Ces 2022

Luni, 10 Ianuarie 2022 | Industrie

Toyota: Primul model de serie echipat cu baterii cu stare solidă va debuta până în 2025

Șeful Institutului de Cercetare Toyota a declarat că primul model de serie al companiei, echipat cu baterii cu stare solidă, va debuta pe piață până în 2025. Acesta nu va fi un vehicul pur electric.
Vineri, 07 Ianuarie 2022 | Industrie

Stellantis încheie un parteneriat cu Amazon pentru dezvoltarea viitoarei generații de sisteme multimedia

Grupul Stellantis a anunțat, în cadrul evenimentului CES, că a încheiat un parteneriat cu Amazon. Cele două companii vor dezvolta împreună aplicații pentru viitoarea generație de sisteme multimedia.
Joi, 06 Ianuarie 2022 | Concepte

Cadillac prezintă conceptul autonom InnerSpace

Constructorul american de mașini premium a prezentat, în cadrul evenimentului CES din Las Vegas, conceptul InnerSpace. Mașina este complet autonomă, iar interiorul a fost proiectat special pentru a oferi senzația de relaxare într-un mediu luxos.
Joi, 06 Ianuarie 2022 | Modele noi

Turcii de la Togg au prezentat un concept electric, desenat de Pininfarina, la CES 2022

Compania turcească Togg a prezentat un concept electric în cadrul ediției din 2022 a Consumer Electronics Show (CES). Primul model cu zero emisii, de serie, al companiei va fi prezentat până la finalul anului curent.
Joi, 06 Ianuarie 2022 | Industrie

CES 2022: Citroen pune accentul pe mobilitate cu Ami și noua platformă autonomă Skate

Constructorul francez de automobile este prezent la CES 2022 cu deja celebrul cvradriciclu Ami și cu noul concept Citroen Autonomous Mobility Vision. Ansamblul acestuia din urmă integrează o platformă tehnologică autonomă, denumită Skate și destinată unei game largi de servicii și utilizări.
Joi, 06 Ianuarie 2022 | Tehnologie

BMW prezintă noul Theatre Screen: un display 8K de 31 de inch pentru pasagerii din spate

Cu ocazia ediției din 2022 a Consumer Electronics Show din Las Vegas, constructorul bavarez de automobile a prezentat noul BMW Theatre Screen: un ecran panoramic, cu diagonala de 31 de inch și rezoluție 8K, gândit special pentru pasagerii din spate.
Miercuri, 05 Ianuarie 2022 | Concepte

Chrysler prezintă conceptul electric Airflow. Din 2028, marca americană va fi pur electrică

Americanii de la Chrysler au prezentat oficial conceptul Airflow, denumit așa după un model din anii '30. Din 2028, portofoliul mărcii va include numai modele cu zero emisii.
Luni, 29 Noiembrie 2021 | Modele noi

Cadillac anunță Celestiq, un sedan electric de lux, rival al lui Mercedes EQS

Constructorul american de mașini a publicat un teaser cu viitorul său model electric numit Celestiq. Mașina, care va fi nava amiral a companiei, va fi prezentată în cadrul CES (Consumer Electronics Show) din ianuarie 2022.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru