Toyota opreşte temporar producţia la uzina din Brazilia

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 08.05.2011
Oficialii Toyota au fost nevoiţi să oprească temporar producţia la uzina din Brazilia din cauza lipsei unor subansamble.

Efectele cutremurului din Japonia continuă să afecteze producătorii auto niponi. Oficialii Toyota au fost nevoiţi să oprească linia de asamblare pentru modelul Corolla din cadrul uzinei Indaiatuba din apropiere de Sao Paulo datorită lipsei unor subansamble.

Uzina braziliană asamblează 303 maşini pe zi şi este pentru a doua oară când angjaţii sunt ţinuţi acasă. Mai mult decât atât, oficialii constructorului nipon au declarat că va mai exista o astfel de întrerupere începând cu data de 20 mai. Această decizie afectează şi uzina din Zarate, Argentina. În cadrul acesteia sunt produse modelele Hilux şi SW4, iar angajaţii din schimbul al doilea vor fi nevoiţi să rămână acasă timp de trei zile.

Producţia Toyota din Japonia a scăzut drastic din cauza dezastrului provocat de cutremurul din 11 martie. Oficialii companiei se aşteaptă ca producţia de automobile să revină la normal cel târziu în noiembrie sau decembrie.

Via | Drive

Comentarii (2)

  • Se cam duce pe copca si Toyota.....
    8 4
  • @prius - se duce pe dr.....
    Nu conteaza, fa-le fara... :P
    2 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru