Volkswagen

Marti, 30 Mai | Intern

Prețuri Volkswagen ID.3 facelift în România: start de la 43.250 de euro

Noul Volkswagen ID.3 facelift poate fi comandat și la noi în țară. Clienții de aici au la dispoziție 2 versiuni, iar prețurile pornesc de la 43.252 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 17 Mai | Modele noi

Ediție aniversară pentru Volkswagen Polo GTI: producție limitată la 2.500 de exemplare

Volkswagen prezintă noul Polo GTI Edition 25. Ediția aniversară, de 25 de ani, va avea o producție limitată la 2.500 de exemplare și va porni, în Germania, de la 35.205 euro.
Luni, 15 Mai | Industrie

Volkswagen, încrezător că poate produce mașini electrice de 25.000 de euro

Potrivit directorului comercial al Volkswagen, Arno Antlitz, marca din Wolfsburg este foarte încrezătoare că poate produce și comercializa mașini electrice care au un preț de aproximativ 25.000 de euro.
Vineri, 12 Mai | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul Volkswagen ID.7 GTX. Rival pentru Tesla Model 3

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul ID.7 GTX. Versiunea de performanță a sedanului electric va debuta în luna septembrie, cu ocazia IAA Munchen.
Marti, 25 Aprilie | Industrie

Chinezescul Volkswagen Tayron ar putea ajunge în Europa. Înlocuitor pentru Tiguan Allspace

Potrivit celor mai recente informații, Volkswagen Tiguan Allspace ar urma să fie înlocuit de viitoarea generație a SUV-ului Tayron. În prezent, acest model este comercializat exclusiv pe piața din China.
Marti, 18 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Acesta este Volkswagen ID.7. Omologul electric al lui Passat are 700 km autonomie

Volkswagen a dezvăluit noul ID.7. Omologul electric al lui Passat oferă 289 de cai putere și o autonomie maximă de până la 700 de kilometri.
Vineri, 14 Aprilie | Industrie

Șeful VW: Vom avea o electrică sub 20.000 de euro, până în 2027. Va fi profitabilă

Potrivit șefului Volkswagen, Thomas Schafer, o electrică accesibilă, care costă sub 20.000 de euro, ar trebui lansată până cel târziu în 2026 - 2027. În plus, viitorul model sub 25.000 de euro va fi profitabil, mai spune el.
Joi, 13 Aprilie | Industrie

Volkswagen a dezvoltat un motor electric nou, cu 286 CP

Constructorul german de automobile a lansat un nou motor electric. Denumit APP550, acesta va fi produs în Germania și va echipa modele din familia ID începând cu ultimul trimestru din 2023.
Miercuri, 05 Aprilie | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu înlocuitorul electric al lui Volkswagen Passat: debut în 17 aprilie

Constructorul german de automobile a publicat imagini noi, din timpul testelor, cu viitorul ID.7. Înlocuitorul electric al celebrului Passat va fi prezentat în 17 aprilie.
Miercuri, 05 Aprilie | Industrie

Volkswagen pregătește șampania: Passat împlinește 50 de ani

Volkswagen va marca aniversarea de 50 de ani a modelului Passat la evenimentul Techno Classica din Essen, Germania. Aici, marca din Wolfsburg va expune, printre altele, cel mai vechi Passat din lume.
Luni, 03 Aprilie | Industrie

Știați că Volkswagen a construit un Golf 5 cu motor V10 și 500 CP?

Constructorul din Wolfsburg ar fi dezvoltat în trecut un Golf 5 echipat cu motor V10 și circa 500 de cai putere. Dezvăluirea a fost făcută de un oficial Porsche.
Miercuri, 29 Martie | Industrie

Volkswagen Touran la aniversare. Au trecut 20 de ani de la debut

Volkswagen sărbătorește 20 de ani de la debutul modelului Touran. În tot acest timp, MPV-ul constructorului din Wolfsburg a fost comercializat în peste 2.6 milioane de exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 23 Martie | Masini electrice si hibride

Viitorul Volkswagen ID.2 va fi produs în Spania, la uzina Seat

Potrivit lui Thomas Schafer, CEO Volkswagen, viitorul model cu zero emisii Volkswagen ID.2 va fi produs în Spania, la uzina Seat din Martorell.
Joi, 16 Martie | Masini electrice si hibride

Volkswagen promite o electrică și mai ieftină: ID.1 va costa sub 20.000 de euro

Constructorul german de automobile, prin vocea lui Thomas Schafer, confirmă lansarea unui model electric mai accesibil chiar și decât viitorul ID.2. Acesta va costa mai puțin de 20.000 de euro.
Luni, 13 Martie | Industrie

Volkswagen ne pregătește un design complet nou și un concept electric

În cadrul unui eveniment programat pentru data de 15 martie, Volkswagen va prezenta un concept electric și un nou limbaj de design. Conceptul respectiv anunță, cel mai probabil, viitorul ID.2.
Miercuri, 01 Martie | General

Întâlnirea anuală Volkswagen GTI de la Worthersee se mută la Wolfsburg din 2024

Întâlnirea anuală a iubitorilor de Volkswagen GTI de la Worthersee a fost anulată în 2023. Dar, Volkswagen a intervenit și a salvat situația: din 2024, evenimentul va avea loc la Wolfsburg.
Miercuri, 01 Martie | Modele noi

Volkswagen ID.3 facelift: acum avem plastic moale la interior și un ecran cu meniu diferit

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul ID.3 facelift. Modelul cu zero emisii a primit o serie de noutăți estetice minore, iar sistemul multimedia a fost revizuit.
Luni, 20 Februarie | Economic

Volkswagen scumpește modelele cu motoare termice în Germania

Prețul modelelor Volkswagen, echipate cu motoare cu combustie internă, va crește începând cu 23 februarie, în Germania. Decizie este un răspuns la inflația record înregistrată în această țară.
Sambata, 18 Februarie | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul Volkswagen ID.3 facelift

Constructorul german de automobile a publicat un teaser video cu viitorul ID.3 facelift. Debutul este programat pentru data de 1 martie.
Vineri, 20 Ianuarie | Tuning

Chiar și Volkswagen ID.Buzz poate fi modificat

Compania germană de tuning Prior Design a publicat o serie de imagini digitale cu pachetul de tuning pregătit pentru modelul electric Volkswagen ID.Buzz.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru