Întoarcerea la origini: viitoarea generație Toyota Auris ar putea purta denumirea de Corolla

de Cornel Șocariciu
Vineri, 28.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Povestea care spune că Toyota renunță la denumirea Auris și revine la Corolla am auzit-o și în 2012. Rămâne de văzut dacă acum japonezii se țin de promisiune.

Vă sună cunoscut aceast titlu? Dacă nu, vă reamintim noi ce-i cu el. La finalul anului 2011, oficialii Toyota nu erau mulțumiți de performanța avută de modelul Auris (prezentat în 2006 și comercializat din 2007 ca versiune hatchback a tradiționalului Corolla).

La vremea respectivă, presa internațională a scris că viitoarea generație Auris o să revină la denumirea de Corolla. Doar că japonezii au întors foaia și au decis că trebuie să continue cu numele Auris.

Acum, surse din Japonia citate de francezii de la Le Blog Auto spun același lucru. Viitoarea generație Auris o să revină la denumirea de Corolla. Dacă este sau nu adevărat, vom afla în scurt timp. Aceeași sursă spune că noua generație a compactei nipone ar urma să fie prezentată în luna septembrie cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Vă reamintim că evenimentul debutează în 12 septembrie cu zilele de presă, urmând ca publicul să aibă acces începând cu 14 septembrie. 

Primele informații legate de viitoarea generație Auris/Corolla arată că modelul japonez va oferi un ampatamnet de 2.700 de mm, cu 100 de mm mai mult decât actuala versiune.

De asemenea, spațiul pentru genunchi o să fie mai generos cu 60 de milimetri.

Comentarii (5)

  • Se pare ca va ajunge la dimensiunile Civic-ului nou, spre disperarea celor care nu suporta marirea modelelor de la o generatie la alta...
    7 2
  • someone
    eu personal sper ca, o data cu denumirea, sa schimbe putin si design-ul inspre ultima corolla hatch
    6 2
  • Japan4Ever
    noua Auris sau al 3-lea facelift ..
    5 4
  • @ AM
    In UK , si nu numai,modelul in discutie se cheama Corolla.
    1 2
  • @fermi In UK se cheama Auris: https://www.toyota.co.uk/new-cars/auris/index.json

    Confunzi cu SUA: https://www.toyota.com/corollaim/2017
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru