Volkswagen

Vineri, 23 Iulie | Industrie

Dieselgate: Volkswagen va primi despăgubiri de 11.2 milioane de euro de la fostul CEO

Acționarii Volkswagen au aprobat planul prin care compania va primi compensații de 288 de milioane de euro pentru Dieselgate. O parte din sumă va fi plătită de patru foști directori.
Joi, 15 Iulie | Masini electrice si hibride

Șeful Volkswagen confirmă viitorul SUV electric ID.8, cel mai mare model din gama ID

Seful Volkswagen, Herbert Diess, a confirmat prin intermediul platformei Linkedin un nou model electric. Este vorba despre ID.8 care va devenit astfel cel mai mare model din gama cu zero emisii ID.
Joi, 15 Iulie | Industrie

Volkswagen vrea să devină cel mai mare producător de mașini electrice până în 2025

Constructorul german de automobile are planuri mari. Până în 2025, Volkswagen intenționează să devină cel mai mare producător de mașini electrice, întrecându-i astfel pe americanii de la Tesla.
Miercuri, 14 Iulie | Industrie

Grupul Volkswagen va folosi o singură platformă electrică pentru toate modelele sale viitoare

Constructorul german de automobile tocmai și-a prezentat planul de marketing pe următorii 10 ani. Volkswagen intenționează ca toate modelele Grupului să fie dezvoltate pe o platformă electrică unică.
Miercuri, 07 Iulie | Modele noi

Noul Volkswagen Golf R Variant: 320 CP și 1.642 de litri pentru bagaje

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Golf R Variant. Versiunea mai practică a hot hatch-ului are tot 320 de cai putere, dar portbagajul are un volum maxim de încărcare de 1.642 de litri.
Luni, 05 Iulie | Masini electrice si hibride

Gama Volkswagen ID va primi update-uri over-the air începând cu luna aceasta

Volkswagen subliniază că toate modelele electrice din gama ID, începând cu ID.3 și ID.4, vor beneficia de actualizări over-the-air din vara lui 2021, mai exact din această lună. Softul mașinilor va fi actualizat o dată la trei luni.
Luni, 05 Iulie | Modele noi

Volkswagen a dezvăluit ediția specială Tiguan Urban Sport: până la 200 CP și interior special

Volkswagen anunță ediția specială Urban Sport pentru modelul Tiguan. Pachetul de dotări standard include, printre altele, o suspensie sport și jante cu diametrul de 18 inch.
Miercuri, 30 Iunie | Categorii

Volkswagen Polo GTI facelift: tot 207 cai putere și rulare semi-autonomă de nivel 2

Volkswagen a publicat primele informații și imagini cu noul Polo GTI facelift. Versiunea de performanță a modelului compact se aliniază la limbajul de design al lui Polo facelift.
Vineri, 11 Iunie | Modele noi

Noua generație Volkswagen Multivan debutează oficial cu versiune plug-in hybrid

Constructorul german de automobile a publicat primele informații și imagini cu noua generație Multivan. Aceasta este dezvoltată pe arhitectura MQB și este disponibilă, pentru prima dată, în versiune plug-in hybrid.
Marti, 08 Iunie | Intern

Prețuri Volkswagen Polo facelift în România: start de la 16.000 de euro

Noul Volkswagen Polo facelift poate fi comandat în România. Modelul german este disponibil în trei niveluri de echipare și pornește de la 16.247 de euro.
Vineri, 21 Mai | Intern

Prețuri Volkswagen ID.4 GTX în România: start de la 52.600 de euro pentru SUV-ul sportiv

Versiunea sportivă a lui Volkswagen ID.4, denumită oficial ID.4 GTX, poate fi comandată în România. SUV-ul cu zero emisii dispune de 299 de cai putere și are o autonomie maximă de 480 de kilometri.
Joi, 20 Mai | Concepte

Hot hatch electric: Volkswagen ID.X debutează cu 333 de cai putere și buton de Drift

Șeful diviziei Mașini de Pasageri din cadrul Volkswagen a dezvăluit lumii întregi noul concept ID.X. Acesta este, pe scurt, un ID.3 echipat cu mai multe componente de la ID.4 GTX.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Mai | Masini electrice si hibride

Noul Volkswagen ID.4 GTX este disponibil pentru precomandă. Start de la 50.000 de euro în Germania

Constructorul german de automobile a demarat campania de precomandă a noului ID.4 GTX, versiunea de performanță a modelului cu același nume. În Germania, acesta pornește de la 50.415 euro.
Joi, 13 Mai | Masini autonome

Volkswagen va începe testarea unui ID.Buzz autonom pe străzile din Hamburg

Constructorul german de automobile a anunțat că va începe testarea unui ID.Buzz autonom pe străzile din Hamburg. Tehnologia care permite acest lucru a fost furnizată de Argo AI, o companie cu experiență în domeniu.
Miercuri, 12 Mai | Modele noi

Volkswagen Tiguan Allspace facelift: îmbunătățiri estetice discrete și mai multă tehnologie în standard

Constructorul german de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul Tiguan Allspace facelift. Îmbunătățirile includ câteva modificări estetice, dar și mai multă tehnologie oferită în echiparea standard.
Marti, 11 Mai | Masini electrice si hibride

Volkswagen recunoaște că noul ID.4 nu este încă profitabil: „Prețul e destul de mic, iar producția trebuie eficientizată”

Un oficial al constructorului german de automobile recunoaște că noul ID.4 nu este, cel puțin momentan, profitabil. Un motiv ar fi că nu s-a atins încă nivelul maxim de eficiență în procesul de fabricație.
Luni, 10 Mai | Modele noi

Prima schiță de design cu viitorul Volkswagen Polo GTI facelift. Debutează la finalul lunii iunie

Constructorul german de automobile a publicat prima imagine cu viitorul Polo GTI facelift. Debutul oficial este programat pentru finalul lunii iunie.
Joi, 06 Mai | Modele noi

Volkswagen: Noul T7 Multivan debutează în luna iunie și va fi dezvoltat pe arhitectura MQB

Constructorul german de automobile a publicat o nouă schită de design cu viitorul T7 Multivan. Totodată, germanii au confirmat că vehiculul comercial de transport persoane va fi construit pe arhitectura MQB și că debutează în luna iunie.
Joi, 06 Mai | Modele noi

Teaser nou pentru Volkswagen Tiguan Allspace facelift. Debutează în 12 mai

Constructorul german de automobile a publicat un nou teaser pentru Tiguan Allspace facelift. Versiunea, revizuită, cu ampatament lung a SUV-ului cu același nume va debuta în 12 mai.
Marti, 04 Mai | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID.4 a terminat cu succes o cursă de off-road desfășurată pe 1.352 de kilometri

Un Volkswagen ID.4 a terminat cu succes cursa de off-road NORRA Mexican 1000, desfășurată în peninsula Baja din Mexic. Mașina electrică a acoperit în total 1.352 de kilometri.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru