Turcia

Marti, 15 Octombrie 2019 | Industrie

Volkswagen amână decizia pentru uzina din Turcia: germanii sunt îngrijorați de efectele războiului din Siria

Grupul Volkswagen a amânat decizia finală cu privire la construcția unei uzine din Turcia după ce acest stat a lansat o operațiune militară în Siria care ar putea avea ca efect o serie de sancțiuni economice pentru exporturi.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Industrie

Detalii despre uzina Volkswagen din Turcia: va produce inclusiv Passat și Skoda Superb pentru piețele est-europene

Grupul Volkswagen va produce la viitoarea uzină din Turcia și modelele Passat și Skoda Superb, care vor fi exportate în țările est-europene, pe lângă Skoda Karoq și Seat Ateca, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 24 Iunie 2019 | Industrie

Grupul Volkswagen, în negocieri finale pentru construcția unei uzine în Turcia: "Este o zonă atractivă pentru noi"

Grupul Volkswagen a confirmat că Turcia reprezintă o destinație atractivă pentru uzina pe care vrea să o construiască în Estul Europei, în timp ce Bulgaria este varianta de rezervă, după ce alternativele România și Serbia au ieșit din calcule.
Joi, 23 Mai 2019 | Intern

România ar fi ieșit din calcule pentru noua fabrică Volkswagen din Estul Europei: uzina va fi construită în Turcia sau Bulgaria

Grupul Volkswagen va construi noua uzină din Estul Europei în Turcia sau Bulgaria, după ce România ar fi fost scoasă din calcule, potrivit informațiilor apărute în presa din Cehia.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Industrie

Skoda confirmă că 4 țări sunt analizate pentru o nouă fabrică în Europa: “Vom lua o decizie până la jumătatea anului”. România ar fi pe lista scurtă, alături de Bulgaria, Serbia și Turcia

Șeful Skoda a anunțat că pe lista scurtă pentru construcția unei noi fabrici în Europa au mai rămas 4 țări, pe care însă nu le-a numit. Serbia și Turcia au fost date drept câștigătoare în urma unor speculații anterioare, România și Bulgaria fiind și ele printre favorite la un moment dat.
Marti, 12 Martie 2019 | Industrie

Angajații Volkswagen se revoltă împotriva noii uzine planificate în Estul Europei: muncitorii solicită utilizarea unităților de producție deja existente

Consiliul angajaților din Grupul Volkswagen va vota împotriva planului conducerii de a construi o nouă uzină în Estul Europei și insistă ca producătorul german să mărească producția la uzinele deja existente.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | Industrie

Producția de utilitare: Volkswagen și Ford se gândesc să construiască noi furgonete în Turcia și Polonia

Volkswagen și Ford sunt aproape să decidă începerea producției de furgonete mici și medii în cadrul unor fabrici din Turcia și Polonia, conform colaborării lor pe segmentul utilitarelor.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Modele noi

Turcii continuă planurile pentru brand auto propriu: o mașină 100% electrică va fi construită pornind de la Saab 9-3

Turcia vrea să aibă o marcă auto națională și pregătește dezvoltarea unei mașini 100% electrice pornind de la un model Saab 9-3.
Luni, 06 Noiembrie 2017 | Industrie

Turcia vrea brand auto propriu: prototipul unei mașini 100% electrice este programat pentru 2019

Turcii vor să aibă o marcă auto națională și se gândesc să lanseze primul prototip în acest sens peste doi ani.
Marti, 10 Mai 2016 | Modele noi

Turcii promit o chiftea mai bună decât hotdog-ul american: ”Vom face o mașină electrică mai eficientă și mai sigură decât Tesla”

Autoritățile din Turcia susțin că dezvoltarea propriului model electric este într-o stare avansată. Mai mult, ei susțin că mașina de serie va fi mult mai bună și mai sigură decât un Tesla.
Luni, 19 Octombrie 2015 | Modele noi

Turcii își fac propriul brand auto. Primul model va fi un Saab 9-3 cu design de Cadillac

Statul turc a cumpărat drepturile intelectuale ale clasicului Saab 9-3 cu intenția de a produce o mașină complet nouă. Modelul turcesc va purta emblema unui brand local, ce urmează a fi creat.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Modele noi

Fiat Bravo primeşte în 2016 un succesor construit în Turcia

Tofas, joint-venture-ul FIat din Turcia, va investi un miliard de dolari în dezvoltarea unui succesor al lui Bravo, care va fi oferit în versiuni hatcback, berlină şi break pe piaţa din Europa. Debutul este programat pentru anul 2016.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Septembrie 2013 | Feature

REPORTAJ: Avanpremieră sub acoperire

Înainte cu 80 de zile ca noul Hyundai i10 să fie prezentat la Frankfurt, Automarket a vizitat uzina turcă din Izmit pentru o întâlnire în avanpremieră cu noua generaţie a modelului de oraş al mărcii asiatice.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Formula 1

Ecclestone: "Formula 1 trebuie să aibă doar 10 echipe"

Bernie Ecclestone nu este îngrijorat de închiderea HRT şi afirmă că Formula 1 ar trebui să aibă doar 10 echipe.
Vineri, 07 Decembrie 2012 | Formula 1

Guvernul turc refuză să ofere fonduri pentru cursa de la Istanbul Park

Şansele Turciei de a reveni în Formula 1 anul viitor au scăzut dramatic după ce guvernul a refuzat să sprijine financiar cursa de la Istanbul Park. Speranţele se leagă acum de o revenire surpriză a Austriei.
Joi, 06 Decembrie 2012 | Formula 1

Revenirea Turciei în calendar mai are nevoie doar de acordul guvernului

Organizatorii Marelui Premiu al Turciei au anunţat că circuitul de la Istanbul Park va reveni anul viitor în calendarul F1 dacă va primi acordul final al guvernului.
Marti, 04 Decembrie 2012 | Formula 1

Ecclestone confirmă negocierile pentru revenirea Turciei în calendar

Bernie Ecclestone a confirmat că va "încerca" să readucă Turcia în calendarul Formulei 1 şi susţine că are "o mie de idei" pentru îmbunătăţirea competiţiei.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Modele noi

Renault Fluence a primit un facelift

Renault a prezentat primele imagini ale lui Fluence facelift, model pe care îl va lansa la Salonul Auto de la Istanbul. Modelul debutează în 2013 şi primeşte sistemul multimedia R-Link.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Formula 1

Cursa de la New Jersey, amânată pentru 2014. Revine Turcia în calendar?

Cursa inaugurală de la New Jersey programată pentru anul viitor a fost amânată pentru 2014. Turcia ar putea reveni în calendar, în caz contrar sezonul 2013 urmând să aibă doar 19 curse.
Marti, 01 Noiembrie 2011 | Formula 1

Bahrain şi Coreea de Sud ar putea părăsi calendarul F1 în 2012

Bahrain şi Coreea de Sud ar putea fi eliminată din calendarul sezonului 2012 al Formulei 1, ceea ce deschide calea pentru o revenire a Turciei.

Tag-uri similare

Ferrari, Toyota, Dacia, Fiat, vanzari, Romania, productie, Massa, Germania, antrenamente
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru