Hyundai donează 1.8 milioane de euro către victimele cutremurului din Turcia

de Tiberiu Safta
Luni, 13.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Hyundai a anunțat că donează 1.8 milioane de euro către Crucea Roșie Coreeană pentru a fi trimiși către victimele cutremurului din Turcia. Filiala Hyundai din această țară va face și aceasta o donație către cei care se ocupă cu operațiunile de salvare.

Grupul sud-coreean Hyundai a anunțat oficial că donează 1.8 milioane de euro către victimele cutremurului din Turcia și Siria, petrecut la începutul săptămânii trecute. Banii vor fi donați către Crucea Roșie Coreeană, de unde aceștia vor fi trimiși către victimele afectate de acest dezastru.

Alături de asta, filiala Hyundai Assan Otomotiv din Turcia a anunțat că donează separat 500.000 de euro către cei care se ocupă în prezent de operațiunile de salvare. Cu acești bani vor fi cumpărate echipamente speciale pentru salvarea celor prinși printre dărâmături, precum și mâncare, bunuri sanitare și medicamente.

Hyundai devine al doilea brand din industria auto care donează bani către victimele acestui cutremur. În urmă cu câteva zile, Porsche a făcut la rândul său o donație în valoare de 1 milion de euro.

La începutul săptămânii trecute, Turcia și Siria au fost lovite de un cutremur puternic de 7.8 pe scara Richter. Acesta a fost urmat de o replică aproape la fel de puternică doar câteva ore mai târziu.

La momentul redactării articolului, numărul persoanelor decedate a crescut la 36.000.

via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru