Germania

Miercuri, 01 Martie 2023 | Modele noi

Imagini cu noul Mini Countryman Electric: primul Mini produs în Germania

Mini a publicat primele imagini oficiale cu noua versiune electrică a lui Countryman. Modelul, camuflat în noile fotografii, va debuta în acest an și va fi primul al mărcii britanice care va fi produs în Germania.
Miercuri, 01 Martie 2023 | Intern

De unde vin mașinile second-hand din România. Germania conduce clasamentul

Un studiu realizat de o platformă de verificare online a mașinilor second-hand arată că cele mai multe astfel de vehicule prezente în țara noastră provin din Germania. Mai exact, 4 din 10 mașini second-hand din România provin din această țară.
Marti, 28 Februarie 2023 | General

Germania, nemulțumită de interzicerea mașinilor cu motoare termice în Europa

Guvernul german și-a exprimat nemulțumiri față de decizia de a interzice vânzarea mașinilor noi cu motoare termice în Uniunea Europeană, începând din 2035. Germania vrea ca vânzările acestor mașini să continue și după 2035, cu condiția ca ele să fie alimentate cu combustibili sintetici și ecologici.
Luni, 20 Februarie 2023 | Economic

Volkswagen scumpește modelele cu motoare termice în Germania

Prețul modelelor Volkswagen, echipate cu motoare cu combustie internă, va crește începând cu 23 februarie, în Germania. Decizie este un răspuns la inflația record înregistrată în această țară.
Marti, 14 Februarie 2023 | Economic

Vânzările de mașini electrice și hibride au scăzut în Germania, după reducerea bonusului

Potrivit celor mai noi date oficiale din Germania, vânzările de mașini electrice și hibride au scăzut cu peste 19% în luna ianuarie. Motivul scăderii este atribuit reducerii bonusului din partea statului pentru astfel de mașini.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Economic

După muncă și răsplată: Mercedes-Benz oferă un bonus de 7.300 de euro angajaților

Circa 93.000 de angajați ai Mercedes-Benz, din Germania, vor primi un bonus de 7.300 de euro odată cu salariul aferent lunii aprilie. Este cel mai mare bonus de până acum, anunță constructorul din Stuttgart.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Industrie

China devine al doilea cel mai mare exportator de automobile la nivel global. A depășit Germania

În 2022, China a exportat 3.11 milioane de vehicule, un rezultat care poziționează țara asiatică pe locul 2 în topul celor mai mari exportatori de automobile la nivel global. Japonia este, încă, lider.
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Industrie

BMW iX1, complet electric, a intrat în producție

Constructorul german de automobile anunță intrarea în producție a modelului cu zero emisii iX1, la uzina din Regensburg.
Joi, 07 Iulie 2022 | Economic

Dacia înregistrează creșteri de până la 120% în Germania, Franța și Marea Britanie, în iunie

Dacia a înregistrat creșteri ale numărului de înmatriculări în cele mai importante state europene. Astfel, constructorul de la Mioveni a înregistrat creșteri de 40% în Germania, 15% în Franța și 120% în Marea Britanie în iunie.
Vineri, 01 Iulie 2022 | Industrie

Noua generație BMW Seria 7 a intrat în producție la uzina din Dingolfing

Constructorul bavarez de automobile anunță că noua generație Seria 7 a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Dingolfing. Limuzina va fi disponibilă, întâi în versiune electrică, pentru clienții din întreaga lume din toamna lui 2022.
Luni, 27 Iunie 2022 | Economic

STUDIU: Mercedes-Benz este cea mai valoroasă marcă din Germania

Potrivit unui studiu realizat de Brand Finance, Mercedes-Benz este cea mai valoroasă marcă din Germania în acest an. Valoarea producătorului de mașini premium și de lux este cotată la 52.4 miliarde de euro. Doar Volkswagen, BMW și Porsche sunt ceilalți constructori aflați în primii 10 în acest clasament.
Miercuri, 22 Iunie 2022 | General

Germania se opune planurilor UE de a interzice mașinile cu motoare termice în 2035

Guvernul Germaniei nu este de acord cu planurile Uniunii Europene de a interzice mașinile cu motoare termice în 2035. Declarația a fost făcută de către ministrul german al finanțelor Christian Lindner.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Iunie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S, cu kilometraj de Cartea Recordurilor: peste 1.6 milioane de kilometri

Deja celebra Tesla Model S din Germania, folosită ca taxi, se îndreaptă spre o performanță demnă de Cartea Recordurilor. Kilometrajul indică acum 1.609.344 kilometri parcurși, adică peste 1 milion de mile.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Economic

Noul Volkswagen ID. Buzz pornește de la 64.500 de euro în Germania

Volkswagen a anunțat lista de prețuri pentru noul model electric ID. Buzz. Monovolumul pornește de la 64.581 de euro în Germania și va fi disponibil și în varianta de transport marfă. Comenzile noului ID. Buzz vor începe la sfârșitul săptămânii în mai multe țări din Europa.
Marti, 17 Mai 2022 | General

Șoferul care a condus un Bugatti Chiron cu 417 km/h pe Autobahn a scăpat nesancționat

Șoferul care a atins 417 km/h cu un Bugatti Chiron pe celebra Autobahn din Germania a scăpat nesancționat. Acesta a fost criticat inclusiv de către guvernul german.
Joi, 12 Mai 2022 | Modele noi

Noile SUV-uri vietnameze de la Vinfast pornesc de la 43.600 de euro în Germania

Vietnamezii de la Vinfast anunță lista de prețuri, pentru SUV-urile electrice VF 8 și VF 9, aferentă unor țări din Europa precum Franța, Germania și Olanda. Cele două modele vor fi disponibile în două niveluri de echipare.
Vineri, 06 Mai 2022 | Tehnologie

Mercedes EQS și Clasa S, oferite cu sistem de condus autonom de nivel 3. Costă 5000 de euro

Mercedes-Benz va oferi modelele EQS și Clasa S alături de sistemul Drive Pilot (condus autonom de nivel 3) în Germania, începând cu 17 mai. Această opțiune va costa 5.000 de euro.
Luni, 02 Mai 2022 | General

Germanii, îndemnați să conducă mai puțin pentru a reduce dependența țării față de petrolul rusesc

ADAC, cel mai mare club auto din Germania, își îndeamnă membrii să conducă mai puțin (sau deloc, dacă este posibil), iar atunci când o fac să circule cu viteză redusă, pentru a reduce dependența acestei țări față de importurile de petrol din Rusia.
Joi, 28 Aprilie 2022 | Modele noi

Noul BMW i7, complet electric, pornește de la 138.000 de euro în Germania

Versiunea cu zero emisii a noii generații BMW Seria 7, denumită comercial i7, pornește de la 138.310 euro în Germania. Singura versiune disponibilă momentan, i7 xDrive60, dispune de 544 cai putere.
Luni, 18 Aprilie 2022 | Economic

Germania vrea să reducă valoarea subvențiilor pentru mașinile electrice

Potrivit Ministerului Economiei din Germania, subvențiile pentru mașinile electrice vor fi reduse semnificativ începând din 2023. Mai mult, guvernul german dorește să elimine subvențiile pentru mașinile hibride cu încărcare la priză (PHEV) până la sfârșitul acestui an.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Dacia, Citroen, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru