Utilitare

Marti, 22 Decembrie 2020 | Siguranta

Euro NCAP a testat sistemele de asistență și siguranță de la 19 utilitare: 5 modele nu sunt recomandate pentru achiziție

Euro NCAP a evaluat 19 utilitare la sistemele de asistență și siguranță. Ford Transit, Mercedes-Benz Vito și Volkswagen Transporter au primit calificativ Gold, iar cinci modele nu sunt recomandate pentru achiziție.
Joi, 09 Mai 2019 | Industrie

Grupul PSA va începe producția de utilitare în Polonia, până în 2021: 100.000 de unități pe an pentru modelele Peugeot, Citroen și Opel

PSA a anunțat că va începe să producă utilitare Peugeot, Citroen și Opel la fabrica sa din Gliwice (Polonia), până în 2021. Grupul francez susține că această investiție va asigura o producție anuală de 100.000 de utilitare din segmentul vehiculelor comerciale ușoare.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | Industrie

Producția de utilitare: Volkswagen și Ford se gândesc să construiască noi furgonete în Turcia și Polonia

Volkswagen și Ford sunt aproape să decidă începerea producției de furgonete mici și medii în cadrul unor fabrici din Turcia și Polonia, conform colaborării lor pe segmentul utilitarelor.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Industrie

Volkswagen și Ford au anunțat o colaborare în zona utilitarelor: Amarok și Ranger vor avea platformă comună, iar furgonetele se vor "înrudi" tehnic

Volkswagen Amarok și Ford Ranger vor utiliza o platformă comună din 2022, în timp ce furgonetele vor avea de asemenea numeroase elemente comune, ca parte a unui parteneriat între cei doi constructori.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | Modele noi

Generație nouă pentru Peugeot Partner, Citroen Berlingo și Opel Combo: producția celor trei utilitare din grupul PSA va începe în câteva săptămâni

Grupul Peugeot-Citroen (PSA) a anunțat că utilitarele Peugeot Partner, Citroen Berlingo și Opel Combo vor primi o nouă generație, producția celor trei modele urmând să înceapă în săptămânile care urmează.
Luni, 28 Iulie 2014 | Industrie

Renault şi Fiat au semnat o colaborare pe segmentul vehiculelor comerciale

Renault va produce un vehicul comercial uşor în Franţa pentru cei de la Fiat începând cu al doilea sfert al anului 2016. Modelul păstrează platforma tehnică a francezilor şi prezintă elemente de design specifice mărcii Fiat.
Luni, 23 Martie 2009 | Intern

Vanzarile de masini au scazut cu 60% in luna februarie in Romania

Vanzarile de automobile au scazut in luna februarie cu 59.9%, doar 9082 de masini noi fiind livrate clientilor romani.
Miercuri, 18 Februarie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Fiat testeaza noua generatie Doblo

Fotografii de la Carpix au reusit sa surprinda noua generatie Fiat Doblo in timpul unor teste recente. Modelul va incerca sa creasca cota de piata Fiat pe acest segment.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru