Turcii de la Togg au prezentat un concept electric, desenat de Pininfarina, la CES 2022

de Alexandru Monenciu
Joi, 06.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania turcească Togg a prezentat un concept electric în cadrul ediției din 2022 a Consumer Electronics Show (CES). Primul model cu zero emisii, de serie, al companiei va fi prezentat până la finalul anului curent.

Start-up-ul turcesc Togg s-a prezentat la CES și nu oricum, ci cu un concept electric desenat de celebra casă de design Pininfarina. Denumit Transition Concept Smart Device, acesta anunță o viitoare gamă de modele cu zero emisii pe care Togg le va produce în Turcia.

Fără îndoială, piesa de rezistență sunt portierele spate cu deschidere inversă, după modelul celor de la Rolls-Royce. Pentru interior, Togg a pregătit o configurație cu patru locuri și un display generos care se întinde pe aproape toată lungimea bordului.

Primul model de serie, cu zero emisii, al companiei va fi prezentat până la finalul lui 2022. Anul viitor, Togg va lansa un SUV compact, iar ulterior portofoliul va fi completat de un sedan, un hatchback, un SUV de dimensiuni mici și un MPV.

Deși relativ nou în industrie, start-up-ul din Turcia are ambiții mari. Până în 2030, Togg vrea să producă un milion de mașini electric, în cinci segmente diferite.

via Togg

Comentarii (3)

  • masina se va livra cu un portbagaj plin de rahat.
    11 7
  • Loloți
    Super va fi săraci sa nu comenteze la vaci cu ei
    0 11
  • Asa e. Si nici analfabetii sa nu comenteze. Masina asta nu e de nasul lor.
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru