Efectele cutremurului din Mexic: Volkswagen și Audi au oprit producția, angajații nu au fost răniți

de Petre Barac, Foto: Getty
Joi, 21.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cutremurul de marți din Mexic a determinat mai mulți constructori auto să-și oprească producția, printre care Volkswagen și Audi.

După cutremurul de magnitudine 7.1 care a lovit Mexicul în această săptămână, numărul victimelor și valoarea pagubelor materiale sunt în creștere. Zeci de clădiri au fost dărâmate, iar autoritățile continuă activitățile de salvare.

Fabricile de mașini au fost verificate după cutremur. Volkswagen și Audi au fost nevoite să-și închidă producția, iar angajații au fost trimiși acasă la familii.

Volkswagen a transmis că fabrica sa din Puebla a înregistrat doar pagube minore, iar producția a fost reluată în noaptea de marți spre miercuri.

Audi a spus că fabrica sa și muncitorii din același stat nu au avut de suferit, dar schimbul de noapte a fost anulat pentru ca angajații să meargă la rude.

În schimb, Ford a transmis că uzina lor nu a fost afectată în niciun fel, iar producția a continuat în parametri normali.

Cele mai multe fabrici auto din Mexic sunt amplasate în nordul și nord-vestul țării, unde seismul nu a fost simțit foarte puternic.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru