Toyota Corolla

Joi, 15 Septembrie 2016 | Industrie

La mulți ani, Toyota Corolla! Cea mai vândută mașină din lume împlinește 50 de ani în 2016

La 50 de ani de la lansarea oficială, Corolla a adunat 44 de milioane de clienți și reprezintă una dintre poveștile de succes ale industriei auto mondiale. Trecem în revistă câteva dintre momentele-cheie ale istoriei modelului nipon.
Joi, 24 Martie 2016 | Modele noi

Surpriză: Cel mai frumos Toyota din ultimii ani este noul Corolla facelift

Toyota a prezentat o serie de noutăți estetice și tehnologice pentru actualul Corolla. Mulțumită restilizării designului exterior, Toyota Corolla este, probabil, cea mai frumoasă mașină din gama japonezilor.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | Motorsport

Poveştile motorsportului: Maşinile cu care Toyota a scris istorie în Campionatul Mondial de Raliuri

Toyota Corolla Levin TE27, Toyota Celica Twin Cam Turbo, Toyota Celica GT-Four şi Toyota Corolla WRC au contribuit la succesul constructorului japonez în Campionatul Mondial de Raliuri, cu un palmares de patru titluri la piloţi şi trei titluri la constructori.
Luni, 13 Octombrie 2014 | Industrie

Toyota a produs nouă milioane de vehicule în Europa

Fabricile Toyota din Europa au realizat o producţie cumulată de nouă milioane de unităţi pe parcursul întregii activităţi. Două din trei modele Toyota de pe Bătrânul Continent sunt produse de europeni.
Joi, 10 Aprilie 2014 | Industrie

Dispută între Ford şi Toyota: cei doi constructori se contrează cu Focus şi Corolla pentru titlul de cea mai vândută maşină din lume în 2013

Ford Focus şi Toyota Corolla sunt implicate într-o dispută legată de vânzări. O companie de cercetare din SUA îl prezintă pe Ford Focus drept cel mai bine vândut model din lume, în timp ce Toyota susţine că modelul Corolla este pe prima poziţie.
Joi, 19 Septembrie 2013 | Intern

Toyota Corolla s-a lansat oficial în România

Toyota a lansat oficial în România noua generaţie a modelului Corolla. Cu aproape cinci decenii de carieră şi peste 40 de milioane de unităţi livrate la nivel mondial, Corolla a ajuns ieri în toate showroom-urile din ţară.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: Cinci stele pentru noua Corolla, Mazda6 şi Lexus IS, doar patru stele pentru Opel Adam şi Mitsubishi Space Star

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele unei noi sesiuni de teste. În timp ce Adam şi Space Star au obţinut patru stele de siguranţă, modele precum Mazda6, Corolla şi Lexus IS 300h au obţinut cinci stele.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Industrie

Primul Corolla sedan de generaţie nouă a fost produs la fabrica Toyota din Turcia

Cea de-a 11-a generaţie Corolla sedan va fi produsă de Toyota în Turcia, la fabrica din Sakarya. Primul exemplar a fost întâmpinat ieri cu fast de oficialii turci şi japonezi.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Modele noi

Toyota Corolla a primit o nouă generaţie - primele imagini şi informaţii

Toyota a prezentat imaginile oficiale ale noii generaţii Corolla. Modelul a ajuns la cea de-a 11-a generaţie şi are peste 39 de milioane de unităţi vândute în 47 de ani.
Miercuri, 22 Mai 2013 | Modele noi

Toyota Corolla - primul teaser al noii generaţii vine cu mesajul „Entuziasmaţi-vă!”

Toyota a publicat astăzi un prim teaser al viitoarei generaţii Corolla, programată să debuteze oficial în data de 6 iunie. Imaginea trădează aspectul blocurilor optice posterioare.
Joi, 11 Aprilie 2013 | Industrie

Toyota contestă rezultatele Ford: ”Corolla este cea mai vândută maşină din lume în 2012”

Toyota contestă tdatele publicate de compania Polk, potrivit cărora Ford Focus este cel mai vândut model din lume în 2012. Japonezii sunt de părere că actualul Corolla trebuia să primească premiul.
Miercuri, 10 Aprilie 2013 | Industrie

2012: Ford Focus, cel mai bine vândut model la nivel mondial

Focus a depăşit clar Corolla în clasamentul vânzărilor pe modele în 2012 pe Glob, fiind singurul model din lume care a fost cumpărat de mai mult de un milion de clienţi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 01 Aprilie 2013 | Modele noi

Noua generaţie Toyota Corolla se va lansa în luna noiembrie

Toyota pregăteşte cu atenţie ofensiva sa în segmentul sedanurilor compacte. Noua generaţie Corolla va fi mai agresivă, mai spaţioasă şi mai mare şi se va lansa în luna noiembrie.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | Siguranta

Toyota recheamă 1.292.000 unităţi în SUA

Toyota a anunţat un nou recall pe piaţa din SUA, în care sunt implicate 1.292.000, acestea având probleme fie la airbag-uri, fie la ştergătoarele de parbriz.
Marti, 08 Ianuarie 2013 | Modele noi

Viitorul Toyota Corolla - imagini decupate dintr-o broşură dezvăluie designul

Toyota se pregăteşte să aducă pe piaţă o nouă generaţie a actualului Corolla. Sedanul compact, rival pentru VW Jetta, va adopta un design destul de conservator.
Miercuri, 30 Mai 2012 | Modele noi

Conceptul viitorului Toyota Auris va debuta în toamnă la Paris

Toyota se pregăteşte să ofere publicului o nouă alternativă în segmentul compact. Noua generaţie Auris va debuta sub formă de concept la Paris şi abia apoi, în primăvară, la Geneva.
Luni, 28 Mai 2012 | Industrie

Toyota nu va renunţa la denumirea Auris

Japonezii de la Toyota au decis să nu renunţe la denumirea Auris pentru hatchback-ul de segment C vândut pe piaţa din Europa.
Luni, 07 Mai 2012 | Autoipoteze

Informaţii noi despre viitoarea generaţie Toyota Auris

Toyota se pregăteşte să lanseze viitoarea generaţie Auris în 2013. modelul va avea un design sportiv şi va beneficia de motoare diesel semnate de BMW.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Luni, 26 Decembrie 2011 | Industrie

TOP 12 Cele mai vândute mașini din lume în 2011

Un model Toyota, unul Hyundai și unul al unei mărci obscure din China domină topul celor mai vândute mașini ale anului 2011 în lume.

Tag-uri similare

Toyota Corolla, Toyota Corolla facelift, Toyota D-4D 2.0, Toyota 1.3 VVTi, Toyota 1.6 VVTi, Toyota D-4D 1.4
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru