Germania

Marti, 05 Aprilie 2022 | Economic

Tesla majorează cu 7.000 de euro prețul versiunii de bază a lui Model 3, în Germania

Versiunea de bază a lui Tesla Model 3 costă acum cu 7.000 de euro mai mult, în Germania. Unul dintre motivele acestei majorări ar fi prețul crescut al nichelului, un metal folosit la bateriile mașinilor electrice.
Vineri, 25 Martie 2022 | General

Germania vrea să interzică fumatul în mașină. Amenda ar putea ajunge până la 3.000 de euro

Autoritățile germane vor să interzică fumatul în mașină, în prezența minorilor și a femeilor însărcinate. Amenzile ar putea fi cuprinse între 500 și 3.000 de euro.
Luni, 21 Martie 2022 | Industrie

Noua uzină Tesla din Germania va fi inaugurată în 22 martie

Noua uzină Tesla din Germania va fi inaugurată oficial în 22 martie. Fabrica de mașini electrice este situată în apropierea capitalei Berlin. La eveniment vor participa șeful Tesla, Elon Musk și cancelarul Germaniei, Olaf Scholz.
Luni, 14 Martie 2022 | Industrie

Ford: 9 vehicule cu zero emisii, din 2024, în Europa. Două crossovere electrice vor fi produse în Germania

Constructorul american anunță că, din 2024, va oferi 9 vehicule cu zero emisii pe piața europeană. Două dintre acestea, crossovere, vor fi produse la uzina din Koln, Germania.
Joi, 24 Februarie 2022 | Industrie

Germania refuză decizia UE de a interzice motoarele cu combustie internă din 2035

Ministrul Transporturilor din Germania nu este de acord cu interzicerea motoarelor diesel și pe benzină din 2035, o propunere făcută de Comisia Europeană în urmă cu ceva timp.
Joi, 17 Februarie 2022 | Industrie

Mercedes-Benz ar fi suspendat comenzile Clasei E în Germania, din cauza cererii prea mari

Potrivit presei germane, comenzile pentru Mercedes-Benz Clasa E sedan ar fi fost oprite în această țară. Din câte se pare, cererea de export este mult prea mare și, pe deasupra, constructorul din Stuttgart se luptă și cu un stoc redus de semiconductori.
Sambata, 12 Februarie 2022 | Industrie

Tesla va începe producția de serie la fabrica din Germania în martie

Tesla a anunțat că activitatea fabricii sale din Germania va debuta la jumătatea lunii martie. Inițial, compania americană a dorit ca producția de serie de la uzina din apropierea Berlinului să înceapă în vara anului trecut.
Vineri, 11 Februarie 2022 | Economic

Electricul Volkswagen ID.Buzz ar putea costa mai puțin de 60.000 de euro în Germania

Potrivit unor informații preluate de presa germană, noul Volkswagen ID.Buzz ar urma să coste mai puțin de 60.000 de euro în această țară. Debutul vânzărilor este programat pentru luna septembrie 2022.
Marti, 08 Februarie 2022 | Economic

STUDIU: Prețurile mașinilor germane vor continua să crească

Potrivit unui studiu realizat de Institutul german ifo, producătorii de automobile din această țară vor continua să majoreze prețurile, cât timp producția este mai mică decât cererea.
Luni, 10 Ianuarie 2022 | Industrie

Vietnamezii de la VinFast anunță construirea unei uzine de vehicule electrice în Europa

Producătorul vietnamez de automobile VinFast intenționează să construiască o uzină de vehicule electrice în Europa, cel mai probabil în Germania. Inițial, VinFast va comercializa două SUV-uri pe Bătrânul Continent.
Miercuri, 22 Decembrie 2021 | Industrie

100.000 de angajați Daimler din Germania vor primi recompense de 6000 de euro

Daimler, compania mamă a constructorului Mercedes-Benz, a anunțat că va recompensa 100.000 de angajați din Germania cu câte 6000 de euro. Acest bonus vine pe fondul unui an profitabil pentru constructorul german.
Luni, 15 Noiembrie 2021 | Mediu

Volkswagen, Renault-Nissan, Toyota și Stellantis nu au semnat încă acordul prin care vor renunța la combustibilii fosili până în 2040

Grupurile Renault-Nissan, Volkswagen, Toyota și Stellantis nu au semnat tratatul de mediu prin care se va renunța la mașinile pe bază de combustibili fosili din 2040. Țări precum Germania, Franța, China și Statele Unite nu au semnat nici ele angajamentul.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Noiembrie 2021 | Siguranta

SONDAJ: 60% dintre germani își doresc limită de viteză pe celebra Autobahn

Potrivit unui sondaj recent, 60% dintre germani vor ca autoritățile să impună o limită de viteză pe celebra Autobahn. Printre cei care doresc acest lucru se numără și pilotul de Formula 1 Sebastian Vettel.
Miercuri, 13 Octombrie 2021 | Industrie

Elon Musk: Tesla Model Y ar trebui să intre în producție la uzina din Germania până la finalul lui 2021

Potrivit lui Elon Musk, uzina Tesla din Berlin, Germania, ar urma să producă Model Y începând din luna noiembrie sau decembrie. Până la finalul anului 2022, vor fi asamblate aici între 5.000 și 10.000 de mașini pe săptămână.
Duminica, 10 Octombrie 2021 | Economic

ANALIZĂ: Cu cât s-au scumpit piesele de schimb în ultimii 8 ani

Potrivit unei analize de piață făcute de Asociația Asiguratorilor din Germania, prețul pieselor de schimb a crescut (în această țară), în medie, cu 44% în perioada 2013 - 2021.
Joi, 07 Octombrie 2021 | Siguranta

Germanii readuc în discuție limitarea vitezei pe celebrul Autobahn

Porțiunile fără limită de viteză de pe celebra Autobahn din Germania ar putea fi de domeniul trecutului. Partidul care tocmai a câștigat alegerile naționale susține limitarea vitezei pe autostrăzile din această țară.
Vineri, 17 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Elektron Truva: hypercar electric cu 1.400 de cai putere creat în Germania

Un startup german, Elektron Motors, a publicat primele imagini și informații despre un viitor hypercar electric, denumit Truva. Acesta ar urma să dispună de 1.400 CP și să coste mai puțin de 600.000 de euro.
Miercuri, 14 Iulie 2021 | Industrie

Franța și Germania se opun planurilor UE de a interzice vânzarea mașinilor cu motoare termice din 2035

Potrivit celor mai recente informații apărute în presă, Franța și Germania nu ar fi de acord cu planurile Uniunii Europene de a interzice vânzarea de mașini noi, echipate cu motoare termice, din 2035.
Luni, 05 Iulie 2021 | Industrie

Germania își reduce așteptările privind creșterea producției auto din 2021

Industria auto din Germania și-a revizuit estimările privind creșterea producției auto în 2021, pe fondul pandemiei de coronavirus și a crizei globale de semiconductori.
Vineri, 02 Iulie 2021 | Industrie

Germania va ajunge la un milion de mașini electrice pe șosele în luna iulie

Germania este aproape să-și atingă obiectivul de un milion de automobile electrice pe şosele, potrivit declarațiilor făcute ministrul german al Economiei, Peter Altmaier.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Dacia, Citroen, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru