Chrysler prezintă conceptul electric Airflow. Din 2028, marca americană va fi pur electrică

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 05.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Chrysler au prezentat oficial conceptul Airflow, denumit așa după un model din anii '30. Din 2028, portofoliul mărcii va include numai modele cu zero emisii.

Consumer Electronics Show (CES), cel mai mare târg dedicat tehnologiei, tocmai și-a deschis porțile la Las Vegas. La acest eveniment participă și constructorii de automobile, iar americanii de la Chrysler au ales să prezinte, cu această ocazie, noul concept Airflow.

Acesta a fost denumit după un model din anii '30 și, cel mai probabil, anunță primul model electric al mărcii, care va debuta oficial cel târziu în 2025. Începând cu anul 2028, Chrysler va avea un portofoliu format numai din modele cu zero emisii.

Revenind la conceptul Airflow, acesta este echipat cu două motoare electric, câte unul pe fiecare punte. Unitățile dezvoltă 200 de cai putere, fiecare, iar capacitatea bateriei nu a fost dezvăluită. Viteza de încărcare suportată este, de asemenea, necunoscută.

Cu un plin de energie, conceptul poate parcurge până la 650 de kilometri.

Chrysler Airflow excelează la capitolul tehnologie. Pachetul include, printre altele, acualizări over-the-air, inteligență artificială și sisteme de condus semi-autonom.

Așa cum îi stă bine unui concept electric de ultimă oră, Airflow are un habitaclu minimalist, "decorat" cu o serie de materiale sustenabile.

via Chrysler

Comentarii (2)

  • Edikkk
    2025.... târziu nene... târziu...

    Maşina e frumuşică şi interiorul foarte frumos

    Ce înseamnă o maşină electrică, interior curat, orientat pe confort visual, mental şi fizic

    Bravo Chrysler
    5 12
  • ce treaba are interiorul cu motorul masinii... mie imi pare doar ca s-au inspirat de la Peugeot la felul cum au aranjat instrumentarul de bord, ca doar sunt in familie acum, atata tot.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru