Dacia

Luni, 20 Martie | Industrie

Dacia Sandero, numărul 1 în Europa pentru a doua lună consecutivă

Dacia Sandero a fost cel mai bine vândut model pe Bătrânul Continent, în luna februarie. Sandero a reușit aceeași performanță în luna ianuarie 2023.
Vineri, 17 Martie | Industrie

OFICIAL: Dacia Bigster și Duster 3 vor fi produse la Mioveni

Constructorul român de automobile, deținut de gigantul francez Renault, confirmă oficial că modelul de serie bazat pe concept Bigster și a treia generație Duster vor fi produse la uzina de la Mioveni.
Marti, 14 Martie | Intern

Producția auto națională în primele luni din 2023: creștere de 10.14%

Uzinele auto din România, cea de la Mioveni și cea din Craiova, au produs cu 10.14% mai multe mașini în primele luni din 2023, comparativ cu aceeași perioadă din 2022, se arată în raportul ACAROM.
Miercuri, 01 Martie | Modele noi

Noutăți Dacia: Extreme devine echiparea de top, iar Jogger primește un „dormitor”

Constructorul de la Mioveni oferă mai multe informații despre noul nivel de echipare Extreme, disponibil pentru Spring, Sandero Stepway, Jogger și Duster. Totodată, Dacia lansează pachetul Weekend, care transformă habitaclul lui Jogger într-un dormitor veritabil.
Vineri, 24 Februarie | Masini electrice si hibride

Dacia Spring, a doua cea mai înmatriculată electrică din Europa, în ianuarie

Dacia Spring a încheiat luna ianuarie pe locul al doilea în topul mașinilor electrice înmatriculate în Europa. Tesla Model Y a fost pe locul 1, iar Volkswagen ID.4 pe 3.
Vineri, 24 Februarie | Industrie

Dacia Sandero, locul 1 în Europa în luna ianuarie

În prima lună din 2023, Dacia Sandero a fost aleasă de circa 20.000 de europeni. Astfel, modelul mărcii de la Mioveni a fost cel mai vândut automobil de pe Bătrânul Continent.
Marti, 21 Februarie | Industrie

Dacia întrece Renault și Skoda. Încheie luna ianuarie pe locul 3 în Europa

Dacia a încheiat luna ianuarie pe locul 3 în topul înmatriculărilor din Uniunea Europeană. Marca de la Mioveni a întrecut, așadar, nume ca Renault, Skoda și Peugeot.
Joi, 02 Februarie | Masini electrice si hibride

Green NCAP: Dacia Spring este cel mai eficient model electric testat în 2022. Peste Tesla Model 3

Cei de la Green NCAP au desemnat Dacia Spring ca fiind cel mai eficient model cu zero emisii, pe care l-au testat în 2022. Modelul producătorului din Mioveni a întrecut modele ca Tesla Model 3 și Cupra Born.
Marti, 31 Ianuarie | Intern

Dacia deschide comenzile pentru ediția limitată Duster Mat Edition

Constructorul de la Mioveni anunță deschiderea comenzilor pentru prima ediție de colecție a modelului Duster. Denumită Mat Edition, aceasta a debutat în luna octombrie, la Paris. Doar 70 de exemplare vor fi disponibile în România.
Miercuri, 25 Ianuarie | Intern

Dacia Jogger Hybrid a intrat în producție la uzina din Mioveni

Producătorul român de automobile anunță că modelul Jogger Hybrid a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Mioveni. Primul exemplar, destinat unui client din România, este vopsit în nuanța Gri Schiste.
Miercuri, 25 Ianuarie | Industrie

Dacia ironizează BMW: oferă gratuit sticle cu apă caldă ca alternativă la scaunele încălzite

Dacia introduce în Marea Britanie așa numita "Heated Seat Saviours" sau, cu alte cuvinte, un recipient cu apă caldă pe care o oferă gratis. Este destinată clienților care nu doresc să plătească în plus un abonament pentru deblocarea unor dotări, cum ar fi scaunele încălzite.
Miercuri, 18 Ianuarie | Industrie

Ce mașini au înmatriculat europenii în 2022: Dacia, cea mai mare creștere din clasament

Potrivit celor mai recente date publicate de către Asociația Constructorilor Europeni de Automobile, în 2022, europenii au înmatriculat peste 11.28 milioane de mașini. Volkswagen a fost marca preferată a clienților de pe Bătrânul Continent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Ianuarie | Modele noi

OFICIAL: Dacia Spring Extreme debutează cu 65 CP și 220 km autonomie

Constructorul de la Mioveni lansează o nouă versiune pentru modelul electric Spring. Denumită Spring Extreme, aceasta vine echipată cu un motor mai puternic, capabil de 65 CP.
Marti, 03 Ianuarie | Intern

OFICIAL: Prețuri Dacia Jogger Hybrid în România: start de la 23.750 euro

La oră târzie și în mare secret, Dacia tocmai a publicat lista de prețuri, aferentă pieței din România, pentru versiunea hibrid a lui Jogger. Prețurile pornesc de la 23.750 de euro.
Marti, 20 Decembrie 2022 | Intern

Dacia Spring a adunat deja 10.000 de clienți în România

Constructorul român de automobile anunță că a livrat exemplarul Spring cu numărul 10.000 în România. Acesta a fost achiziționat prin programul Rabla Plus.
Luni, 19 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Dacia deschide comenzile pentru Jogger Hybrid în ianuarie 2023

Constructorul de la Mioveni anunță că lista de comenzi pentru noul Jogger Hybrid va fi deschisă în luna ianuarie 2023. Primele exemplare vor ajunge în reprezentanțe în martie.
Vineri, 16 Decembrie 2022 | Intern

Producția auto națională, în primele 11 luni ale anului 2022: creștere de 24.6%

În primele 11 luni ale anului 2022, uzinele auto din țara noastră au produs 473.535 de autoturisme, cu 24.6% mai multe decât în aceeași perioadă din 2021.
Luni, 28 Noiembrie 2022 | Industrie

Dacia Sandero, al treilea cel mai înmatriculat model din Europa, în luna octombrie

Dacia Sandero a fost al treilea cel mai popular model din Europa, în luna octombrie. Prima treaptă a podiumul a fost ocupată de Peugeot 208, iar a doua de Volkswagen Golf.
Luni, 24 Octombrie 2022 | Intern

STUDIU: 25.000 de mașini electrice, în România, până la finalul anului

Potrivit unui studiu recent, țara noastră va atinge borna de 25.000 de vehicule electrice înmatriculate până la finalul anului. Dacia Spring rămâne cea mai populară mașină cu zero emisii din România.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Intern

Șeful Dacia: Motorul noului Jogger hibrid va fi produs la Mioveni

Potrivit șefului companiei Dacia, motorul care va echipa noul Jogger hibrid va fi produs în România, la Uzina Mecanică Dacia de la Mioveni. Din câte se pare, fabrica de la noi din țară va produce integral primul model hibrid al mărcii.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru