Cutremur

Luni, 13 Februarie 2023 | General

Hyundai donează 1.8 milioane de euro către victimele cutremurului din Turcia

Grupul Hyundai a anunțat că donează 1.8 milioane de euro către Crucea Roșie Coreeană pentru a fi trimiși către victimele cutremurului din Turcia. Filiala Hyundai din această țară va face și aceasta o donație către cei care se ocupă cu operațiunile de salvare.
Joi, 06 Decembrie 2018 | O lume nebuna

Cum reacționează autoritățile din Alaska la un dezastru natural: un drum expres distrus de un cutremur de 7 grade a fost reparat în 4 zile

Un drum expres din apropierea unui aeroport din Alaska a fost reparat în numai 4 zile după ce a fost distrus în urma unui cutremur de 7 grade Richter.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Industrie

Toyota va reporni fabricile din Japonia în această săptămână: producția fusese oprită în weekend din cauza unui cutremur puternic

Toyota vrea să repornească treptat fabricile din Japonia pentru ca producția să revină la normal din această săptămână. Producția fusese oprită în weekend din cauza unui cutremur puternic.
Duminica, 09 Septembrie 2018 | Industrie

Producție întreruptă: Toyota a oprit fabricile din Japonia în urma cutremurului care a lăsat insula Hokkaido fără curent electric

Un cutremur cu magnitudinea de 6.6 grade Richter forțează fabricile japoneze Toyota să-și întrerupă activitatea. Cutremurul a curmat viața a aproape 40 de oameni și a lăsat două milioane de case fără curent electric.
Joi, 21 Septembrie 2017 | Industrie

Efectele cutremurului din Mexic: Volkswagen și Audi au oprit producția, angajații nu au fost răniți

Cutremurul de marți din Mexic a determinat mai mulți constructori auto să-și oprească producția, printre care Volkswagen și Audi.
Marti, 29 Mai 2012 | Formula 1

Ferrari, afectată de noul cutremur din nordul Italiei

Ferrari şi-a trimis toţi angajaţii acasă în urma unui cutremur cu magnitutdinea de 5.8 grade pe scara Richter care a avut loc în apropierea fabricii de la Maranello.
Duminica, 05 Iunie 2011 | Industrie

Toyota va reveni la ritmul normal de producţie în noiembrie

Akio Toyoda, preşedintele Toyota, a declarat într-o conferinţă de presă că producţia la nivel global a companiei pe care o conduce va reveni la normal în luna noiembrie. Mai mult decât atât, acesta a confirmat că luna aceasta producţia locală va ajunge la 90 % din capacitatea sa normală.
Sambata, 28 Mai 2011 | Economic

Rezultatele producţiei constructorilor japonezi în luna aprilie

Japonezii au afişat rezultatele producţiei obţinute în luna aprilie. La nivel global, producţia constructorilor niponi a scăzut cu 35.7 % comparativ cu aceeaşi lună a anului precedent.
Duminica, 08 Mai 2011 | Industrie

Toyota opreşte temporar producţia la uzina din Brazilia

Oficialii Toyota au fost nevoiţi să oprească temporar producţia la uzina din Brazilia din cauza lipsei unor subansamble.
Sambata, 19 Martie 2011 | General

Constructorii auto au făcut donaţii pentru victimele cutremurului şi tsunamiul din Japonia

Marii constructori auto au făcut donaţii de aproximativ 4.5 milioane de euro pentru ajutorarea victimelor dezastrului din Japonia.
Joi, 14 Mai 2009 | General

Ultimul exemplar Ferrari F430 ajuta victimele cutremurului

Ultimul exemplar al modelului F430 va fi vandut la licitatie, suma finala urmand sa ajunga la victimele cutremurului din Abruzzo, Italia, petrecut in urma cu o luna.

Tag-uri similare

Ferrari, licitatie, F430, cutremur, F450, donatie, fundatie, certificat, umanitar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru