Chrysler

Marti, 13 Februarie | Concepte

Noul concept Chrysler Halcyon anunță o viitoare mașină electrică autonomă și cu sisteme AI

Chrysler a prezentat oficial noul concept Halcyon, o mașină electrică și autonomă. Noul concept aduce un limbaj de design nou pentru marcă, dar și o serie de tehnologii noi pe bază de inteligență artificială.
Miercuri, 07 Februarie | Concepte

Prima imagine cu un nou concept electric Chrysler. Lansarea, în 13 februarie

Chrysler a publicat o imagine oficială sugestivă cu un viitor concept electric. Acesta va fi prezentat oficial în 13 februarie și va marca începutul unei noi epoci pentru marca americană.
Marti, 12 Decembrie 2023 | Industrie

Adio, Chrysler 300C. Producția modelului va lua sfârșit la finalul anului

Chrysler a anunțat oficial sfârșitul producției celebrului model 300C. Ultimul exemplar va fi construit în 31 decembrie și va marca sfârșitul a 68 de ani de producție.
Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Tehnologie

Chyrsler prezintă un sistem multimedia de generație nouă: ecrane de 37.2 inch și inteligență artificială

Cu ocazia CES 2023, constructorul american de automobile a prezentat sistemul multimedia care se va regăsi în viitoarea sa generație de modele electrice. Ansamblul măsoară 37.2 inch și vine echipat cu inteligență artificială.
Vineri, 16 Septembrie 2022 | Modele noi

Ediția de adio a lui Chrysler 300C s-a epuizat în doar 12 ore

Ediția limitată care anunță finalul modelului Chrysler 300C a devenit sold out în doar 12 ore de la debut. Aceasta va fi replicată în 2.200 de exemplare în SUA și Canada.
Miercuri, 14 Septembrie 2022 | Modele noi

Cadou de adio pentru Chrysler 300C: ediție limitată cu V8 de 492 CP

Chrysler îi spune adio modelului 300C cu o ediție limitată care vine echipată cu motor V8 de 6.4 litri. Vor fi produse 2.000 de exemplare pentru piața din Statele Unite ale Americii și 200 pentru Canada.
Joi, 14 Aprilie 2022 | Concepte

Chrylser prezintă conceptul Airflow Graphite. Propulsor electric de 400 de cai putere

Chrysler a dezvăluit conceptul Airflow Graphite în cadrul Salonului Auto de la New York. Noul concept este asemănător cu cel prezentat în ianuarie la CES, însă are un design frontal nou și o schemă de culoare nouă. Conceptul păstrează propulsorul electric de 400 de cai putere.
Vineri, 07 Ianuarie 2022 | Industrie

Stellantis încheie un parteneriat cu Amazon pentru dezvoltarea viitoarei generații de sisteme multimedia

Grupul Stellantis a anunțat, în cadrul evenimentului CES, că a încheiat un parteneriat cu Amazon. Cele două companii vor dezvolta împreună aplicații pentru viitoarea generație de sisteme multimedia.
Miercuri, 05 Ianuarie 2022 | Concepte

Chrysler prezintă conceptul electric Airflow. Din 2028, marca americană va fi pur electrică

Americanii de la Chrysler au prezentat oficial conceptul Airflow, denumit așa după un model din anii '30. Din 2028, portofoliul mărcii va include numai modele cu zero emisii.
Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Stellantis va fi numele noului constructor rezultat în urma fuziunii dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că numele noului constructor rezultat în urma fuziunii va fi Stellantis.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) și Alianța Fiat-Chrysler au aprobat oficial fuziunea: nicio uzină nu va fi închisă

Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că au aprobat oficial fuziunea, care va fi finalizată în cel mult 15 luni. Noul constructor promite că nu va închide nicio uzină.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la nicio marcă în cazul unei fuziuni: "Toate brandurile sunt puternice"

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la niciunul dintre cele 13 branduri în cazul unei fuziuni, întrucât toate mărcile sunt puternice și vor ajuta noul constructor să progreseze.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Industrie

Detalii din culisele fuziunii Fiat-Chrysler - PSA: Grupul PSA plătește 5 miliarde de euro pentru a cumpăra producătorul italo-american

Grupul PSA Peugeot-Citroen va plăti aproape 5 miliarde de euro pentru a cumpăra Alianța Fiat-Chrysler, în ciuda faptului că cei doi mari constructori au promovat acordul ca o fuziune "între două părți egale".
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

Mutare masivă pe piața auto: Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) fuzionează cu Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler vor fuziona și vor avea putere egală de decizie. Noul constructor va fi al patrulea ca mărime din lume după Grupul Volkswagen, Toyota și Alianța Renault-Nissan.
Miercuri, 07 August 2019 | Mediu

Fiat-Chrysler susține că va respecta regulamentul emisiilor în 2020: "Parteneriatul cu Tesla și noile modele electrice și hibride ne vor ajuta"

Fiat-Chrysler susține că va evita plata unor amenzi pentru normele de emisii în 2020 ca urmare a parteneriatului cu Tesla și a modelelor elecrice și plug-in hybrid pe care le pregătește.
Marti, 03 Iulie 2018 | Industrie

Hyundai neagă zvonurile despre cumpărarea Grupului Fiat-Chrysler: "Nu au la bază niciun fundament"

Hyundai a negat informațiile potrivit cărora intenționează să cumpere Grupul Fiat-Chrysler în momentul în care acțiunile acestuia vor scădea suficient de mult.
Luni, 02 Iulie 2018 | Industrie

Hyundai ar putea cumpăra Grupul Fiat-Chrysler: asiaticii așteaptă scăderea acțiunilor pentru ca prețul să fie cât mai mic

Presa din Asia susține că Hyundai este interesată să cumpere Grupul Fiat-Chrysler și așteaptă un moment în care prețul acțiunilor va fi mai mic.
Sambata, 26 Mai 2018 | Industrie

Recall masiv în SUA: aproape 5 milioane de unități Fiat-Chrysler, rechemate în service pentru că sistemul cruise control poate rămâne activ

Fiat-Chrysler va rechema 4.8 milioane de unități în service în Statele Unite din cauza unei erori software care poate împiedica șoferii să dezactiveze sistemul cruise control.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Economic

Fiat-Chrysler mizează pe succesul Jeep: grupul speră la o dublare a profitului în 5 ani

Grupul Fiat-Chrysler (FCA) speră că își va dubla profitul în următorii 5 ani, având în vedere potențialul brandului Jeep, după cum a declarat CEO-ul Sergio Marchionne.
Miercuri, 04 Ianuarie 2017 | Concepte

Azi Chrysler, mâine Fiat: conceptul Portal este un monovolum electric cu 400 de kilometri autonomie

Grupul Fiat-Chrysler a dezvăluit în cadrul Târgului de Electronice din Las Vegas un concept denumit Portal. Acesta anunță un viitor monovolum electric, capabil să ruleze autonom și să ofere o autonomie de 400 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru