Porsche

Marti, 20 Februarie | Reportaj

REPORTAJ: Noua generație Porsche Panamera, premieră europeană la turneul de tenis de la Cluj

La invitația celor de la Porsche ne-am urcat în avionul de Cluj-Napoca, unde am făcut cunoștință, în premieră europeană, cu noua generație Panamera. De asemenea, am condus modele ca Panamera Turbo S E-Hybrid și diferite versiuni Taycan. Tot la Cluj am asistat la semifinala turneului de tenis Transylvania Open dintre Ana Bogdan și Jaqueline Cristian.
Joi, 08 Februarie | Intern

Prețuri Porsche Taycan facelift în România: start de la 107.100 de euro

Noul Porsche Taycan facelift poate fi deja comandat la noi în țară. Modelul cu zero emisii este disponibil în 3 variante, iar prețurile pornesc de la 107.115 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 07 Februarie | Modele noi

Noul Porsche Taycan facelift: până la 952 CP și 678 km autonomie

Porsche a publicat primele imagini și informații referitoare la noul Taycan facelift. Modelul cu zero emisii a fost îmbunătățit pe toate planurile, inclusiv în ceea ce privește puterea și autonomia.
Luni, 05 Februarie | Masini electrice si hibride

Noul Porsche Taycan facelift: autonomie reală de 587 kilometri

Constructorul german de automobile a realizat un test de autonomie, în Statele Unite ale Americii, cu patru prototipuri ale viitorului Taycan facelift. Acestea au acoperit 587 de kilometri cu o singură încărcare.
Luni, 29 Ianuarie | Intern

Prețuri noul Porsche Macan electric în România: start de la 86.600 de euro

Noul Porsche Macan electric poate fi comandat în România. SUV-ul german este disponibil în 2 versiuni, iar prețurile pornesc de la 86.641 de euro, cu TVA inclus.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Viitorul Porsche Taycan facelift a acoperit 3.6 milioane de km în teste

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul Taycan facelift din timpul testelor. Prototipurile au acoperit, în total, 3.6 milioane de kilometri.
Luni, 15 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Noul Porsche Macan electric debutează în 25 ianuarie: peste 500 km autonomie

Potrivit unui anunț făcut chiar pe site-ul oficial, noul Porsche Macan electric va debuta în data de 25 ianuarie. SUV-ul va avea o autonomie de peste 500 de kilometri.
Vineri, 15 Decembrie 2023 | Industrie

Porsche Macan: versiunea termică ar putea fi retrasă de la vânzare în UE, în primăvara lui 2024

Potrivit celor mai recente informații, versiunea termică a lui Porsche Macan va fi retrasă de la vânzare, pe teritoriul Uniunii Europene, începând cu primăvara anului 2024.
Marti, 12 Decembrie 2023 | Tehnologie

Primele imagini cu interiorul viitorului Porsche Macan electric: Head-up Display cu realitate augmentată

Germanii de la Porsche au publicat câteva imagini cu interiorul viitorului Macan electric. Acesta va oferi până la 3 display-uri, dar și un Head-up Display cu realitate augmentată.
Marti, 05 Decembrie 2023 | Industrie

Porsche a produs 2 milioane de mașini la uzina din Leipzig

Constructorul german de automobile anunță că a construit 2 milioane de mașini la uzina din Leipzig. Exemplarul aniversar este chiar un Panamera Turbo E-Hybrid de ultimă generație.
Marti, 05 Decembrie 2023 | General

RECORD: Porsche 911 a ajuns la 6.734 de metri, pe un vulcan din Chile

Un Porsche 911 Carrera 4S, special modificat, tocmai a urcat la o altitudine record de 6.734 de metri. Mașina a fost pilotată de Romain Dumas, de 3 ori campion la Le Mans.
Vineri, 24 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noua generație Porsche Panamera este aici: galerie foto și informații

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre a treia generație Panamera. Modelul a primit un interior mai digitalizat ca oricând și va fi disponibilă, inclusiv, în 4 versiuni electrificate (E-Hybrid).
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Noiembrie 2023 | Industrie

Porsche anunță embleme speciale pentru versiunile Turbo. Debutează odată cu noul Panamera

Constructorul german de automobile anunță că versiunile Turbo ale modelelor din gamă vor avea o siglă specială, finisată într-o nuanță dezvoltată exclusiv pentru ele. Va debuta odată cu noua generație Panamera.
Miercuri, 01 Noiembrie 2023 | Tehnologie

Din 2025, Porsche va integra sistemul de operare cu Android pe modelele sale

Constructorul german de automobile va integra sistemul Android Automotive de la Google pe modelele sale. Acest lucru se va întâmpla din 2025.
Marti, 26 Septembrie 2023 | Modele noi

Porsche Cayenne facelift primește o nouă versiune PHEV cu 519 CP

Constructorul german de automobile lansează o nouă versiune plug-in hybrid pentru noul Cayenne facelift. Denumită Cayenne S E-Hybrid, aceasta propune 519 CP și 90 de kilometri autonomie electrică.
Joi, 14 Septembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Porsche Panamera este gata de lansare

Constructorul german de automobile anunță că noua generație Panamera va fi prezentată oficial în 24 noiembrie. În prezent, prototipurile sunt testate în Spania, în apropiere de Barcelona.
Marti, 01 August 2023 | Intern

Prețuri Porsche Cayenne facelift în România: start de la 92.200 de euro

Noul Porsche Cayenne facelift poate fi comandat în România. SUV-ul german este disponibil în 3 versiuni, iar clienții au la dispoziție și varianta Cayenne Coupe.
Joi, 13 Iulie 2023 | Concepte

Conceptul electric Porsche 357 Speedster este un omagiu adus legendarului 356

Porsche prezintă noul concept electric Vision 357 Speedster, un omagiu adus legendarului 356 No.1 Roadster. Mașina va fi expusă în cadrul Goodwood Festival of Speed.
Vineri, 09 Iunie 2023 | Concepte

Conceptul Porsche Mission X: ar putea anunța un viitor hypercar electric

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul concept Mission X. Acesta ar putea anunța un viitor hypercar electric de serie.
Joi, 27 Aprilie 2023 | Intern

Prețuri Porsche Cayenne facelift în România: start de la 92.200 euro

Noul Porsche Cayenne facelift poate fi comandat în România. SUV-ul german este disponibil atât în versiune SUV cât și Coupe, iar prețurile pornesc de la 92.225 de euro cu TVA inclus.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru