Toyota Corolla

Vineri, 12 Ianuarie | Concepte

Versiune de performanță pentru Lexus LBX: motor preluat de la GR Corolla

Lexus a prezentat noul LBX Morizo RR, versiunea de performanță a crossover-ului japonez. Noul model este în stadiul de concept, iar sub capotă se regăsește un motor de 305 cai putere preluat de la GR Corolla.
Luni, 06 Noiembrie 2023 | Industrie

Toyota a produs 300 de milioane de mașini la nivel global

Toyota anunță atingerea unei borne importante: producția, la nivel global, a atins 300 de milioane de mașini. Corolla este modelul cu cele mai multe exemplare produse.
Vineri, 27 August 2021 | Industrie

Sărbătoare la Toyota: niponii au comercializat 50 de milioane de exemplare Corolla

Performanță uimitoare pentru Toyota. Constructorul japonez de automobile a vândut exemplarul Corolla cu numărul "50.000.000" în luna iulie, la 55 de ani de la debutul acestui model.
Joi, 03 Iunie 2021 | Industrie

O Toyota Corolla alimentată cu hidrogen a concurat într-o cursă de anduranță 24 de ore

O Toyota Corolla, modificată pentru a funcționa cu hidrogen în loc de benzină, a concurat într-o cursă de anduranță de 24 de ore. Mașina a fost pilotată inclusiv de președintele companiei, Akio Toyoda.
Joi, 09 Iulie 2020 | Modele noi

Toyota lansează noul Corolla Cross: SUV-ul a fost prezentat în Thailanda și este disponibil și în versiune hibrid cu 122 CP

Toyota a prezentat noul Corolla Cross pe piața din Thailanda. Noul SUV va fi poziționat între C-HR și RAV4, iar în perioada următoare va fi disponibil și pe alte piețe.
Luni, 25 Mai 2020 | Industrie

Toyota va reporni producția la uzina britanică din Burnaston, începând cu 26 mai: în fabrica din Marea Britanie sunt asamblate Corolla Hatchback și Corolla Touring Sports

Toyota a anunțat că începând cu 26 mai vor fi reluate activitățile la uzina din Burnaston, Marea Britanie. Așa cum era normal, niponii au pregătit o serie de măsuri suplimentare pentru protejarea angajaților.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Modele noi

Toyota a înregistrat denumirea GR Corolla: niponii ar putea lansa un hot-hatch compact cu motor de 1.6 litri cu trei cilindri

Toyota a înregistrat în Australia denumirea GR Corolla, semn că zvonurile apărute în luna februarie cu privire la un viitor hot-hatch compact ar putea deveni realitate.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | General

Mașina Anului în Europa în 2020: Ford Puma, pe lista celor 7 finaliști alături de Tesla Model 3, Porsche Taycan sau BMW Seria 1

Organizatorii concursului Mașina Anului în Europa au anunțat lista celor 7 finaliști pentru ediția de anul viitor, iar printre acestea se numără modelele electrice Tesla Model 3 și Porsche Taycan, dar și SUV-ul Ford Puma produs la Craiova.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Industrie

Toyota Corolla a fost cea mai vândută mașină din lume în prima jumătate a anului: RAV4 și Honda Civic completează podiumul integral japonez

Toyota Corolla ocupă prima poziție în topul celor mai vândute mașini din lume în prima jumătate a anului cu aproape 515.000 de unități și este urmată la mare distanță de Toyota RAV4 și Honda Civic.
Miercuri, 28 August 2019 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa în luna iulie: Tesla Model 3 și Nissan Leaf completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai înmatriculată mașină electrică în Uniunea Europeană în luna iulie cu 3.789 de unități. Mitsubishi Outlander PHEV rămâne lider în segmentul vehiculelor plug-in hybrid, în timp ce Toyota Corolla domină autoritar segmentul hibrizilor clasici.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | Intern

Noua generație Toyota Corolla este disponibilă și în România: sedanul pornește de la 17.750 de euro, iar hatchback-ul de la 18.300 de euro

Noua generație Toyota Corolla poate fi comandată și în România. Sedanul echipat cu motorul pe benzină de 1.6 litri cu 132 CP pleacă de la 17.744 de euro. În cazul hatchback-ului, prețul de pornire este de 18.299 de euro și se aplică pentru motorul de 1.2 litri turbo de 116 CP.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Modele noi

Toyota a prezentat noua generație a sedanului Corolla: platformă nouă și un singur sistem hibrid de propulsie cu 122 CP

Toyota a publicat primele imagini și detalii cu noul sedan Corolla. Modelul va fi disponibil pe piața din Europa începând cu primul trimestru din 2019 și poate fi comandat fie cu un motor pe benzină de 1.6 litri, fie cu un sistem hibrid benzină+electric.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Noiembrie 2018 | Modele noi

Un nou teaser pentru Toyota Corolla sedan: partea frontală și luminile de zi LED, parțial dezvăluite

Toyota a publicat un nou teaser cu versiunea sedan a lui Toyota Corolla în care este arătată partea frontală, dar și semnatura luminilor de zi LED. Lansarea va avea loc în 16 noiembrie.
Vineri, 09 Noiembrie 2018 | Modele noi

Primul teaser cu noul sedan Toyota Corolla: modelul producătorului nipon debutează în 16 noiembrie

Toyota a publicat prima imagine teaser cu noul sedan Corolla. Conform oficialilor constructorului nipon, modelul va fi expus în premieră în 16 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Industrie

Toyota recheamă în service peste 1.2 milioane de mașini în Europa: defecțiuni la airbag-uri

Toyota a anunțat două recall-uri majore la nivel global din cauza unor defecțiuni la airbag-uri, iar în Europa vor fi afectați peste 1.2 milioane de clienți care dețin în special modelele Avensis și Corolla.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Siguranta

Primele teste Euro NCAP pentru sisteme autonome: niciunul dintre cele 10 modele testate nu evită accidentele în situații neprevăzute

Euro NCAP a testat în premieră sisteme autonome disponibile pe 10 modele, însă niciunul dintre acestea nu a fost capabil să evite accidente în cazul unor situații neprevăzute care se întâmplă frecvent în trafic.
Vineri, 05 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noua generație Corolla ar putea primi o versiune GRMN: Toyota nu exclude lansarea unui Hot Hatch compact

Toyota încearcă să câștige și mai mulți fani cu versiuni de performanță. Conform unor voci apropiate companiei, noua generație Corolla ar putea sta la baza unui viitor Hot Hatch cu sistem hibrid de propulsie.
Marti, 28 August 2018 | General

Întoarcerea la origini: prezentată la Geneva sub numele Auris, noua generație a hatchback-ului Toyota se va numi până la urmă Corolla

Toyota a decis să schimbe denumirea modelului Auris. Hatchback-ul de clasă compactă revine la numele Corolla și debutează pe piața din Europa în prima parte a anului viitor. Versiunea break va fi prezentată în octombrie la Paris.
Vineri, 28 Iulie 2017 | Modele noi

Întoarcerea la origini: viitoarea generație Toyota Auris ar putea purta denumirea de Corolla

Povestea care spune că Toyota renunță la denumirea Auris și revine la Corolla am auzit-o și în 2012. Rămâne de văzut dacă acum japonezii se țin de promisiune.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Intern

Toyota recheamă în service 25.000 de mașini din România cu airbag-uri Takata: procedura completă pentru proprietari

25.000 de unități Toyota Avensis Verso, Corolla, Yaris și Auris și Lexus SC430 și IS sunt rechemate în service din cauza problemelor întâmpinate la airbag-urile Takata.

Tag-uri similare

Toyota Corolla, Toyota Corolla facelift, Toyota D-4D 2.0, Toyota 1.3 VVTi, Toyota 1.6 VVTi, Toyota D-4D 1.4
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru