Germania

Luni, 08 Aprilie | Modele noi

Cea mai veche marcă auto chineză ajunge în Germania: primul model, un SUV de lux electric de 80.000 de euro

Marca chineză Hongqi, cea mai veche marcă auto din China, a fost lansată oficial pe piața din Germania. Primul model care va fi oferit pe această piață este un SUV de lux electric cu un preț de pornire de 80.000 de euro.
Vineri, 29 Martie | Masini electrice si hibride

Marca chineză XPeng, lansată oficial în Germania. Cel mai ieftin model pornește de la 49.600 de euro

Compania chineză XPeng a anunțat oficial că s-a lansat pe piața din Germania. Noul producător de mașini electrice urmează să se extindă și în Italia, Franța și Marea Britanie până la finalul anului.
Luni, 25 Martie | Industrie

Adio, Audi R8. Ultimul exemplar a fost produs în Germania

Audi a anunțat oficial finalul producției modelului său exotic R8. Ultimul exemplar a fost produs la uzina Audi Böllinger Höfe din Germania.
Miercuri, 13 Martie | General

Dacia, brand-ul cu cei mai mulți clienți fideli în Germania

Conform unui nou studiu, Dacia este brand-ul auto cu cei mai mulți clienți fideli pe piața din Germania. Procentul clienților fideli mărcii de la Mioveni din această țară este mai mare cu 20% față de media industriei auto.
Miercuri, 06 Martie | Industrie

Tesla oprește producția la uzina din Germania, incendiată de un grup de activiști de mediu

Tesla a anunțat că a fost nevoită să oprească temporar producția la uzina sa din Germania din cauza unui incendiu. Fabrica a fost avariată de un grup de activiști de mediu.
Vineri, 16 Februarie | Modele noi

Noul Volkswagen Golf facelift, disponibil pentru precomandă. Start de la 27.200 de euro în Germania

Volkswagen a deschis oficial precomenzile pentru noul Golf facelift. Noul model va avea un preț de pornire de 27.200 de euro pe piața din Germania. De asemenea, Volkswagen a pregătit și o ediție aniversară de 50 de ani pentru noul model.
Vineri, 05 Ianuarie | Economic

Piața auto din Germania, creștere de 7% în 2023. Vânzările de mașini electrice au început să scadă

Potrivit Autorității Federale de Transport Rutier din Germania (KBA), piața auto din această țară a înregistrat o creștere de peste 7% în anul 2023. În același timp, vânzările de mașini electrice au început să scadă.
Luni, 18 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Germanii nu mai primesc bani de la stat pentru achiziția de mașini electrice

Germania nu mai subvenționează achizițiile de mașini cu zero emisii. La finalul lunii aprilie, pe șoselele din această țară circulat aproximativ 1.2 milioane de vehicule complet electrice.
Miercuri, 15 Noiembrie 2023 | Industrie

Final de epocă: BMW oprește producția de motoare termice la uzina de la München

BMW a oprit producția de motoare termice la uzina sa de la München. Toate motoarele convenționale ale mărcii germane vor fi acum produse în Austria și în Marea Britanie.
Marti, 07 Noiembrie 2023 | General

Volkswagen deschide comenzile pentru Tiguan. Start de la 36.600 de euro în Germania

Volkswagen a deschis oficial comenzile pentru noua generație Tiguan în Europa. Cea de-a treia iterație a SUV-ului german va avea un preț de pornire de 36.600 de euro pe piața din Germania.
Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Ediție specială nouă pentru Land Rover Defender 90: disponibilă doar în Germania

Land Rover a lansat o nouă ediție specială pentru modelul de teren Defender 90. Noua ediție, botezată Marine Blue Edition, este disponibilă exclusiv pe piața din Germania, într-un număr limitat de exemplare.
Joi, 10 August 2023 | Economic

Modelele electrice Volkswagen au depășit vânzările Tesla în Germania, în ultimele 7 luni

Potrivit unor noi date oficiale preluate de o publicație germană, Volkswagen a depășit Tesla în segmentul mașinilor electrice în ultimele 7 luni. Această performanță de datorează în special monovolumului electric ID.Buzz.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Iulie 2023 | Tehnologie

Volkswagen a început testele cu mașini autonome în Germania

Volkswagen a început oficial să testeze mașini complet autonome în Germania. În aceste teste vor participa inclusiv pasageri.
Duminica, 02 Iulie 2023 | Industrie

Germania: încă 900 de milioane de euro subvenție pentru stații de încărcare electrice

Planurile Germaniei de a avea 15 milioane de vehicule electrice pe drumuri până în 2030 au nevoie de investiții serioase în infrastructură. În acest sens, cea mai mare piață auto din Europa va oferi 900 de milioane de euro sub formă de subvenții pentru construirea de stații de încărcare auto.
Miercuri, 14 Iunie 2023 | Tehnologie

BMW: sistemul de conducere semi-autonomă Autobahn Assistant, aprobat în Germania până la viteze de 130 de km/h

Noul sistem de conducere semi-autonomă Autobahn Assistant al celor de la BMW a fost aprobat oficial de către autoritățile din Germania. Astfel, modelele BMW care primesc acest sistem se vor putea conduce singure pe autostradă până la viteze de 130 de km/h.
Marti, 13 Iunie 2023 | General

STUDIU: Peste două treimi dintre șoferii din Germania vor limite de viteză pe toate autostrăzile

Potrivit unui studiu realizat recent, peste două treimi dintre șoferii germani sunt în favoarea impunerii unei limite de viteză pe întreaga rețea de autostrăzi din această țară. Este posibil ca în viitorul apropiat, celebrele segmente Autobahn fără limite de viteză să dispară.
Miercuri, 10 Mai 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noul Mercedes EQT, versiunea electrică a Clasei T: preț de 49.000 de euro în Germania

Mercedes-EQ a lansat oficial noua versiune electrică a utilitarei Clasa T. Noul model, botezat EQT, primește un motor electric de 122 de cai putere și este deja disponibil în Germania, cu un preț de pornire de 49.000 de euro.
Marti, 09 Mai 2023 | Economic

Paradoxul pieței auto second-hand din Germania: multe mașini nici nu sunt rulate acolo

Potrivit unui studiu nou realizată de o platformă online de verificări auto, piața auto second hand din Germania se lovește de un fenomen oarecum neobișnuit. Mai exact, multe mașini la mâna a doua sunt importate în țară pentru ca mai apoi acestea să fie vândute aproape imediat către clienți din alte țări.
Marti, 14 Martie 2023 | General

Germania și alte 6 țări UE, inclusiv România, se opun interzicerii motoarelor termice

Germania a format o alianță cu alte 6 țări membre ale Uniunii Europene, printre care și România, pentru a se opune interzicerii motoarelor termice, care va avea loc în 2035. Guvernul de la Berlin vrea ca propunerea Comisiei Europene să fie schimbată urgent.
Luni, 06 Martie 2023 | General

Interzicerea vânzărilor de mașini cu motoare termice, mai așteaptă. Uniunea Europeană amână votul

Uniunea Europeană a anunțat oficial că a amânat votul pentru interzicerea vânzărilor de mașini noi cu motoare termice începând din 2035. Decizia a fost luată ca urmare a nemulțumirii Germaniei față de acest plan.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Dacia, Citroen, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru