Noul Nissan Qashqai facelift a intrat în producție

de Alexandru Monenciu
Vineri, 24.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile anunță intrarea în producție a noului Qashqai facelift. Ca și până acum, acesta va fi asamblat în Marea Britanie, la uzina din Sunderland.

Actuala generație Nissan Qashqai, a treia din istoria acestui model, a debutat în urmă cu 3 ani. Până în prezent, peste 350.000 de exemplare au fost comercializate în Europa, iar din 2022 a putut fi comandat și alături de motorizarea e-Power.

Anul acesta, Nissan Qashqai a primit un facelift. Acum, varianta îmbunătățită a modelului nipon a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Sunderland, Marea Britanie.

Tot aici, dar în urmă cu aproape 18 ani, intra în producție prima generație Qashqai. În această fabrică, Nissan mai produce modelele Leaf și Juke.

Potrivit reprezentanților mărcii, primele unități Qashqai facelift vor ajunge în reprezentanțele de pe Bătrânul Continent în săptămânile următoare.

via Nissan

Comentarii (1)

  • ePOWER cel plin de probleme...
    Oricum, frumusica masina insa f scumpa din pacate, iar de discount-uri nici nu au auzit.

    Momentan nu s-a dat lista de preturi ptr modelul facelift.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru