Ediție specială nouă pentru Land Rover Defender 90: disponibilă doar în Germania

de Tiberiu Safta
Joi, 24.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a lansat o nouă ediție specială pentru modelul de teren Defender 90. Noua ediție, botezată Marine Blue Edition, este disponibilă exclusiv pe piața din Germania, într-un număr limitat de exemplare.

Constructorul britanic a mai lansat încă o ediție specială pentru Defender. De această dată, cea mai nouă ediție limitată se numește Marine Blue Edition și este disponibilă numai pe piața din Germania. Numele noii ediții este un omagiu adus unei nuanței de albastru deschis cu același nume, o culoare care a fost folosită pentru modelele clasice ale mărcii în anii '50, '60 și '70.

Noua ediție specială este disponibilă doar pentru Defender 90, varianta scurtă cu 3 uși a modelului de teren. Producția va fi limitată la doar 25 de exemplare, iar fiecare dintre acestea va fi vopsit în această nuanță de albastru. Vopseaua se va afla în contrast cu mai multe elemente vopsite în alb. Aici includem jantele de oțel, mânerele portierelor, plafonul și barele montate pe acesta.

În partea din spate, imediat sub mânerul pentru ușa portbagajului, este montată și o emblemă specială cu numele ediției și cu inscripția "One of 25".

La interior, noua ediție specială primește tapițerie din piele maro deschis, alături de accente albe în zona consolei centrale, la marginile bordului și pe panourile portierelor.

Noul Defender 90 Marine Blue Edition este bazat pe versiunea D250.

Asta înseamnă un motor diesel de 3.0 litri cu 6 cilindri bi-turbo, care dezvoltă 249 de cai putere și 570 Nm.

Așa cum spuneam, noul model va fi disponibil doar în Germania, la un preț de 99.800 de euro.

via Land Rover

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru