Nissan

Vineri, 19 Mai | General

Mașina lui Paul Walker, din filmul Fast & Furious 4, vândută cu 1.3 milioane de euro

Mașina pe care Paul Walker a condus-o în filmul Fast & Furious 4 s-a vândut cu 1.3 milioane de euro, stabilind un nou record pentru un Nissan Skyline GT-R vândut la licitație.
Marti, 18 Aprilie | Concepte

Nissan prezintă conceptul Arizon. Anunță un SUV electric pentru China

Japonezii de la Nissan au lansat conceptul Arizon cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Acesta anunță un viitor SUV cu zero emisii pentru piața din China.
Joi, 13 Aprilie | General

Mașina lui Paul Walker, din filmul Fast & Furious 4, a fost scoasă la vânzare

Un Nissan Skyline GT-R (R34), pe care Paul Walker l-a condus în a patra parte a francizei Fast & Furious, a fost scos la vânzare. Noul proprietar va fi găsit prin intermediul casei de licitații Bonhams.
Luni, 13 Martie | Industrie

Livrările lui Nissan Ariya, încetinite din cauza unor probleme la linia de producție

Potrivit celor mai recente informații, linia de producție a electricei Nissan Ariya operează la 30% sub capacitatea normală. Tocmai din această cauză, livrările modelului cu zero emisii sunt încetinite.
Duminica, 19 Februarie | Masini electrice si hibride

Nissan: Cifrele de consum ale SUV-ului Toyota RAV4 Hybrid, nerealiste

Potrivit unui oficial Nissan, cifrele de consum ale modelului Toyota RAV4 Hybrid sunt nerealiste. Acesta mai susține că sistemul de propulsie prezent pe Nissan X-Trail e-Power oferă o experiență de condus superioară.
Luni, 06 Februarie | Masini electrice si hibride

Nissan vrea să lanseze un model cu baterii cu stare solidă în 2028

Potrivit celor mai recente informații, constructorul japonez de automobile intenționează să comercializeze, în 2028, un model echipat cu baterii cu stare solidă.
Joi, 02 Februarie | Concepte

O decapotabilă Nissan? Conceptul Max-Out pășește în lumea reală

Conceptul Nissan Max-Out, pe care niponii l-au prezentat anterior sub formă digitală, pășește în lumea reală. Anumite elemente de design s-ar putea regăsi, pe viitor, pe modelele de serie.
Joi, 02 Februarie | Masini electrice si hibride

Electricul Nissan Ariya pleacă într-o expediție de 27.000 de km: de la Polul Nord la Polul Sud

Nissan a publicat imagini cu exemplarul Ariya care va pleca într-o expediție de la Polul Nord la Polul Sud. Mașina a fost modificată special pentru această aventură, dar sistemul de propulsie este standard.
Joi, 26 Ianuarie | Concepte

Nissan va prezenta un nou concept electric. Debutul programat în 2 februarie

Constructorul japonez de automobile anunță debutul unui nou concept electric. Prezentarea va avea loc în 2 februarie, potrivit unui clip video publicat de Nissan.
Vineri, 13 Ianuarie | Masini electrice si hibride

PREMIERĂ: Nissan Ariya va pleca într-o expediție de la Polul Nord la Polul Sud

Nissan se pregătește de o premieră: o expediție de la Polul Nord la Polul Sud cu o mașină electrică. Exemplarul ales este nimeni altul decât un Ariya e-4ORCE modificat special pentru această aventură.
Vineri, 13 Ianuarie | Modele noi

Varianta îmbunătățită a lui Nissan GT-R: parte frontală revizuită și 2 ediții speciale în Japonia

Constructorul nipon de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru celebrul model GT-R. Partea frontală a fost revizuită, iar pe piața locală vor fi disponibile două ediții speciale: Nismo Special și T-Spec.
Marti, 13 Decembrie 2022 | Intern

Redacția Automarket a configurat trei versiuni Nissan X-Trail, în funcție de hobby-urile jurnaliștilor

Lansată în luna septembrie 2022, în Europa, noua generație Nissan X-Trail poate fi deja comandată în România. Redacția Automarket a făcut un exercițiu de imginație și a configurat trei versiuni X-Trail în funcție de hobby-ul fiecăruia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Decembrie 2022 | General

Celebrul Nissan Skyline GT-R din filmul 2 Fast 2 Furious, acum și în versiune Lego

Lego prezintă macheta celebrului Nissan Skyline GT-R R34, folosit de personajul Brian O'Connor (interpretat de regretatul Paul Walker), în filmul 2 Fast 2 Furious. Macheta un a fost lansată, încă, pe piață, dar acest lucru s-ar putea întâmpla în ianuarie 2023.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Feature

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul Nissan X-Trail

După ce am văzut cum a evoluat Nissan X-Trail, de-a lungul celor 4 generații, a venit momentul să trecem în revistă 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre cea mai nouă iterație X-Trail. Un model pe care noi l-am condus în cadrul testelor internaționale din Slovenia.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Nissan nu renunță la pionierul său electric: Leaf va mai rămâne în gama japonezilor

Potrivit unui reprezentant Nissan, constructorul japonez de automobile nu va renunța la modelul cu zero emisii Leaf. Acesta nu a oferit, din păcate, mai multe informații.
Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Intern

Prețuri Nissan Qashqai e-Power în România: start de la 38.900 de euro

Noua versiune hibrid Nissan Qashqai e-Power poate fi comandată în România. Disponibilă în 4 niveluri de echipare, aceasta pornește de la 38.890 de euro.
Marti, 06 Septembrie 2022 | Modele noi

Noua generație Nissan X-Trail debutează în Europa cu motorizări electrificate și până la 213 CP

Noua generație Nissan X-Trail a fost prezentată pe Bătrânul Continent. Aceasta poate fi comandată într-o configurație cu 5 sau 7 locuri, dar și cu motorizări electrificate care dezvoltă până la 213 cai putere.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Modele noi

Noua generație Nissan X-Trail a debutat oficial în Japonia. Urmează Europa

Nissan a lansat, pe piața locală din Japonia, cea de-a patra generație a modelului X-Trail. Aceasta va ajunge și pe Bătrânul Continent, cel mai probabil cu un sistem de propulsie hibrid.
Sambata, 07 Mai 2022 | Industrie

Nissan nu exclude lansarea unui GT-R pur electric: "Va veni într-o zi"

Potrivit directorului de operațiuni din cadrul Nissan, constructorul japonez de automobile se gândește la lansarea unui GT-R pur electric. Celebrul model a fost retras din Europa din cauza standardelor de emisii tot mai restrictive.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Industrie

Nissan amână lansarea pe piața din Japonia a noului model sport Z

Constructorul nipon de automobile amână lansarea pe piața din Japonia a noului model sport Z, din cauza crizei mondiale de semiconductori și a situației pandemice din China.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru