Ford demarează livrările lui E-Transit pentru clienții din Europa

de Alexandru Monenciu
Vineri, 08.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Pro anunță că au debutat livrările primelor unități E-Transit pentru clienții din Europa, de la uzina Ford Otosan din Turcia. Până acum au fost înregistrate peste 5.000 de comenzi pentru vehiculul comercial cu zero emisii.

E-Transit este versiunea cu zero emisii a uneia dintre cele mai populare autoutilitare de pe piață. Acum, constructorul american de automobile anunță că primele exemplare sunt pregătite pentru a fi livrate clienților din Europa, de la uzina Ford Otosan din Kocaeli, Turcia.

Până în acest moment, Ford a primit peste 5.000 de comenzi pentru autotutilitara electrică, astfel că fabrica este aproape de capacitatea maximă de producție.

Pentru a ține pasul cu cererea mare de modele electrice, Ford Otosan investește 2 miliarde de euro și angajează 3.000 de persoane pentru a crește capacitatea de producție a vehiculelor.

Totodată, Ford anunță că până în 2024, E-Transit va fi însoțit de alte patru modele complet electrice din familia Transit.

via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru