Dacia Duster, regele SUV-urilor din Polonia în 2017: modelul românesc a depășit Qashqai, Tucson și C-HR pe una dintre cele mai mari piețe din Europa

de Petre Barac
Luni, 22.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia Duster a fost cel mai vândut SUV din 2017 în Polonia, una dintre cele mai mari piețe auto din Europa, după cum arată statisticile publicate de autoritățile poloneze.

Considerată o piață cu creștere foarte rapidă la nivelul UE și cea mai mare din Europa Centrală și de Est, Polonia a fost o gazdă primitoare pentru Dacia Duster în 2017, care a avut cele mai bune vânzări din segmentul SUV-urilor.

Cu 9.542 de unități vândute, modelul românesc a depășit rivali precum Nissan Qashqai (8.055), Hyundai Tucson (7.649) și Toyota C-HR (6.086).

În clasamentul general de pe piața poloneză, Dacia Duster a fost pe locul 9, singurul model românesc din top 20. Dacia a vândut aproape 24.000 de unități în Polonia în 2017, cu 24% mai multe decât în 2016.

Via Profit

Comentarii (7)

  • Mare ciudatenie pentru mine legat de acel CH-R. Cum poate da banii cineva intreg la minte pe asemenea pokemon din desenele unui copil de 5 ani. La fel si Juke, Cactus...
    Zici ca-s iesite drect din Wacky Races.
    33 32
  • mulți necăjiți și ei...
    6 18
  • @Tibi altii se intreaba cum cineva intreg la minte poate da bani pe ceva super tern ca Skoda sau VW.

    Gusturile difera in functie de varsta, sex, pregatire, posibilitati, simt estetic etc., iar faptul ca exista modele care le satisfac pe toate sau pe majoritatea e un mare castig pentru cumparatori.

    Hai sa nu mai murim de grija altora si sa ne punem intrebari existentiale legate de alegerile pe care le fac. Nu vreau sa fiu rau, insa stim cu totii cine sunt cei care mor de grija altora. Sa nu cadem in pacatul respectiv :-)

    Bravo Dacia!
    46 11
  • Bravo, Dacia! La mai mare!
    21 4
  • Sigur Dacia Duster e mai ieftin ! Meritul rămâne ! Asa că merge de minune BRAVO DACIA !
    17 5
  • si poate spre deosebire de noi conteaza mai putin cat de gros este salamul.
    @tibi
    bravo, inca o data ai demonstrat ca ai nostri nu sunt doar fuduli ci au si opinie...
    2 3
  • Clique
    Dacia, Duster, Sandero, Logan și ce o mai fi, au succes în Occident, doar pentru că 1. preturile sunt mici față de concurență, 2. salariile sunt mari.
    Dacă mai aud pe cineva spunand că și în Romania îți poți permite un Duster nou de exemplu.....
    Cine își permite 15.000 de euro ? Care clasă socială?! Exact, cea de mijloc, care și aia este aproape inexistentă la noi, și ăia cu bani, dar ăia cu bani desigur că nu o să se uite la o căruță de plastic, nu, ei o să aleagă ceva mai scump, dar mai calitativ.
    Nu cred că romanul este atat de prost, încat să se îndatoreze la bănci pe viață pentru o mașină care nu face nici măcar 7000 de nouă. Asta sa nu mai zic ce minuni vezi la second-hand, Dustere aproape noi deja le vand și încă la ce prețuri.
    Am avut în familie un Logan, cumpărat de nou, chiar cand se lansase in țară, pe rate și nu.... nici să nu mai aud de rate!.

    Prea multă laudă pentru nimic, ah și pentru cei care au pregătită întrebarea 1. " macar ai condus vreodata un duster? " si 2. " Laso moale cu cazanele germane", le raspund in felul urmator :
    1. Am avut 4 exemplare duster la firma, iar dupa 3 ani erau numai bune de casat.
    2. Nu, nu am si nici nu am avut masina germana in familie, sa zic sincer, am o japoneza, Toyota Avensis cumparata la second si e posibil sa o schimb cu un Rav4 tot la second.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru