Polonia

Luni, 25 Martie | Modele noi

Chinezii vor produce o mașină electrică în Polonia: rival pentru Dacia Spring

Compania chineză Leapmotor va produce o mașină electrică de oraș la uzina Stellantis din Polonia. Noul model va fi un rival pentru modele electrice ca Dacia Spring și Citroen e-C3.
Marti, 13 Iunie 2023 | General

Polonia atacă în instanță planul Uniunii Europene de a interzice mașinile termice din 2035

Guvernul Poloniei a anunțat că va ataca în instanță decizia Uniunii Europene de a interzice vânzarea de mașini noi cu motoare termice în spațiul său, începând din 2035. Polonia va face, astfel, apel la Curtea Europeană de Justiție.
Vineri, 20 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Primul model electric polonez ar putea debuta în 2025. Dezvoltat pe arhitectură Geely

Izera, o companie auto din Polonia, intenționează să lanseze primul model cu zero emisii din această țară în 2025. Acesta va fi dezvoltat pe o arhitectură a chinezilor de la Geely.
Luni, 17 Mai 2021 | Industrie

Topul producției auto pe țări, în 2020: Cu doar două uzine, România a fost peste Ungaria, dar depășită de Polonia

Producția auto globală a fost de peste 77.6 milioane de mașini în 2020, în scădere cu 16% față de anul anterior. România, cu puțin peste 438.000 de mașini produse, a înregistrat un declin de 11% al producției naționale.
Luni, 03 Mai 2021 | Industrie

Stellantis va produce modele noi pentru Fiat, Jeep și Alfa Romeo în Polonia

Grupul Stellantis a aprobat intrarea în producție a trei noi modele la fosta uzină FCA din Tychy, Polonia. Este vorba despre SUV-uri subcompacte pentru brandurile Fiat, Jeep și Alfa Romeo.
Marti, 23 Martie 2021 | Industrie

Sărbătoare la Fiat: uzina din Polonia a produs 2.500.000 de unități ale modelului 500

Stellantis anunță că uzina din Tychy (Polonia) a atins o producție de 2.5 milioane de exemplare pentru modelul Fiat 500.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | Industrie

Toyota va reporni parțial producția din Franța și Polonia, începând din 22 aprilie: celelalte fabrici vor rămâne închise pentru moment

Toyota a anunțat că vrea să repornească parțial producția uzinelor din Franța și Polonia, începând cu data de 22 aprilie. Celelalte fabrici din Europa, America și Asia vor rămâne momentan închise.
Joi, 09 Mai 2019 | Industrie

Grupul PSA va începe producția de utilitare în Polonia, până în 2021: 100.000 de unități pe an pentru modelele Peugeot, Citroen și Opel

PSA a anunțat că va începe să producă utilitare Peugeot, Citroen și Opel la fabrica sa din Gliwice (Polonia), până în 2021. Grupul francez susține că această investiție va asigura o producție anuală de 100.000 de utilitare din segmentul vehiculelor comerciale ușoare.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Industrie

Mercedes va construi o nouă fabrică în Polonia: nemții vor să extindă producția de baterii pentru mașinile electrice

Mercedes a anunțat că va construi în Polonia o nouă fabrică de baterii pentru mașinile electrice. Viitoarea uzină va fi amplasată lângă o fabrică de motoare cu patru cilindri, a cărei producție va începe în acest an.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | Industrie

Producția de utilitare: Volkswagen și Ford se gândesc să construiască noi furgonete în Turcia și Polonia

Volkswagen și Ford sunt aproape să decidă începerea producției de furgonete mici și medii în cadrul unor fabrici din Turcia și Polonia, conform colaborării lor pe segmentul utilitarelor.
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Mediu

Bulgaria, Polonia și Slovacia solicită măsuri pentru reducerea importurilor de mașini în Estul Europei: "Ar trebui recondiționate"

Bulgaria, Polonia și Slovacia au semnat o declarație comună prin care solicită Uniunii Europene măsuri pentru reducerea importurilor de mașini second-hand din țările vest-europene sau montarea unor filtre suplimentare.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | Industrie

Dacia Duster, regele SUV-urilor din Polonia în 2017: modelul românesc a depășit Qashqai, Tucson și C-HR pe una dintre cele mai mari piețe din Europa

Dacia Duster a fost cel mai vândut SUV din 2017 în Polonia, una dintre cele mai mari piețe auto din Europa, după cum arată statisticile publicate de autoritățile poloneze.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Octombrie 2017 | Industrie

Investiție în Polonia: LG vrea să deschidă cea mai mare fabrică de baterii pentru mașini electrice din Europa

Firma sud-coreeană LG Chem (subsidiara grupului LG) vrea să deschidă în Polonia cea mai mare fabrică de baterii pentru mașini electrice din Europa.
Joi, 22 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Miza pe electricitate: Polonia vrea să devină milionară în mașini electrice până în 2025

După ce Germania a anunțat că vrea să adune un milion de mașini electrice pe șosele până în 2020, guvernul polonez anunță un set de măsuri care are același scop, dar cu ținta împinsă până în 2025. În program: bonusuri la achiziție, scutiri de taxe și tarife preferențiale la elnergia electrică de noapte.
Vineri, 26 Februarie 2016 | O lume nebuna

La 81 de ani, o bătrânică din Polonia conduce un Subaru WRX STI de 300 cai putere

Cea mai bătrână fană a modelului Subaru WRX STI este din Polonia și are 81 de ani. Doamna Michalina conduce zi de zi un Subaru WRX STI.
Joi, 22 Mai 2014 | Industrie

Reuters: Fiat investeşte 770 milioane de dolari în Polonia

Cei de la Reuters spun că Fiat va investi 770 de milioane de dolari în fabricile sale din Polonia în vederea modernizării acestora pentru producţia succesorului lui Grande Punto.
Miercuri, 19 Iunie 2013 | Feature

Aventuri în Europa de Est: 1500 de kilometri cu un Cayenne Diesel S în Porsche Performance Drive 2013

Porsche Performance Drive este un eveniment cu care te întâlneşti rar. Iar dacă ai şansa să participi, nu vei uita prea uşor aventurile trăite timp de o săptămână.
Marti, 14 August 2012 | Video

2xVIDEO: Redresare la limită într-un raliu din Polonia

Pilotul unui Mitsubishi Lancer Evolution a reuşit să facă un spectacol pe cinste la un raliu din Polonia după ce a redresat maşina dintr-un viraj în care i-a derapat spatele.
Luni, 28 Mai 2012 | Accidente exotice

Un Ferrari FF a luat foc în Polonia

Încă un Ferrari FF a fost mistuit de flăcări. De data aceasta, un exemplar a ars aproape integral în Polonia. Martorii spun că incendiul a pornit spontan.
Duminica, 25 Septembrie 2011 | General

Supercarul polonez Arrinera costa 115.000 euro

Supercarul din Polonia de 650 CP și 115.000 euro se prezintă cu un set nou de fotografii și informații

Tag-uri similare

Ferrari, McLaren, Opel, Fiat, video, GM, vanzari, Romania, General Motors, productie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru