Turcia

Luni, 13 Februarie 2023 | General

Hyundai donează 1.8 milioane de euro către victimele cutremurului din Turcia

Grupul Hyundai a anunțat că donează 1.8 milioane de euro către Crucea Roșie Coreeană pentru a fi trimiși către victimele cutremurului din Turcia. Filiala Hyundai din această țară va face și aceasta o donație către cei care se ocupă cu operațiunile de salvare.
Sambata, 11 Februarie 2023 | General

Porsche donează 1 milion de euro către victimele cutremurului din Turcia

Porsche a anunțat oficial că a donat 1 milion de euro către victimele cutremurului care a avut loc în Turcia și Siria la începutul săptămânii. Angajații mărcii sunt și ei rugați să doneze către ajutoarele active în zonele afectate.
Luni, 30 Ianuarie 2023 | Industrie

OFICIAL: A doua generație Toyota C-HR va fi produsă în Turcia

Constructorul nipon de automobile anunță că va construi a doua generație C-HR la uzina din Sakarya, Turcia. Tot aici, Toyota va inaugura o linie de asamblare a bateriilor pentru modelele plug-in hybrid.
Marti, 08 Noiembrie 2022 | Modele noi

TOGG prezintă primul SUV electric construit în Turcia. Autonomie de 500 de kilometri

Compania turcă TOGG a publicat imagini oficiale cu primul SUV electric construit în Turcia. Prototipul noului model promite o autonomie de până la 500 de kilometri, iar debutul comercial este programat pentru martie 2023.
Luni, 07 Noiembrie 2022 | Industrie

Am vizitat uzina Ford Otosan din Turcia, noul părinte al fabricii de automobile de la Craiova

Alături de alți jurnaliști români, am avut ocazia să vizităm una dintre uzinele Ford Otosan din Turcia și să aflăm, de la reprezentanți de rang înalt, mai multe despre noul părinte al fabricii de automobile de la Craiova și despre planurile sale de viitor.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Reportaj

REPORTAJ: Am condus Mazda CX-60 pe cele mai periculoase drumuri din Turcia

De-a lungul a două zile am străbătut cele mai periculoase și provocatoare drumuri din Turcia. Chiar și un fel de Transfăgărășan turcesc. Totul alături de noua Mazda CX-60.
Vineri, 08 Aprilie 2022 | Industrie

Ford demarează livrările lui E-Transit pentru clienții din Europa

Ford Pro anunță că au debutat livrările primelor unități E-Transit pentru clienții din Europa, de la uzina Ford Otosan din Turcia. Până acum au fost înregistrate peste 5.000 de comenzi pentru vehiculul comercial cu zero emisii.
Joi, 06 Ianuarie 2022 | Modele noi

Turcii de la Togg au prezentat un concept electric, desenat de Pininfarina, la CES 2022

Compania turcească Togg a prezentat un concept electric în cadrul ediției din 2022 a Consumer Electronics Show (CES). Primul model cu zero emisii, de serie, al companiei va fi prezentat până la finalul anului curent.
Luni, 11 Octombrie 2021 | F1 TOP

Valtteri Bottas, victorie în Turcia. Max Verstappen preia din nou conducerea în clasamentul piloților

Valtteri Bottas a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Turciei. Este prima victorie din 2021 a finlandezului. Max Verstappen a încheiat pe 2 și a preluat conducerea în clasamentul piloților după ce Hamilton a terminat pe poziția a 5-a.
Miercuri, 11 August 2021 | Industrie

Turcii de la TOGG vor începe producția națională de mașini electrice în 2022

Compania turcă TOGG a anunțat că primele sale vehicule 100% electrice vor ieși de pe linia de asamblare a uzinei din Gemlik până la finalul anului viitor.
Duminica, 15 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat pe ploaie la Istanbul și a egalat recordul de 7 titluri deținut de Schumacher! Perez și Vettel, pe podium

Lewis Hamilton a obținut o victorie nesperată la Istanbul și a devenit matematic campion mondial, ocazie cu care a egalat recordul de 7 titluri deținut de Michael Schumacher. Sergio Perez și Sebastian Vettel au încheiat pe podium.
Sambata, 14 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Lance Stroll, pole position pe ploaie în Turcia în fața lui Verstappen! Hamilton, doar locul 6 pentru Mercedes

Lance Stroll a obținut un pole position surprinzător pe ploaie pe circuitul de la Instanbul în fața lui Max Verstappen. Lewis Hamilton a încheiat calificările doar pe locul 6, în timp ce Ferrari nu a intrat în top 10.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen, cel mai rapid în antrenamentele din Turcia. Piloții au avut probleme de aderență pe Istanbul Park: "A fost ca pe gheață"

Max Verstappen a fost cel mai rapid în cele două sesiuni de antrenamente din Turcia, însă piloții au avut numeroase probleme din cauza aderenței scăzute. "Am pilotat ca pe gheață", a explicat pilotul Red Bull.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Industrie

Șeful Volkswagen confirmă: uzina din Turcia nu va fi construită, iar grupul va investi un miliard de euro în fabrica din Slovacia

CEO-ul Herbert Diess a confirmat oficial că Volkswagen a renunțat la planurile privind construcția fabricii din Turcia. În schimb, grupul german va investi un miliard de euro în extinderea fabricii din Slovacia, acolo unde vor fi produse noile generații VW Passat și Skoda Superb.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Industrie

Surse: Volkswagen a renunțat la construcția uzinei din Turcia, din cauza crizei COVID-19

Volkswagen a renunțat la ideea construcției unei fabrici în Turcia, acolo unde să fie produse mai multe modele din grup, din cauza crizei COVID-19, potrivit unor surse din cadrul companiei. Viitoarele generații VW Passat și Skoda Superb ar urma să fie construite la Bratislava.
Duminica, 29 Decembrie 2019 | Industrie

Turcia lansează primul său brand auto național: primul model electric de la TOGG, un SUV în 2022

Turcii au lansat TOGG, primul lor brand auto național, o investiție totală estimată la 3.7 miliarde de dolari. TOGG va produce doar modele electrice, 100% în Turcia, iar primul dintre ele va fi un SUV, a cărui lansare este programată în 2022.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Industrie

O nouă amânare: Volkswagen va decide până la finalul anului dacă va construi noua sa fabrică în Turcia

Grupul Volkswagen va decide până la finalul anului dacă va construi noua sa fabrică în Turcia, a anunţat producătorul auto german după reuniunea Consiliului de Supervizare. Decizia fusese amânată și în luna octombrie.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Industrie

O nouă șansă pentru România? Sindicatul muncitorilor Volkswagen se opune construirii unei uzine în Turcia

Sindicatul muncitorilor Volkswagen a anunțat că se va opune planului producătorului german de a construi o uzină în Turcia. Sindicatul are drept de veto asupra deciziilor Volkswagen, astfel că România ar avea din nou șanse să obțină investiția.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Industrie

Efectul întârzierii noii uzine din Turcia: Volkswagen ar putea muta producția lui Passat în Slovacia

Volkswagen ar putea muta producția lui Passat în Slovacia, ca urmare a întârzierii unei decizii finale cu privire la uzina din Turcia, a cărei construcție a fost amânată din cauza unui conflict armat.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Industrie

Volkswagen nu caută alternative pentru uzina din Turcia: "Așteptăm să vedem cum evoluează lucrurile"

Grupul Volkswagen a confirmat că nu caută în mod activ o alternativă pentru uzina din Turcia, întrucât așteaptă să vadă cum evoluează situația politică din această țară.

Tag-uri similare

Ferrari, Toyota, Dacia, Fiat, vanzari, Romania, productie, Massa, Germania, antrenamente
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru