fondul înființat de Renault-Nissan-Mitsubishi.

Tag-uri similare

Porsche, Opel, Fiat, Mazda, Alfa Romeo, productie, Geneva, Chrysler, Salonul Auto, Ecclestone
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru