Feedback

Chrysler

Miercuri, 07 August | Mediu

Fiat-Chrysler susține că va respecta regulamentul emisiilor în 2020: "Parteneriatul cu Tesla și noile modele electrice și hibride ne vor ajuta"

Fiat-Chrysler susține că va evita plata unor amenzi pentru normele de emisii în 2020 ca urmare a parteneriatului cu Tesla și a modelelor elecrice și plug-in hybrid pe care le pregătește.
Marti, 03 Iulie 2018 | Industrie

Hyundai neagă zvonurile despre cumpărarea Grupului Fiat-Chrysler: "Nu au la bază niciun fundament"

Hyundai a negat informațiile potrivit cărora intenționează să cumpere Grupul Fiat-Chrysler în momentul în care acțiunile acestuia vor scădea suficient de mult.
Luni, 02 Iulie 2018 | Industrie

Hyundai ar putea cumpăra Grupul Fiat-Chrysler: asiaticii așteaptă scăderea acțiunilor pentru ca prețul să fie cât mai mic

Presa din Asia susține că Hyundai este interesată să cumpere Grupul Fiat-Chrysler și așteaptă un moment în care prețul acțiunilor va fi mai mic.
Sambata, 26 Mai 2018 | Industrie

Recall masiv în SUA: aproape 5 milioane de unități Fiat-Chrysler, rechemate în service pentru că sistemul cruise control poate rămâne activ

Fiat-Chrysler va rechema 4.8 milioane de unități în service în Statele Unite din cauza unei erori software care poate împiedica șoferii să dezactiveze sistemul cruise control.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Economic

Fiat-Chrysler mizează pe succesul Jeep: grupul speră la o dublare a profitului în 5 ani

Grupul Fiat-Chrysler (FCA) speră că își va dubla profitul în următorii 5 ani, având în vedere potențialul brandului Jeep, după cum a declarat CEO-ul Sergio Marchionne.
Miercuri, 04 Ianuarie 2017 | Concepte

Azi Chrysler, mâine Fiat: conceptul Portal este un monovolum electric cu 400 de kilometri autonomie

Grupul Fiat-Chrysler a dezvăluit în cadrul Târgului de Electronice din Las Vegas un concept denumit Portal. Acesta anunță un viitor monovolum electric, capabil să ruleze autonom și să ofere o autonomie de 400 de kilometri.
Duminica, 30 Octombrie 2016 | General

Americanii taxează aspru indolența italienilor: Alianța Fiat-Chrysler, la coada celui mai important clasament al satisfacției

Mărcile Alianței Fiat-Chrysler au ocupat ultimele poziții într-un clasament al satisfacției, întocmit de Consumer reports în SUA. Calitatea produselor lasă de dorit, deși în trecut au existat demiteri la nivel înalt din această cauză.
Miercuri, 31 August 2016 | Siguranta

Scandalul airbagurilor Takata putea fi evitat de acum 16 ani: au existat dovezi că japonezii riscă viața șoferilor, dar constructorii le-au ignorat

O serie de teste desfășurate la începutul anilor 2000 au arătat că airbagurile Takata sunt extrem de periculoase. Constructorii auto au ignorat însă avertismentele pentru că airbagurile Takata erau mai ieftine.
Miercuri, 03 August 2016 | General

În căutarea dreptății: părinții actorului Anton Yelchin dau în judecată Fiat-Chrysler după moartea artistului

După ce actorul american de origine rusă Anton Yelchin a murit strivit de propria mașină, părinții acestuia acționează în judecată compania Fiat-Chrysler. Mașina lui Yelchin fusese subiectul unui recall în service.
Miercuri, 04 Mai 2016 | Masini autonome

Premieră în industria auto: Fiat se aliază cu compania de tehnologie Google pentru dezvoltarea maşinilor autonome

Google şi Fiat vor dezvolta împreună un model special Chrysler Pacifica pentru testarea funcţiilor de condus autonom ale maşinilor pe drumurile publice din Statele Unite.
Joi, 28 Ianuarie 2016 | Industrie

Sergio Marchionne își toarnă cenușă în cap: ”Chrysler 200 n-a avut succes pentru că am copiat designul lui Hyundai Sonata”

Sergio Marchionne, șeful Grupului Fiat-Chrysler, a recunoscut că designeri lui Chrysler 200 au copiat linia plafonului de la Hyundai Sonata. Asta a adus eșecul modelului american, care va fi scos și din producție.
Luni, 27 Iulie 2015 | Siguranta

Recall Jeep după descoperirea unei vulnerabilități software: 1.4 milioane de mașini chemate în service

Fiat Chrysler Automobiles a anunțat o rechemare în service pentru mai multe modele echipate cu sistemul multimedia UConnect. Aproximativ 1.4 milioane de vehicule sunt afectate.
Joi, 16 Iulie 2015 | Industrie

Sergio Marchionne a renunțat la propunerea unei fuziuni cu General Motors

Potrivit unei surse din cadrul Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne a renunțat la ideea unei fuziuni cu General Motors, titrează New York Times.
Joi, 09 Iulie 2015 | Autoipoteze

Grupul Fiat înregistrează oficial numele Barracuda. Ar putea fi folosit pentru un viitor muscle-car

Grupul Fiat-Chrysler a înregistrat oficial numele Barracuda. Tot mai multe surse vorbesc despre un nou muscle-car, gata să înlocuiască Dodge Challenger.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la o fuziune cu Google sau cu Apple"

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, s-a declarat interesat de o colaborare cu o companie non-auto şi a dat exemplu de potenţiali partneri companiile Apple şi Google.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Aprilie 2015 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen exclude posibilitatea unui parteneriat cu Fiat Chrysler

Carlos Tavares, şeful PSA Peugeot-Citroen, a negat zvonurile privind o potenţială colaborare cu Fiat Chrysler Automobiles sau cu oricare alt producător de automobile în viitorul apropiat.
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Economic

Statul american a pierdut 9 miliarde de dolari pentru a salva Chrysler şi GM de la faliment

Salvarea companiilor americane Chrysler şi General Motors au costat Statul American aproape 80 de miliarde de dolari, dintre care au fost recuperaţi doar 71.
Miercuri, 17 Decembrie 2014 | Industrie

Fiat retrage numele Chrysler. Compania americană va fi rebotezată FCA US

Alianța Fiat Chrysler Automobile a anunțat că va schimba numele grupului Chrysler pe piața mamă, din Statele Unite. Constructorul va deveni o divizie a alianței, rebotezată FCA US.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Modele noi

Chrysler 300 a primit un nou facelift la patru ani de la restilizarea precedentă

Americanii de la Chrysler i-au aplicat lui 300, berlina lor de segment E, un nou facelift. Modelul este mai tehnologizat ca niciodată şi prezintă mai multe sisteme de siguranţă, pe lângă un design împrospătat şi materiale noi la interior.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne a cumpărat acţiuni Fiat Chrysler Automobiles în valoare de 2.6 milioane de euro

Sergio Marchionne, şeful concernului FCA, a cumpărat 335.745 de acţiuni ale companiei pe care o conduce. Mişcarea este văzută de analiştii din industrie ca un gest de încredere în viitorul FCA.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru