Producția de utilitare: Volkswagen și Ford se gândesc să construiască noi furgonete în Turcia și Polonia

de Paul Cosma
Joi, 17.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen și Ford sunt aproape să decidă începerea producției de furgonete mici și medii în cadrul unor fabrici din Turcia și Polonia, conform colaborării lor pe segmentul utilitarelor.

Volkswagen și Ford au anunțat marți în cadrul Salonului Auto de la Detroit mai multe detalii despre parteneriatul tehnic despre care presa internațională a relatat în ultima perioadă.

Cei doi constructori au luat câteva decizii importante cu privire la segmentul utilitarelor pentru a împărți costurile de dezvoltare și de a eficientiza procesul de producție.

Fabrica Ford din Turcia, acolo unde este construit modelul Transit, este o variantă pentru producția lui Volkswagen Transporter. Asta ar presupune mutarea producției lui Transporter din Germania în Turcia, iar următoarea generație a modelului să aibă o platformă comună cu Ford.

VW negociază această schimbare cu sindicatele germane, urmând ca, în locul lui Transporter, să înceapă producția electricului ID Buzz în 2022.

Potrivit presei germane, Volkswagen pregătește și producția unei noi furgonete la fabrica sa din Polonia, acolo unde este construit în present VW Crafter.

În plus, conform colaborării dintre cei doi constructori, Ford va dezvolta și produce pick-up-uri de gamă medie pentru ambele companii, iar acestea vor ajunge pe piață cel mai devreme în 2022.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru